پس این از شاتلی که من دارم بدتره، سرعت روز 240 و شب بعد چند شب دانلود حدود 5 کیلو بایت. البته من 128 شاتل دارم.
حالا شما کدوم منطقه اید؟!؟
پس این از شاتلی که من دارم بدتره، سرعت روز 240 و شب بعد چند شب دانلود حدود 5 کیلو بایت. البته من 128 شاتل دارم.
حالا شما کدوم منطقه اید؟!؟
سرعت 256 نامحدود تقریبا چقدره؟ پارسال به خاطر حجم دزدیهای که کرد کلا گذاشتمش کنار ولی با تعرفههای نامحدودش دوباره داره وسوسم میکنه![]()
8کیلو بایت!
5-6 بار خیلی زیاده . کامپیوتر رو که اصلا نباید خاموش کنی بزار روی Sleep
مودم رو هم همیشه روشن بزاری هیچیش نمیشه
بله درست میگین من همیشه کامپیوتر رو روی Sleep یا همون Hibernate میگذارم و مشکل اصلیم با مودمه که خیلی داغ میکنه و اینطور که شما فرمودین اونم باید روشن بمونه و مشکلی نداره.
من همچین چیزی نشنیدم که شما میگید !کامیپوترو وقتی روی هایبرنیت میزارن که میخوای نیم ساعت دیگه بیای سرش .. وقتی هم شات دان میکنیم برنامه و تنظیمات کامپیوتر سیو میشه و خاموش میشه وقتی هایبرنیت همیشه در حال استند بای هستش ...
البته سرعتی که می گین همه جا یکسان نیست؛ حتی تو یه منطقه مخابراتی... .
البته در ایران که ISP ها سرویس دهی افتضاحی دارند ولی خب دیگه...
سرور قاط زد دو تا پست شد... والله!
حالا یه سوالی هم جواب بدیم جون این جوری شد...
من تو شرکت از یکی از مودم های لینک سیس دارم صبح تا شب روشنه.... (یه دو سالی هست!)
البته اگه مودم شما کلید فشاری On و Off داره پیشنهاد می دم خاموش کنی، چون نقش یه جور محافظ قطعات رو هم داره از جریان های گردابی.
Last edited by aminjigar; 06-12-2011 at 17:38.
بدبختی اینه که هیچ کس هم اینجا تو این شرکت کار نمیکنه که جواب درست و حسابی بده
سرعت دیشب من از 32 شد به 24 دو ساعت طول کشید یه 175 مگی رو دانلود کنم.
یعنی تو منطقه ما 5 تا یوزر هستن که جز من 4 تا دیگه بهم گفتن شبا ما کاری نمیکنیم و دانلود نمیکنیم...پس چطوری سرعتم پایینه اینقدر؟؟؟؟؟ مگه سرعت نباید بین یوزر های منطقه که دارن کار میکنن شیر بشه؟
البته شما درست میگی... متاسفانه بستگی به منطقه مخابراتی داره که چطور تو سالن MDF واسه کاربرا تقسیمات رو
رعایت کنن (از طرف شرکت معمولا نظارتی نمی تونه انجام بشه) وضع همینه... باید قبول هم کرد زیرساخت کابل کشی
به منازل هم مناسب نیست. البته مسلما مشکل از کاربری که پول پرداخت کرده نیست (حرفتون متینه)
من در این شرکت شاغل نیستم که بخوام مخالف باشم یا موافق ولی در جریان این مسائل هم باشید...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)