تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1369 از 1635 اولاول ... 369869126913191359136513661367136813691370137113721373137914191469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,681 به 13,690 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام و احترام
    ببخشيد من يك دوربين ١٢ مگاپيكسلي ديجيتال سوني مدل w230 دارم كه راستش رو بخوايد منو كلافه كرده. در محيط بسته كيفيت عكساش بدك نيست ولي در طبيعت از ١٠٠ تا عكس به زور ١٠ تاش قابليت چاپ رو داره. عكساش چندتا در ميون تار ميفته و وقتي نور آفتاب هست صورت رو اونفدر روشن ميندازه كه كلا عكس غيرطبيعي ميشه. با تغيير تنظيمات هم اتفاق خارق العاده اي نميفته.
    من ميخوام يك دوربين نيمه حرفه اي بگيرم كه عكساش با كيفيت باشه. عكسا نويز نداشته باشن و وقتي زوم ميكني كيفيت عكسا خيلي افت نكنه. من از عكاسي تقريبا هيچي نميدونم ولي دوس دارم در آينده دوره هاي عكاسي رو بگذرونم و وقتي مسافرت ميرم عكساي عالي بتونم باهاش بگيرم و در عين حال كار كردن باهاش خيلي مهارت نخواد.
    يك چيزي هم كه برام مهمه، دوربينه اين قابليت رو داشته باشه كه من بتونم سوژه رو توي عكس به شكل برجسته داشته باشم و محيط اطراف سوژه به شكل محوتر از خود سوژه نمايش داده بشه. البته من چون سواد عكاسي ندارم اسم اين تكنيك عكاسي رو نميدونم.
    بودجه هم نهايتا ٨٠٠ هزار تومان ميتونم داشته باشم
    به نظرتون چه دوربيني براي من مناسبه؟

كسي نيست جواب بده؟؟
    سلام بر شما.ببینید دوست عزیز شما اگه تکنیک های عکاسی رو در حد بسیار اندک مطالعه کنید میتونید با همین دوربین فعلیتون عکسهای قابل قبولی بگیرید
    که نباید قضاوتتون در مورد عکسی که میگیرید از رو ی نمایشگر باشه.مثلا تو نمایشگر ممکنه خیلی عالی به نظر برسه اما در واقع همون عکس جالب نباشه و مات افتاده باشه
    شما از روی پارامتر های عکاسی باید قضاوت کنید که این نمایی که الان میخوام عکسشو بگیرم مات در میاد یا کم نور در میاد و ...
    پارامتر هاشم مثلا ISO هست.این پارامتر حتما در حین عکسبرداری در گوشه و کنار نمایشگر ظاهر میشه و براش مقداری نشون میده.مثلا ISO 800 .این پارامتر رو وقتی تو محیطی هستید که نورش زیاده باید کم بگیرید.مثلا باید بذارید رو 80 . به این ترتیب میتونید عکس مطلوبی بگیرید

خب و اما در مورد خرید دوربین جدید.متاسفانه وضع بازار انقدر آشفته هست که نمیشه چیزی گفت.
    دوربینی میخوایید که بتونه فقط یه سوژه رو روش فوکوس کنه و موضوعات اطرافش رو مات کنه . واقعیتش دوربین های نیمه حرفه ای و کامپکت توانایی خوبی در این زمینه ها ندارند.ولی میتونید فقط در حد متوسط انتظارتون رو برآورده کنید.
    ببینید وقتی شما دوربین حرفه ای میخرید لنزش به صورت دستی هست و هر کجا که دلتون میخواد میتونید فوکوس کنید و عکس بگیرید .اما سایر دوربین ها لنز متصل دارن و این دست شما نیست که کدوم سوژه رو فوکوس کنید.
    خب دوربینی در رنج بودجه ی شما میشه معرفی کرد که میتونه انتظاراتتون رو برآورده کنه:

Fujifilm FinePix HS20

مشخصات:

دوربین نیمه حرفه ای - وزن بدون باتری و کارت حافظه 636 و با باتری و کارت حافظه 730 گرم
    مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CMOS با کیفیت 16 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2 اینچ
    فیلم: ابعاد Full HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
    لنز: 24-720 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 30 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
    عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/4000 ثانیه تا 30 ثانیه - ایزو اتوماتیک 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 و (6400 در مود M) و (12800 در مود S) - فلاش داخلی Pop-Up با برد 7.1 متر - قابلیت نصب فلاش خارجی (Hot-Shoe) - تکنولوژی تشخیص چهره
    صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 460,000 پیکسل - Live View
    سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه (SD / SDHC / SDXC (UHS-I - باتری قلمی آلکالاین سایز AA (قابلیت استفاده از باتری قابل شارژ)

