فک کنم با خود نت سیم کارت وصل شی کم نکنه اما با نت سرویس دهنده های دیگه وصل شی کم میکنه چون آی پی باید ایرانسل باشه درسته دوستان
فک کنم با خود نت سیم کارت وصل شی کم نکنه اما با نت سرویس دهنده های دیگه وصل شی کم میکنه چون آی پی باید ایرانسل باشه درسته دوستان
دوست عزیز مطمعنی رایگان هست.آخه یه چند تا برنامه دیگه ایرانسل گفته رایگانه اونا نبودن
دوستان اگه توضیحات خود سایت رو میخوندید زودتر به جواب میرسیدید.. حتی اگه برنامه رو نصب میکردید توضیحات کامل تو خود برنامه هست....
من خودم هم ( با H+ هم با 4G ) نصب کردم و تست کردم: شبکه 1.2.3 اگه دیتای ایرانسل تون روشن باشه حتی 1 کیلوبایت ازتون کم نمیشه ( من خودم طرح 1 ساله 12 گیگ دارم ولی حتی 1 کیلوبایت هم از طرحم کم نشد ) رو یه گوشی دیگه هم که بسته اینترنتی ایرانسل نداشت ( فقط سیم کارتش ایرانسل بود ) شبکه 1.2.3 رو تست کردم باز هم یک ریالی ازشون کم شد....
تو توضیحات خود سایت که نوشته فقط با دیتای ایرانسل شبکه 1.2.3 رایگان هست و بقیه شبکه ها کلشون روزی 250 تومن از شارژ ایرانسل کم میشه اگه نیاز داشته باشی از تو خود برنامه فعال میکنی... من با وایفای تست نکردم
دیگه خیالمون راحته وقتی بیرون هستیم شبکه سه موقع فوتبال رایگان رو گوشی میبینیم ... شبکه ورزش هم اگه نیاز داشته باشیم اون روز از تو خود برنامه واسه 1 روز 250 تومن فعال میکنیم و بعد از یک روز غیرفعالش میکنیم چونکه اگه غیرفعال نکنید به صورت اتوماتیک روزی 250 از شارژ ایرانسل تون کم میشه
Last edited by Arsenal2012; 05-06-2015 at 08:54.
دوست عزیز شبکه 1.2.3 یعنی چی متوجه نشدم
یعنی شبکه اول دوم و سوم رائج جمهوری اسلامی ایران
سلام. با تلاش همکاران
تجهیز کامل شهر اذر شهر به پایان رسید.
در اش خانه
تجهیز کامل شهر به پایان رسید.
در شیروان
تجهیز و نوسازی سایت ها به پایان رسید.
در کامیاران
تجهیز راک ها به پایان رسید.
در واجارگاه
تجهیز سایت ها به پایان رسید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)