آقا واقعا با همه حال کردم
آقا واقعا با همه حال کردم
کد.م کتاب ولیزاده رو میگی
راستش اسمش دقیقا یادم نیست نمی دونم هم الان کجاست اگه پیداش کردم بهتون می گم...
سلام خدمت همه خوبان
یاسمین جان از جوابتون ممنون. راستی در مورد اینکه گفتید خودتون را توی اینه می بینید و بدنتون روی زمین افتاده خب اول بهتره مطمئن بشید ایا اینا واقعا درسته یا توهم هست چون اگه توهم باشه و ساختهافکارتون طبق اندیشه ای که از قبل داشتید و اینکه اینه عکس ادم را نشون میده مغز ادم یه تصویر از خودش در اینه می سازه حالا اینکار را کنید از کسی بخواهید که یکسری اعداد روی یک کاغذ بنویسه و انا در یه جایی که شما می دونید بذاره بعد از اینکه این حالت براتون اتفاق افتاد برید اونجا و اون اعداد را بخونید و بعد که بیدار شدید ببینید ایا درست بوده اگه اینطور باشه توی اینکار نباشه اونوقت جای بحث پیش میاد که ایا دخالت چشم سوم نبوده و بعد از اون جای بحث هست که ایا تصویر روح توی اینه پیدا میشه یا نه.
===============
مهدی جان درست گفتید زمان رسیدن به خلسه ادم به حالت نا اگاهی می رسه و اون موقع افکار واقعا شکل واقعی به خودشون می گیرند اما من که تا می خوام فکر خودم را دنبال کنم دوباره شکلها بهم می ریزند اما اگه فکری خودش بیاد خیلی راحت ادامه پیدا میکنه .یه چیز جالب اینکه وقتی دیگه به چیزی فکر نمیکنم گاهی وقتا یسری صداها شروع می کنن به ایجاد شدن از طرف کسایی که می شناسمشون یا غریبه هستند یه جمله هایی را می گن اما بجاش درسته نمی تونم فکری که خودم می خوام را به صورت واقعی در بیارم اما اگه درباه چیزی بخوام حرف بزنند مثلا فلان دوستم الان داره توی فکرم یه چیزایی کیگه من میخوام درباره فلان موضوع حرف بزته و اونم شروع می کنه تا حالا توجه نکردم ای اداره حقیقت را میگه. البته وقتی که خیلی خوابم میاد و به چیزی فکر کی کنم که خوابم نبره هم همینطور میشه.
عجب تاپیکی بود
یادم رفته بود به یادم اورد و از یادم رفت
می خندیم گریم انداختگریه کردم خندوندم خندیم به گریم انداخت
اومد . اومدم.رفت. موندم
خواب بودم بیدارم کرد بیدار شد اگاهم کرد اگاه شدم رهام کرد گفت که سر مست نهی لا کن از این دست نهی رفتم که سرمست بشم.......
قدم می زدم . دوید.دویدم.دور شد.نرسیدم.
ساکت بودم .متلاطم شدم.ساکت بود .ساکت شدم.منفجر شدم. رفت.
خاموش بودم.روشنم کرد..سالم بودم ابم کرد.اب شد به جریان افتادم خاموش شدم منجمد شدم .منجمد شدم متوقف شدم .متوقف شدم نرسیدم .نرسیدم بیچاره شدم. بیچاره شدم .....................تا ببینم دیگه چی میشه البته کسی چیزی نخواهد فهمید .
سلام دوستان خوبم
من تازه دارم ميفهمم كه جدا كردن روح از بدن در حال بيداري با حفظ هوشياري(كامل) چقدر سخته و يه قلقي داره كه امروز بعد از ظهري يه كم دستم اومد امروز سقف اتاق رو با دست روحيم لمس كردم واي كه عجب حسيه وقتي ببيني دستت از سقف رد ميشه
ذوالقرنين جون اينها رو در حال خلسه نوشتي يا از جاييه؟ اين متن در حال خلسه عميقي نوشته شده راستي دوستان در حال خلسه ذهنتون رو ازاد بزاريد هر چي به ذهنتون رسيد يادداشت كنين سعي كنين موزون باشه بعد كه از اون حال بيرون اومديد بخونيد من كه اين كارو كه ميكنم بعضي مواقع باورم نميشه خودم گفته باشم شما هم امتحان كنيد اگه خوب در اومد اينجا هم بنويسيد
سلام دوست خوبم
اینا را من وقتی نوشتم که توی فکر رفته بودم نوشتم
فكر مي كنم تو اين تاپيك افرادي باشن كه رونفكني ميكنن خيلي دوست دارم بدونم تا حالا با مجودات غير اورگانيك روبرو شدن يا نه؟
من از اينكه تو برونفكني اين موجوداتو ببينم اصلا خوشم نمياد
واسه همين وقتي برونفكني مي كنم ميگم نكنه يه دفعه اون موجوداتو ببينم بعد از ترس به بدنم بر ميگردم
دوست دارم بدونم احتمال اينكه من اون موجوداتو ببينم چقدره؟َ
سلام به دوست عزیز
فقط همینا بگم که ترسیدن برابر است با تولید انرژی منفی زیادی که خب اونا هم جاهایی که انرژی زیادی باشه سرک می کشن پس از هیچی نترس جز از خدا ( البته از حرف تا عمل خیلی فاصله است) بجاش ایمانت را زیاد کن.
سلام خدمت همه دوستان ومخصو صا zolgharnein و m_s20
من از یکی شنیدم میگفت بعد از بیداری از خلسه عمیق ممکنه سر درد موقت یا دایمی بگیری این گفته رو قبول دارید وبرای جلوگیری از این موضوع چه میشه کرد.
Last edited by farhad1390; 20-01-2007 at 12:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)