جناب afsos که تو صفحه قبل گفتند اعزام 1-12 هستند و جواب رو گرفتند البته از نظام وظیفه!! ای کاش ما هم میتونستیم![]()
جناب afsos که تو صفحه قبل گفتند اعزام 1-12 هستند و جواب رو گرفتند البته از نظام وظیفه!! ای کاش ما هم میتونستیم![]()
من 10 روز مونده به اعزامم برگ سفید اصلیم توسط پست اومد...
اما 14 روز مونده به اعزامم برگ سفید المتنی رو از پلیس +10 گرفتم
من 19 همین ماه اعزامم
معلوم نشد کجا افتادی ؟
نه پیام صبر کردم تا روز اعزام کد مازاد خوردم...
آشنا پیدا کردم بندازم ادارع زندان شهر خودمون سپاه هم یه آشنا پیدا کردم که اونم گفت روز اعزام اونجام ببینم چی میشه حالا!!!
فقط یه تذکر به کل دوستان...
کسانی که میخوان جای خاصی پذیرش بگیرن جایی رو در نطر دارن خودشونو معاف از رزم نکنن چون مثل من بازی سرتون در میارن!!! من با کلی پرونده تصادفو کلی دوندگی کلی آشنا بازی برای دیسک کمر معاف از رزم گرفتم بیا الان آخرشم کد مازاد خوردم رو هوام! پیش کلی از آشنایان دوستانو پارتی ها بردم همه تا میبینن توی برگ سبز زده معاف از رزم زبونش دراز میشه که معاف از رزم نمیگیریمو از این حرفا خلاصه حالا ببینیم که چی میشه روز اعزام!خدا خودش کمکم کنه...
اگرم میخواین معاف از رزم بگیرین بزارین وقتی مدارکتونو پست کردین رفتین دوره ی آموزشی اون موقع اقدام کنید...
اواسط آموزشی میان میگن کیا کامپیوترشون خوبه(ورد و اکسل) حتماً داوطلب بشین.مشخصاتتونو میگیرن و احتمال 90% میوفتین شهر خودتون و کار اداری.البته بستگی به مرکز اموزشتون هم داره.
با سلام مجدد خدمت دوستان از پادگان (دیگه واقعا میتونم بگم هتل) ولیعصر تبریز.
16 روز به پایان آموزش موند و انشالله بعد از تموم شدن آموزش یه پست مفصل در مورد این مرکز آموزش میدم تا دوستان بعدی هم استفاده کنند. از کلی ترین مسایل تا جزیی ترین مسایل.
فعلا همین که دیروز و امروز هشتمین باری بود که در طول آموزش فرستادن مرخصی.
سلام
دوستان من 19 اعزامم میشه 5شنبه آیا 5 شنبه ما رو اعزام میکنن؟
بله
زمان ما هم 5شنبه بود که رفتیم نظام وظیفه بهمون بیلیط دادن گفتن جمعه صبح برین ترمینال جنوب به مقصد سمنان !
فقط اگه روز اعزام جمعه و ایام تعطیل باشه نمی فرستن !
عاقا من امروز موقع برگشتن از پادگان یه سرباز صفر رو دیدم که بعد از صحبت راجع به چیزای مختلف از جمله 21 ماهه بودن و اینا گفت شما ها هم 18 ماهه شدین ! دیشب خود کمالی تو اخبار گفت ! انقدم جدی می گفت که آدم واقعاً باورش می شد ! می گفت بابا پرتی ها ! اعلام کردن و کلی خزعبلات دیگه !
که ماهم اومدیم تو اینترنت گشتیم و سایت پلیس رو دیدیم و دیدیم سرکار رفتیم ! البته من که جلوی اون خوشحالی ای از خودمم در نکردم اما خلاصه شایعه چقد بالاست تو خدمت ! اصلاً یه وضعی !
دوست من اینی که الان گفتین دیگه شایعه هست نه ؟؟درست ..همین 18 ماهه بودن همه!!
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)