تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 137 از 358 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این که خیلی خیلی قدیمی هست. 20 سال پیش که شنیدم ولی از شوخی گذشته خیلی قدیمیه. من حداقل 4 سال قبل در موردش خوندم.

دوستان این عکس رو هم یه نگاه بندازید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اسمش هست: Ultra High Deep Space

حجم عکس 18 مگابایت هست.

این عکس دورترین نقطه ای هست که بشر تونسته ببینه و ما از این دور تر رو نتونستیم که ببینیم (البته شاید بعد از این عکس باز هم جدیدترش اومده باشه که دورتر رو نشون بده ولی در کل زیاد فرقی ندارن. هر چند بعید میدونم اومده باشه). این عکس مال 2003 هست که توسط هابل گرفته شده و برای گرفتن اون 11 روز به یه نقطه خیره شد. البته میدونم که خیلی هاتون دیدید و یا در موردش شنیدید. عکس های قبلی که در سال 1995 و 1998 گرفته شده بودن یه اسم های دیگه داشتن ولی این عکس یه نقطه ی دورتری رو نشون میده نسبت به اون عکس ها.

هر نقطه ای که تو اون عکس میبینید یه کهکشان هست و درون هر کهکشان میلیونها ستاره و اطراف هر ستاره چندین سیاره. تو این عکس حداقل دهها هزار کهکشان دیده میشه. اشتباه نکنید دهها هزار ستاره نه , دهها هزار کهکشان فقط در یک عکس و یه نقطه که هابل خیره شده.

خدا میدونه تو هر کدوم از این کهکشان ها چی میگذره. اون وسطای عکس, یه کهکشان خیلی پر نور هست. خدا میدونه اون جا چه خبره...!

یعنی احتمالش نیست که یه ستاره ای وجود داشته باشه که اطرافش یه سیاره بچرخه که محیطش شبیه به زمین باشه؟ احتمالش که خیلیه ولی اثباتش با امکانات امروزی غیر ممکن!

خیلی جالبه اگر نظریه Hall of Mirrors درست باشه. نظریه ای که میگه فضا نامحدود نیست بلکه محدود هست فقط چون پشت سر هم تکرار شده و کپی شده ما فکر میکنیم نا محدود هست. این یعنی اینکه اگر بگردیم میتونیم کهکشان خودمون رو پیدا کنیم و حتی نسخه های بعدی سیاره خودمون رو از روی سیاره خودمون ببینیم! که هر کدوم از اون ها احتمالا در یه زمان خاصی هستن یا حداقل اینکه نوری که از اونها به ما میرسه یا مال آینده هست یا مال گذشته...

اصلا تصور هم نمیشه. هر چند که احتمال این نظریه رو خیلی کم میدونن و تا حالا هیچ اثری در اینکه یه کوچولو اثبات کنه این نظریه صحت داره به دست نیومده. ولی میگن که غیر ممکن هم نیست.

2. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

این که خیلی خیلی قدیمی هست. 20 سال پیش که شنیدم ولی از شوخی گذشته خیلی قدیمیه. من حداقل 4 سال قبل در موردش خوندم.
    اين رو منظورت پست من بود ؟
    اگه آره ، خوب من به اطلاعاتي نياز دارم كه يا اين ايده رو تاييد كنه ؛ يا خلافش رو اثبات كنه .
    ممنون ميشم كسي در مورد چند خطي بنويسه...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آری دقیقا منظورم پست شما بود.

خوب عکس رو که نمیشه انکار کرد. اون حکاکی ها هست و وجود خارجی داره. ولی برداشت با خود آدمه دیگه.

اولین چیزی که به ذهن ما میرسه همون وسیله هاست به خصوص اون هلی کوپتر. این رو که دیگه نمیشه انکار کرد.

اما اینکه فضایی ها از اونا استفاده کرده باشن یا اون زمانا چنین چیزی دیده باشن احتمالش خیلی پایینه. چون حتی اگر فرض بگیریم که فضایی ها اون زمان وجود خارجی داشتن و اومدن زمین دیگه با هلی کوپتر و اون چهارتا وسیله غول پیکر که هدایتشون هم سخته نمیان. هلی کوپتر؟

مگر اینکه پیش بینی کرده باشن که تو اون پست هم در مورد پیش بینی نوشته.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

خوب متاسفانه اون چيزي كه من ميخواستم در موردش بشنوم انكار عكس ها بود قضيه ي اومدن فضايي ها به زمين در اون دوران رو مد نظرم نبود .
    ميخوام بدونم اطلاعاتي در مورد عكس ها وجود داره كه يا نشون بده عكس ها اون طوري نيستن كه نشون ميدن ؛ يا عكس ها صحت ندارن و يا هر چيز ديگه اي..

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

البته الان می دونیم که کل اون قضیه، یک Hoax (ماجرای دروغین و ساختگی) بوده که توسط کمپانی سازنده فیلم برای تبلیغ و فروش بیشتر فیلم مطرح شده... یعنی با اینکه ادعای تبلیغاتی فیلم این بوده که براساس چندین مورد واقعی ساخته شده، اما همه چیز ساختگی و برای جلب توجه تماشاگر بیشتر بوده...

