تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 524 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با چه فرمولی میشه یک عدد چند رقمی را به تفکیک ارقام توی چند سلول نوشت؟؟

مثلا عدد 12345 در سلول a1 نوشته شده و میخوایم که ارقام این عدد 5 رقمی در پنج سلول جدا به تفکیک نوشته شود

مثلا عدد 1 در خانه b1 و عدد 2 در خانه c1 و عدد 3 در خانه d1 و عدد 4 در خانه e1 و عدد 5 در خانه f1

چه فرمولهایی باید در خانه های c1 تا f1 نوشته شود؟؟

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بنده در حال درست کردن یک فایل اکسل هستم که خروجی فایل حقوق بانک ملی ( سیبا ) رو بده تمام مراحل رو انجام دادم بغیر از اینکه که در خروجی مبلغ باید قبل از عدد صفر بخوره یعنی باید 15 کارکتر پر بشه بطور مثال 000000001000000 تو برنامه درستش کردم ولی وقتی میام خروجی txt بگیرم صفر ها رو نمیاره باید حتما فرمت سل text باشه ولی بخاطر اینکه سلول فرمت خاص داره نمیشه text کنم از کسانی که می تونن راهنماییم کنن ممنون میشم اگر کسی هم برنامه آماده داره ممنون میشم برام بفرسته

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام جميعاً
    مبعضي از مواقع در فايلهاي excel من ، بعد از صفحه آخر يک صفحه ي خالي ديگر نيز ايجاد مي شود و به هيچ نحوي نمي توانم آن صفحه را که حاوي هيچ اطلاعاتي هم نيست پاک کنم. اين مشکل فقط در مورد يک فايل يا در يک کامپيوتر نبوده است.
    شما اون قسمتهايي رو كه نميخوايد باشه رو ديليت كنيد

بهتره براي ديليت كردن سطرها و ستونهايي كه نميخواهيد رو با كليك راست ديليت كنيد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام و تشکر از جميع بچه هاي اين تايپيک : مخصوصا انسان محترمي به نام wordist :
    مشکل دوم :
    من مي خواهم ستوني از اعداد را به ستون ديگري از اعداد در excel به يکديگر نظير به نظير نسبت دهم مثلاً ستون B را به ستون A مانند :
    B A
    1 1
    2 7
    3 16
    لازم به ذکر است که اين اعداد هيچ رابطه ي منطقي رياضي با هم ندارند.
    حال اگر در ستوني ديگر غير از اين دو ستون که به عنوان ستون مرجع در نظر گرفته مي شوند(مثلاً ستون E ) ، مي خواهم هرگاه اعداد ستون A را مثلاً در ستون E نوشتم ، اعداد ستون B در ستون ديگري که مشخص مي کنم (مثلا ستون F ) تايپ يا فراخواني شوند. البته مي خواهم فقط ستون F که نتيجه ي کار است پرينت شود.
    شما مي تونيد از پست زير استفاده كافي رو ببريد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

در جواب کاربر جديد محترم : Tupotashar :
    من اطلاعات کمي در مورد اين موضوع دارم :
    اگر در تمام آن sheet ها ، يک سلول مورد نظر را انتخاب کرده ، دکمه = را بزنيد سپس به sheet اول برگرديد و روي آن کليک کنيد و دکمه enter را بزنيد. هم مي توانيد کل اطلاعات اين sheet را کپي و در تک تک آن sheet ها ، paste کرده و هم مي توانيد براي تک تک آنها اين عمل را تکرار نمائيد.
    دوست عزيز

براي پاسخ دادن از دكمه نقل قول استفاده كنيد تا مشخص بشه دقيقا كه پاسخ شما به چه كسي و به چه سوالي از اون شخص هست

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با چه فرمولی میشه یک عدد چند رقمی را به تفکیک ارقام توی چند سلول نوشت؟؟

مثلا عدد 12345 در سلول a1 نوشته شده و میخوایم که ارقام این عدد 5 رقمی در پنج سلول جدا به تفکیک نوشته شود

مثلا عدد 1 در خانه b1 و عدد 2 در خانه c1 و عدد 3 در خانه d1 و عدد 4 در خانه e1 و عدد 5 در خانه f1

چه فرمولهایی باید در خانه های c1 تا f1 نوشته شود؟؟

با تشکر
    سلام

شما ميتونيد از تابع MID استفاده كنيد

مثلا براي برگرداندن عدد اول به اين صورت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    براي عدد دوم :

کد:
    و ...

کد:
    اين تابع در حقيقت خانه a1 را در نظر گرفته و n كاراكتر را از نقطه شروع m در ان عدد يا متن بر مي گرداند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بنده در حال درست کردن یک فایل اکسل هستم که خروجی فایل حقوق بانک ملی ( سیبا ) رو بده تمام مراحل رو انجام دادم بغیر از اینکه که در خروجی مبلغ باید قبل از عدد صفر بخوره یعنی باید 15 کارکتر پر بشه بطور مثال 000000001000000 تو برنامه درستش کردم ولی وقتی میام خروجی txt بگیرم صفر ها رو نمیاره باید حتما فرمت سل text باشه ولی بخاطر اینکه سلول فرمت خاص داره نمیشه text کنم از کسانی که می تونن راهنماییم کنن ممنون میشم اگر کسی هم برنامه آماده داره ممنون میشم برام بفرسته
    سلام

ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم

شما بايد فرمت اون خونه روي Custom بذاري و در قسمت Type هر چي هست پاك كني و بجاش پانزده تا صفر تعريف كني

اون موقع هر عددي بزني كه كمتر از پانزده تا رقم داشته باشه هم ما بقي رو صفر ميذاره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض قرار دادن فایل اکسل در صفحات وبلاگ

با سلام و تشکر از زحمات شما

من نمیدونم چطور باید یک فایل اکسل را در وبلاگم قرار بدم

من یک فایل اکسل را میخواهم در یکی از پستهای وبلاگم قرار بدم ولی هر کاری کردم نشد

فقط اعداد و نوشته های توی سلولها آنهم بشکل درهم برهم وارد صفحه وبلاگ میشه و اثری از جدول و خطها ( Board) نیست

چطور میتونم فایل اکسل را دقیقا همونطور که روی صفحه کامپیوترم نشان داده میشه را در صفحه وبلاگم نمایش دهم

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام.یه سوال دارم که اگه جوابم و بگیرم کلی حال می کنم .
    من می خوام وقتی توی یه شیت عددی رو وارد میکنم این عدد وارد یه شیت دیگه و داخل یه ستون خاص بشه.ولی نمی خوام سلول خاصی رو توی اون ستون بهش معرفی کنم .بلکه عدد مورد نظر اتوماتیک بره توی آخرین سلول اون ستون که خالیه.
    ممنونتونم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

پيش فرض

شما اون قسمتهايي رو كه نميخوايد باشه رو ديليت كنيد

بهتره براي ديليت كردن سطرها و ستونهايي كه نميخواهيد رو با كليك راست ديليت كنيد
    اين کار را انجام داده ام اما نمي شود. البته نمي دانم که چه موقع اين مشکل به وجود مي آيد و نمي توانم که آنرا شبيه سازي کنم.
    فقط مطمئنم که من هميشه در اين جور مواقع ، سطرهاي مورد نظر را انتخاب کرده و از کليک سمت راست استفاده کرده و clear contents و delete را امتحان مي کنم.
    اما اتفاق خاصي نمي افتد. و باز هم صفحه ي بعدي خالي وجود دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •