با پوله مردم
ببينم كدوم شركت تو ايران همچين امكاناتي رو در اختيار مشتركاش قرار ميده با 10 هزار تومان چي ميدن بهتون ؟؟؟؟
تازه تو مشهد 128 رو ميده 13500 تومان اونجا كه بايد گرونتر از تهران باشه ارزونتره
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
با پوله مردم
ببينم كدوم شركت تو ايران همچين امكاناتي رو در اختيار مشتركاش قرار ميده با 10 هزار تومان چي ميدن بهتون ؟؟؟؟
تازه تو مشهد 128 رو ميده 13500 تومان اونجا كه بايد گرونتر از تهران باشه ارزونتره
ببخشيد.با پول خودشون.حالا چرا ترش ميكني؟ همين شركت چقدر منو علاف كرد و آخرش هم مشكل را حل نكرد.مگه چون ارزون ميدن ؛ دليل بر خوب بودنشون هست.
کسی نبود؟!
رایانه جان شما لطف میکنی این کارو کنی...؟
البته عزیز به نظر من در کل واقعا خوبه...یه ماه مجانی خودش خیلیه...قیمت خوب ...در ضمن سرعتش هم بد نیست...
به نظر من يك ماه هم مجاني ندهند ولي خوب كار كنند.البته من زياد ازشون ناراضي نيستم.يعني همه شركتها همين جور هستند.اين يك ماه مجانيشون هم براي ما دردسر شده.من تازه مودم را هم نقدا ازشون خريدم.![]()
من از آسياتك گرفتم هفته پيش 1شنبه فردا بايد وصل بشه البته اگه يك هفته طول بكشه! راستي داتك مگه خوبه آخه خيلي افتضاح هستش منم قبلا استفاده ميكردم خوب نبودش الان خيلي ها هم پس دادن من يكي از دوستام تو شاتل بودش ميگفت شاتل و داتك اصلا خوب نيستن پارس آنلاين هم جديدن خراب شده نميدونم من صبانت و داتك تجربه كردم آسيا رو هم الان تجربه ميكنم
پارس آنلاين حرف نداره
Last edited by jak_1300; 11-11-2007 at 11:41.
كسي جواب نميده
Last edited by jak_1300; 11-11-2007 at 11:43.
به نظر مياد كسي نميدونه
Last edited by jak_1300; 11-11-2007 at 11:44.
اینم یه چیز مثل هموناست
سرعتش بعضی وقتا واقعا اعصاب رو بد جور به هم میریزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)