بعد از شروع تبلیغات فیلم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معتبرترین روزنامه ایالتی آلاسکا نشون داد که هیچ مورد مشخص حادثه ای که ادعاهای فیلم رو تایید کنه در اون منطقه وجود نداره .. ضمناً نرخ مرگ های حل نشده ی ناحیه Nome، تفاوتی با بقیه نواحی آلاسکا نداره که از نظر پلیس، اغلب حاصل رانندگی در حال مستی و طبیعت خشن اون ناحیه هستند... اشخاصی که در فیلم به اسمشون اشاره میشه هم وجود خارجی ندارند. (مثلا دکتر ابیگیل تایلر)

کمی بعد از اکران فیلم، اعتراض ها نسبت به اینکه اونچه فیلم بعنوان اخبار آرشیو بهش استناد کرده، صرفاً موارد fake (ساختگی) بوده بالا گرفت .. نهایتاً کمپانی یونیورسال (سازنده فیلم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خبرها و آگهی های ترحیمی که ادعا شده در آرشیو موجوده رو خودشون ساخته اند تا اینطور به نظر بیاد که فیلم براساس ماجرای واقعیه، و حاضر شد 20 هزار دلار به صنف روزنامه نگاران آلاسکا بپردازه (بعنوان خسارت، اعاده حیثیت، و خلاصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماجرا قبل از کشیدن به دادگاه احتمالی)
    دقیقا, من بعد از اینکه فیلم رو دیدم رفتم کلی تو اینترنت در موردش خوندم و فهمیدم که دروغه. جالب اینجاست که خارجی ها هم میگفتن باید جریمشون کنن که دیگه از این فیلمها نسازن.

ولی خداییش اون صحنه ی آخر جالب بود. همون صحنه ای که یه دفعه بلند میشه هوا.

یه عاملی که خیلی باعث شد کفرم رو دربیاره این فیلم, این بود که از اول تا آخر برای اینکه مثلا کاری کنن که شما باور کنید داستان رو, با نجوا صحبت میکنه. اصلا صداش رو نمیشنوی. مثلا آروم حرف میزنن. مزخرفا...

راستی نیازی هم به تحقیق نداره وقتی زنیکه میگه: اونا شبها به Nome میومدن و من مطمئنم همه جای دنیا همینطوریه و اونا همه جا میان و هرشب میان روی تمام آدمها آزمایش میکنن, دیگه باید مطمئن بشی که 100% الکیه.

7. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان . قبلا كما بيش تاپيك رو دنبال ميكردم ؛ اما...

دارم ميپرم وسط بحث ؛ اما اگه ميشه اين لينك رو يه نگاه بندازيد و يه كم اطلاعات به من بديد .
    [ عنوان لينك :هنگامیکه مصریان باستان هلی کوپتر را در کتیبه هایشان می کشیدند! ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مچكر
    پیام جان.. قبلاً در همین تاپیک به این مورد پرداخته ایم .. اگه دوست داشتی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین که در مورد اینکه چطور فرایندی به نام palimpsest باعث این اتفاق شده (خیلی ساده اش اینه که دو متن مختلف روی هم افتاده اند) توضیح داده ام.

در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم عیناً همون متن رو که در جای دیگه بدون اینکه اتفاق مذکور روش افتاده بشه نشون داده ام. و در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم توضیح داده ام که دو متنی که روی هم افتاده اند و باعث اون اثر شده اند ترجمه شون چیه.

*باز از موارد مشابه در این زمینه (بیگانه های مصری!) که بهش پرداخته ایم اگه دوست داشتی پست "بیگانه یا گلدان!" رو هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخون.. (و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه اون بحث)

9. 5 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

Seymour عزيز پست هاي زيبات واقعا كمكم كرد . ممنون

11. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پیام جان.. قبلاً در همین تاپیک به این مورد پرداخته ایم .. اگه دوست داشتی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین که در مورد اینکه چطور فرایندی به نام palimpsest باعث این اتفاق شده (خیلی ساده اش اینه که دو متن مختلف روی هم افتاده اند) توضیح داده ام.

در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم عیناً همون متن رو که در جای دیگه بدون اینکه اتفاق مذکور روش افتاده بشه نشون داده ام. و در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم توضیح داده ام که دو متنی که روی هم افتاده اند و باعث اون اثر شده اند ترجمه شون چیه.

*باز از موارد مشابه در این زمینه (بیگانه های مصری!) که بهش پرداخته ایم اگه دوست داشتی پست "بیگانه یا گلدان!" رو هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخون.. (و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه اون بحث)
    آره گفتم باید یه چیزی تو همین مایه ها باشه.

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

موجودات فضايي وجود دارن بابا ! كي ميگه وجود ندارن ؟
    من خودم وقتي 13 سالم بود يه بار يه بشقاب پرنده ديدم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عجب تعریف کن ببینیم چی شد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •