اره اقا علي منبع جام جم هست تا ببينيم چي ميشه با اخره ما ميتونيم از ورژن جديد تر استفاده كنيم يانه ممنون
اره اقا علي منبع جام جم هست تا ببينيم چي ميشه با اخره ما ميتونيم از ورژن جديد تر استفاده كنيم يانه ممنون
آقا رسول اینو ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيغام خصوصي
رسول جان شما كمي تا قسمتي تو پست بعدي خودتون جواب خودتون رو داديد واسه همين من چيزي گفتم مطمئنا هك مي شه !نظر كسي رو در مورد اين مطلب نشنيدم ؟
اسليم اصلا از فريم ور 3.60 شروع شده و فريم ور پايين تر از اين نداره !!!!! شايد دانگريد واسش اومده باشه من اطلاعي ندارم .... ورژن 3.52 - m33 فعلا پايدارترين ورژن PSP و هسته 1.5 هم داره !آقا جاويد من دوباره با چند تا از مغازه هاي توپخونه تماس گرفتم . بهم گفتن اسليم 3.52 دارن . هيچ كدوم 3.71 نداشتن . حالا اين چيزايي كه گفتي ( فاقد هسته 1.5 ) رو 3.52 اسليم هم همين طوره ؟
من خودم نيازي نمي بينم چون دستگاه همون دستگاهه فقط يه مقدار سبك تر شده و حافظش بيشتر شده و قابليت اتصال به تلوزيون و شارژ از طريق USB پيدا كرده همين چيز اضافه تري نداره. به نظر من خريد اسليم خرج بي خوده ! باز ميل خودتونه !اقا جاوید ارزش داره psp مو بفروشم slim بخرم؟
اگه اره شما جایی میشناسی خوب ازم بخره؟
اقا جاوید به هر حال slim جدید تره بعد همیشه کنسولهای جدید سونی بهتر از قبلی هاشونه اخه من ترسم از ضرر کردنه یه مدت دیگه که slim تو ایران جا بیفته ارزش psp ما کمتر میشه
اقا جاويد كه گفت شما چيكار كن شما psp رو واسه كلاس گزاشتن ميخوايي يا ميخوايي باش بازي كني و...
به حر حال بازم نظر خودتونه.
به هر حال شما هر چي بگيري بعد از يه مدت ارزش اوليه شو از دست مي ده من كامپيوترم رو پارسال خريدم 700 هزار تومن الان خيلي برش دارن 250 تومنه . در مورد اينكه هميشه كنسول هاي جديد سوني بهتر از قبلي ها بوده من با اين مخالفم هم در مورد پلي استيشن يك و هم در مورد پلي استيشن دو اون كنسول كوچيك ها اصلا خوب نبودن فقط كوچيك بودن ! و فقط ايندفعه PSP بر خلاف دفعات قبل به دستگاه امكاناتي اضافه شده و چيزي ازش كم نشده ! وگرنه در مورد كنسول هاي قبلي هميشه يه سري امكانات حذف شده و هدف فقط كوچيك كردن دستگاه و كم كردن هزينه بوده ...اقا جاوید به هر حال slim جدید تره بعد همیشه کنسولهای جدید سونی بهتر از قبلی هاشونه اخه من ترسم از ضرر کردنه یه مدت دیگه که slim تو ایران جا بیفته ارزش psp ما کمتر میشه
در مورد PSP به نظر من تنها مشكلي كه ممكنه بعد از مدتي پيش بياد اينه كه هكر ها برن سمت اسليم و ديگه فريم ور هاي جديد رو براي PSP هاي قديمي هك نكنن كه فكر نكنم اين اتفاق حالا حالا بيافته! ولي فعلا به نظر من نيازي به فروش PSP خود و خريد اسليم نداريد ! بازم ميل خودتونه ...
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ولی من همون بازی رو با مانیتور معمولی بازی کردم اینجوری نمیشد . حالا در کل پس اس پی اینجوری هست یا نه ؟
خوب اون افكته رو مانيتور معمولي هم همين جوري مي شه والا ! فقط در يه صورت اونجوري نمي شه اونم اينه كه تنظيمات گرافيك رو بيارين پايين ! سرعت پاسخ گويي اصلا چيزي نيست كه بخوايم در موردش اينجا بحث كنيم ! چون هر چقدر باشه هيچ تاثيري تو محو شدن تصوير يا چيز ديگه اي نداره اونقدر هم زياد نيست كه وقتي يه دكمه رو مي زنيم يه ربع بعد تاثيرشو ببينيم !ولی من همون بازی رو با مانیتور معمولی بازی کردم اینجوری نمیشد . حالا در کل پس اس پی اینجوری هست یا نه ؟
با عرض معذرت باید بگم همه ی ما در مورد M33 سر کار بودیم m33 همان دارک الکس هست یعنی گروهی به نام m33 وجود نداره که دارک الکس بخواد با اونا همکاری کنه هنوز معلوم نیست دلیل اینکار دارک الکس چی بوده (حداقل من نمیدونم)
اینم اصل مطلب:
Well here it is folks, 3.71 Custom Firmware fresh on a platter. Yes, you've also read correctly...Team M33 is infact Dark_Alex. Rumor has spread rampant about "who figured it out first", but on the brew, our own forum member, bkfraiders7, was the member who brought this to light. Aparently for this release youll need to be at 3.52 M33-3 or 3.52 M33-4 on the fat PSP's or 3.60 M33 on the slim PSP's before being able to upgrade to the 3.71 custom firmware. Now that we have that out of the way, lets get into the details of this release...
3.71 M33 by M33=Dark_AleX
Changes in 3.71 M33:
- Now uses 3.71
- VSH Menu is not longer launched using HOME key, but using SELECT now. This is to not
interfere with the XMB function of home, which is now more useful in this firmware.
- Psp Slim: umdcache was allocating memory even when homebrew was launched, wasting
memory that homebrew programs may want to use. Now umdcache module is stopped before
it can allocate any memory, only in the case homebrew is launched.
Also, memory is unprotected for user memory usage by M33 core (only when homebrew is launched).
Developer, for a sample of how to use the extra memory, see the extra ram sample of the M33 sdk.
- Both version boot now from 3.XX ipl, and are independent of 1.50.
The main installer will not install 1.50 kernel anymore.
A 1.50 kernel addon for 3.71 M33 that will install inside 3.71 M33 will be released in a
few days (for fat only)
Note: due to some changes in kernel nids by Sony, you can expect a lot of kernel plugins not working anymore.
Programmers: refer to the sdk readme for details
پس خوشحال باشید چون نه تنها دارک الکس از دنیای هک خدا حافظی نکرده بلکه به صورت جدی داره روی 3.71 کار میکنه
منتظر نظراتتون هستم
منبع:pspbrew.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)