شما با 256 نامحدود با سرعت 70 دان میکنین؟
یا لحضه ای اینجوری سرعت بالا شده؟
ای بابا میگفتن که تو سرعت فرقی بین برنزی،نقره ای،طلایی نیستش که و فرقش تو گیگ هدیه هست
انگار همینکه با پامون رو گذاشتیم آسیاتک تصمیم گرفتن سرعت هارو اینجوری کنن![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شما با 256 نامحدود با سرعت 70 دان میکنین؟
یا لحضه ای اینجوری سرعت بالا شده؟
ای بابا میگفتن که تو سرعت فرقی بین برنزی،نقره ای،طلایی نیستش که و فرقش تو گیگ هدیه هست
انگار همینکه با پامون رو گذاشتیم آسیاتک تصمیم گرفتن سرعت هارو اینجوری کنن![]()
این هم برای اون های که مگن اینترنت ملی هیچ ربطی به اینترانت شدنه اینترنت ندارهتحویل بگیرید سرعت 4مگابیتی برای اینترانت میدم مشتری حال شما بیا پول اینترنت 2مگ بده.اینترانت 4 مگ + اینترنت 1 مگ
![]()
این چه وضعشه :
طی چندین آمار در این صفحه : (فقط روی سرور خارجی تست شده توسط دوستان)
256 نامحدود طلایی : سرعت دانلود اسمی : 70
1024 نامحدود نقره ای : 55 !
2024 نامحدود برنزی : 80 !!
2024 نامحدود نقره ای : 120
پس فهمیدیم , فقط سرویس های طرح طلایی دارای سرعت بسیار بالایی هستند که حتی گیگ هدیه رایگان هم داره!!
(یعنی اگر برید حتی 512 نامحدود طلایی هم بگیرید , کلی حال می کنید , چه برسه به 1024 نامحدود طلایی که حتی از 2024 نامحدود نقره ای هم سرعتش بیشتره , در صورتی که ارزان تر هم هست!!)
بابا ملت برین اعتراض کنین مثل من : من همین الان از طریق سایت اصلی آسیاتک شکایت کردم و حتی با پشتیبانی هم تماس گرفتم . بهشون گفتم که ما او چند گیگ رو نمی خوایم که به خاطرش کلی پول بدیم . آخه نامحدود گیگش یعنی چی !!![]()
Last edited by HADI ONLY; 25-07-2013 at 16:41.
70 پایین ترین سرعته تا 120 هم میره
Last edited by sadegho22; 25-07-2013 at 16:47.
سلام به همگی از اسیا تک که خیری ندیدم
میخواستم ببینم وضعیت نت نامحدود مخابرات چه طوره 1مگ و 512
تخلیه پورت کنیم بریم مخابرات![]()
عجب داستانیه
برا من فقط از میهن#دانلود و دانلود#ها با سرعت بالا دانلود میکنه! از بقیه سایتای ایرانی سرعت همون 40 تا 60 ه ! ( البته مثل اینکه از سافت#گذر هم با سرعت بالا دان میکنه - خودم تست نکردم البته)
والا من راضیم از سرور های داخلی با سرعت بالا دان کنیم و از سرورهای خارجی با همون 40 - 60 ! (512)
Last edited by xaxi; 25-07-2013 at 16:53.
بالا بودن سرعت من به خاطر گیگ هدیه هستش حرف من تفاوت سرعت بین سرور داخلی و خارجیه
قبلا من با داشتن گیگ هدیه از سرور داخلی و خارجی با سرعت تقریبا 450 دانلود میکردم از روزی که این سرویس جدید شباب(فارس) به سایت اضافه شده اوضاع اینجوری شده![]()
جا نمونه! بقیه هم ببینن!
شرکت آسیاتک اقدام به راه اندازی مرکز داده های خود با ظرفیت مسیر دهی 40Gbps نموده است. بهره گیری از سرورهای به روز و پر ظرفیت در کنار دانش تیم فنی آسیاتک موجب رشد سریع این مرکز و ارائه خدمات به بیش از هزاران وبگاه شده است. رسالت آسیاتک در کنار ارائه خدمات میزبانی وب به وبگاه های شخصی و شرکتی ارائه خدمات به وبگاه های پرمصرف می باشد.
خدمات سرور اختصاصی و میزبانی وب آسیاتک
برخی از مشتریان جدید آسیاتک
دانلودها سافت گذر مهین دانلود فیس نما
Last edited by WHICH1; 25-07-2013 at 16:59.
این گیگ هدیه هر روز سهمیه داره یا مثلا تو یک هفته اول استفاده کنی تموم میشه؟
یه سری میگین هر روزه یک سری میگن کلا هست!
در اینصورت 256 طلایی از 1024 نقره ای بهتره!وقیمتش هم کمتره من 45 تومن دادم 1024 نقره ای سرعتش 60 هست!
سرعت 256 طلایی بعد از اتمام گیگ هدیه چند میشه؟ 32؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)