تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1369 از 1849 اولاول ... 369869126913191359136513661367136813691370137113721373137914191469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,681 به 13,690 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

این از شانس شماست
    (البته یادمه یه مدت این مشکل قطع و وصلی های بی دلیل های وب گریبان گیر شما هم شده بود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    این طور که من متوجه شدم های وب تو اکثر استان ها مشکل داره طوری که وقتی قطعی و افت سرعت و ... پش میاد تو خیلی از مراکز این مشکل هست (از روی نظرات دوستان همین انجمن و همچنین اینستاگرام خود های وب میشه فهمید) ولی ظاهرا تو تهران و اصفهان با توجه به رقابت شدیدی که بین شرکت ها هست های وب از نظر کیفیت نسبتا خوب عمل کرده (مثلا همین بسته تندباد تو خیلی از مراکز ارائه نشده (حتی برای مشترکین جدیدی که تازه میخوان از های وب اینترنت بگیرن) و به قول خودشون تو مراکز منتخب ارائه میشه (یه بار با پشتیبانی صحبت میکردم که چرا این بسته برای همه مشترکین و یا حداقل تو همه مراکز نیست میگفت این بسته تندباد مختص مشترکین جدیده مراکزیه که رقابت بین شرکت ها زیاده و های وب با قیمت خیلی نازل داره این بسته رو میفروشه تا بتونه بازار اون مرکز رو دست بگیره!!)
    من سه سال و نیم میشه از های وب اینترنت در مورد واقعا راضی هستم و سرعت تو طرح های مختلف برام بالا بود و همین سرعت برام حفظ شده و مشکلی هم ندارم وو هر وقت قطع میشه کوتاه بوده و ایمیل برام میاد مشکل داره صبورباشید.
    من مشهد هستم

2. این کاربر از King Tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من سه سال و نیم میشه از های وب اینترنت در مورد واقعا راضی هستم و سرعت تو طرح های مختلف برام بالا بود و همین سرعت برام حفظ شده و مشکلی هم ندارم وو هر وقت قطع میشه کوتاه بوده و ایمیل برام میاد مشکل داره صبورباشید.
    من مشهد هستم
    من که تو این 6 ماهی که از های وب سرویس داشتم (خدا رو شکر می کنم که اون زمان از این بسته های یکساله با قیمت پایین نبود که من گرفتار های وب بشم و من اول یه ماهه گرفتم و بعد 3 ماهه تمدید میکردم) خیری ازش ندیدم و مدت زمانی که مشکل داشت (قطعی وصلی، بازنکردن بعضی از سایت ها (مثل زومیت و ایران کیش و گوگل ترنسلیت)، پکت لاست بالا، بعضی مواقع (بسته به اینکه با کدوم گیت وی اتصال داشته باشی) سرعت آپلود در حد صفر،سرعت تک کانکشن پایین و حتی بعضی مواقع سرعت دانلود کمتر سرور خارجی نسبت به داخلی که این مشکلات رو بقیه کاربرای های وب هم اکثرا دارن کافیه یه سری به کامنت های موجود در اینستاگرام های وب برنید خواهید دید که این مشکلات فراگیره و به یه شهر و مرکز خاص محدود نمیشه) از زمان هایی که نرمال و یا باکیفیت بود (بعضی مواقع هم خداییش خوب بود مثل صبح ها یا روزهای 5 شنبه و جمعه) خیلی بیشتر بود این سری هم چند روز پیش من به پشتیبانی های وب گفتم اگه مشکل از سمت من نیست (که نبود چون اصلا مشکل SNR نداشتم) ظرف یه هفته یا مشکلو برطرف کنن یا من تخلیه می کنم که طبق معمول های وب هی میگفت مرکز مخابراتی شما فقط اینجوریه و ... منم که دیدم های وب غیر از کیفیت تو قیمت ها و سرویس هاشم گند زده گفتم باشه حالا که شما کاری نمی کنید پس من تخلیه می کنم این بود که عطای های وب (فشفشه هاش) رو به لقاش بخشیدم حالا من دعا می کنم مال شما دوستانی که راضی هستید خراب نشه و ایشالا همین طوری باقی بمونه واستون
    Last edited by broosli; 31-07-2016 at 00:10.

4. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من که تو این 6 ماهی که از های وب سرویس داشتم (خدا رو شکر می کنم که اون زمان از این بسته های یکساله با قیمت پایین نبود که من گرفتار های وب بشم و من اول یه ماهه گرفتم و بعد 3 ماهه تمدید میکردم) خیری ازش ندیدم و مدت زمانی که مشکل داشت (قطعی وصلی، بازنکردن بعضی از سایت ها (مثل زومیت و ایران کیش و گوگل ترنسلیت)، پکت لاست بالا، بعضی مواقع (بسته به اینکه با کدوم گیت وی اتصال داشته باشی) سرعت آپلود در حد صفر،سرعت تک کانکشن پایین و حتی بعضی مواقع سرعت دانلود کمتر سرور خارجی نسبت به داخلی که این مشکلات رو بقیه کاربرای های وب هم اکثرا دارن کافیه یه سری به کامنت های موجود در اینستاگرام های وب برنید خواهید دید که این مشکلات فراگیره و به یه شهر و مرکز خاص محدود نمیشه) از زمان هایی که نرمال و یا باکیفیت بود (بعضی مواقع هم خداییش خوب بود مثل صبح ها یا روزهای 5 شنبه و جمعه) خیلی بیشتر بود این سری هم چند روز پیش من به پشتیبانی های وب گفتم اگه مشکل از سمت من نیست (که نبود چون اصلا مشکل SNR نداشتم) ظرف یه هفته یا مشکلو برطرف کنن یا من تخلیه می کنم که طبق معمول های وب هی میگفت مرکز مخابراتی شما فقط اینجوریه و ... منم که دیدم های وب غیر از کیفیت تو قیمت ها و سرویس هاشم گند زده گفتم باشه حالا که شما کاری نمی کنید پس من تخلیه می کنم این بود که عطای های وب (فشفشه هاش) رو به لقاش بخشیدم حالا من دعا می کنم مال شما دوستانی که راضی هستید خراب نشه و ایشالا همین طوری باقی بمونه واستون
    بله منم همین مشکلات رو داشتم و دو هفته پیش تخلیه کردم ...

6. 2 کاربر از maziyarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    با این تعریفه های جدید دیگه ساعت رایگان شب نداریم؟ من جایی توضیحی در موردش نمیبینم
    بعدش یه سوال شاید مسخره! تب تمدید سرویس کجا رفته؟ از قسمت سرویس های حجمی که سرویس میخرم میره توی تب تخفیفا! چجوری میتونم سرویمو تمدید کنم!؟

8. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    با این تعریفه های جدید دیگه ساعت رایگان شب نداریم؟ من جایی توضیحی در موردش نمیبینم
    بعدش یه سوال شاید مسخره! تب تمدید سرویس کجا رفته؟ از قسمت سرویس های حجمی که سرویس میخرم میره توی تب تخفیفا! چجوری میتونم سرویمو تمدید کنم!؟
    شبانه کلا حذف شده
    امکان تمدید و تغییر سرویس هم دیگه وجود نداره
    الان سرویس ها به صورت بسته ای دراومدن که هر وقت بخوای میتونی خرید کنی (میره تو همون تب کد تخفیف) ولی واسه فعال کردنش باید حتما زمان سرویست به پایان برسه
    این کارو کردن که کسی که میخواد از فشفشه 50 گیگ 30 روزه استفاده کنه یکی دو روز قبل از اتمام سرویس با تمدید به تاریخش نتونه اضافه کنه و برای استفاده از فشفشه 30 روزه مجبور بشه دوباره پول بابت نیترو هم بده که این تصمیمات و برنامه ریزی های وب (با توجه به سایر سرویس های مزخرفی که ارائه کرده) عملا حداقل هزینه ماهیانه برای هر مشترک رو به 50000 تومن (با مالیات) میرسونه

10. 4 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من متوجه این حذف شدن تمدید سرویس نشده بودم :| یعنی اگه حجم باقی بمونه نمیشه به دوره ی بعدی انتقال داد؟!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

12. 3 کاربر از Aria.A97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من متوجه این حذف شدن تمدید سرویس نشده بودم :| یعنی اگه حجم باقی بمونه نمیشه به دوره ی بعدی انتقال داد؟!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    قاعدتا نه!!

14. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

الان یکسال و هفت ماه میشه که از های‌وب بیرون اومدم
    قبلا درست راس زمان شروع شدن تایم رایگان سرعتش زیر بیست میومد
    الان اوضاع دانلودش تو تایم رایگان چجوریاست؟ میشه اعتماد کرد دوباره ازشون سرویس گرفت؟

16. این کاربر از puya2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

الان اوضاع دانلودش تو تایم رایگان چجوریاست؟ میشه اعتماد کرد دوباره ازشون سرویس گرفت؟
    تایم رایگان برداشت !!!

18. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

شما مثه اینکه اصلا پست های بالا (همین صفحه) رو نگاه نکردید
    های وب کلا شبانه رایگان رو حذف کرده و فشفشه ها رو هم به هم ریخته
    یه نگاه به پست های همین 4-5 صفحه آخر بندازید همه چی دستتون میاد
    یه سری هم به قیمت های خود های وب بزنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •