شرمنده عزیزم اخه خیلی وقته تموم کردم خوب یادم نبود کجاش نشسته بود![]()
شرمنده عزیزم اخه خیلی وقته تموم کردم خوب یادم نبود کجاش نشسته بود![]()
سلام
دشمنت شرمنده سم جان ما مخلصیم
-----------
آقا یه جا دیگه گیر کردم
یه جا رسیدم که باید این یارو کچله رو با تک تیر انداز بزنم همون که داره یه معامله انجام میده
خوب اون رو میزنمش بعد یه هلیکوپتر میاد جلوش یه پیغام میاد بالای صفحه که فکر کنم میگه به طرف هلیکوپتر شلیک کنم ولی شلیک کردم اتفاقی نیفتاد
لطفا بگید دقیقا باید چکار کنم؟
ممنون از شما
![]()
شما به سمت خلبان شلیک کن تا سقوط کنه و ادامه ....
سلام
ممنون اون رو هم رد کردم
حالا رسیدم به جایی که دوستم زخمی شده باید کولش کنم اکثر جاها رو رد کردم ولی وقتی میرسم به اون چرخ و فلکه چشمام سیاهی میره و صفحه کاملا سیاه میشه
اینم عکسش
علت چیست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از شما
![]()
خوب عزیز نباید جاهای دوری ببری اونو
یه جا مشخص کرده اونجا میذاری رفیقتو پایین اینقد از دشمنا میکشی که هلیکوپتر بیاد بعد دوباره کولش میکنی میبری
توصیه
وقتی طرفو گذاشتی زمین هرچی مین داری دورو اطراف بکار وگرنه بچاره میشی![]()
دوستت رو کنار بوته ها بذار تا زیاد توی دید نباشه که راحت بزننش
هلیکوپترهای دشمن که میان سرباز خالی کنند برو زیر طنابشون وایسا وقتی میان پایین یکی یکی بزنشون
خیلی کارت راحت میشه.......در ضمن همونطور که دوستمون گفت مین هر چی داری بکار
با فاصله و در هم ریخته بکار که وقتی پخش میشن برن روی مینها
بخش 2 - مرحله One Shot, One Kill
در آخر این مرحله این نکات رو حتما انجام بدید:
- مهمترین قاعده, یکبار شلیک کردن (Head Shot) و سریع شلیک کردنه.
- در نبردهای نزدیک از اسلحه USP .45 استفاده کنید.
- به سگهایی که تو استخر دور جنازه هستن کاریتون نباشه. چون وقتی نیروی دشمن به اون منطقه وارد میشه سگها به اونا حمله میکنن.
- مین گذاری مسیر های ورودی های دشمن در پایان مرحله فراموش نشه. (طبق صحبت دوستان)
- بهترین راه برای سنگر گرفتن در آخر مرحله, طرف چرخ و فلکه چون میدان دید خوبی دارید.( روی سکو)
- آخر همین مرحله وقتی دشمن قصد داره نیروی کمکی خودش رو با هلیکوپتر پیاده کنه, نیروها رو حین پیاده شدن از هلیکوپتر رو هوا بزنید.
دوستان ممنون از راهنماییتون ولی اصلا کسی به من حمله نمیکنه یعنی حمله کردنها تموم شد من رفتم به طرف استخر که سگ ها هستند ولی سگ ها رو کشتم فکر کنم مشکل همینجا بود
و اینکه من اصلا بلد نیستم مین بزارم یعنی تا حالا تو بازی باهاش روبه رو نشدم چطوری مین بزارم؟
ممنون
آقا ردش کردم مشکل اونجا بود که سگها رو میکشتم
ممنون از شما
سلام
آقا این هم تموم شد
بازی خیلی قشنگی بود
وقتی که افتاده بودم روی زمین و کاپیتان پریس (فکر کنم) کلت رو هل داد اینور خیلی حال کردم
کنترل بازی هم که حرف نداشت
در مقایسه با Crysis من این رو بیشتر دوست داشتم
با تشکر از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)