890000 تومان بالا پایین

پاینده باشید

2. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

باور بفرمائید این تفاوت ها حداقل برای من خیلی زیاده شاید برای شما چیزی نباشه!!!
    بله عرض کردم که من اشتباه کردم سنسور جفتشون یکیه!
    همون تفاوت جرئی هم تفاوته!
    LCD ها فرق داره مثلا زاویه دید یکی 170 درجس اونیکی 160 درجه اما فرق دارن رزولوشن یکسان نشانه تشابه نیست!
    در پردازش عکس کمی تفاون دارن گرچه تفاوت کم هست
    زوم دیجیتال در حال فیلم برداری یکی از نقاط قوت این دوربینه نمیدونم چطور برای شما ناکارامد بوده!
    سیستم کنترل فلاش وایرلس واقعا به نظر شما تفاوت خیلی زیادی نیست؟میدونین برای داشتن این قابلیت روی 550D باید 300 دلار هزینه کنین؟شاید شما فلاش ندارین که براتون بود و نبودش یکیه!
    نفرمائید دوست عزیز سنسور 650D از نوع Digic5 هستش و سنسور دو دوربین دیگه از نوع Digic4 ! نمیدونم چرا شما فکر میکنی هرجا اعداد یکی بود همونه!!!
    من که گفتم در مورد سنسور با 650D اشتباه گرفتم اما از شیوه پاسخ گویی شما به نظر میاد که صرفاً روخوانی اعداد رو جهت مقایسه ملاک قرار میدین تا چیزهای دیگه! من ادعایی ندارم اما حداقل 4 سالی هست در مورد عکاسی مقاله میخونم(چیزی هم بلد نیستم اما مطالعه دارم حداقل!)
    ادامه بحث تاپیک رو از مسیرش منحرف میکنه
    با تشکر
    عزیز سنسور این 3 تا دوربین یکیه 550 600 650 و از باباشون 60 دی به ارث برن اونی که شما میگید عوض شده پردازشگره نه سنسور (یا حسگر همونی که حکم فیلم توی دوربینای انالوگ رو داره تصویر روی اون ثبت میشه!

4. 2 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sar be hava's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    لای پر قو!

پيش فرض

چرا برخی دوربینای دیجیتال غیرحرفه ای بعضی وقتا که تا ته زوم میکنی، (مثلا در حالت ایستاده میخوای یه عکس با زوم بالا از کف اتاق بگیری) و شاتر رو تا نیمه فشار میدی تا فوکوس کنه، لنز قادر نیست تصویری واضح ارائه بده؟
    حتی اگر چند بار هم فوکوس کنی بازم عکست تار میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    جواب زوم: برای اینکه شما تا ته که میری، داری زوم دیجیتال میکنی. برای اینکه تار نشه یا کمتر تار بشه، باید مقدار رزولوشن را روی حداکثر بگذاری.
    مثلاً در کنون SX30 روی L باید باشه.

داره خودمونی میشه sar be hava's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    لای پر قو!

پيش فرض

سلام
    جواب زوم: برای اینکه شما تا ته که میری، داری زوم دیجیتال میکنی. برای اینکه تار نشه یا کمتر تار بشه، باید مقدار رزولوشن را روی حداکثر بگذاری.
    مثلاً در کنون SX30 روی L باید باشه.
    اما با زوم اپتیک و رزولوشن بالا این اتفاق میفته (البته دوباره میگم که گاهی اوقات). با canon sx260

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اما با زوم اپتیک و رزولوشن بالا این اتفاق میفته (البته دوباره میگم که گاهی اوقات). با canon sx260
    طبيعيه. وقتي زوم ميكنيد فاصله كانوني لنز به تناسب مقدار زوم بيشتز ميشه. يعني براي فوكوس بايد از سوژه فاصلتون بيشتر بشه. از لنزهاي ارزان قيمت كامپكتها نبايد بيشتر از اين انتظار داشته باشين. ولي با قرار دادن دوربين در مد ماكرو تا حدي ميشه برطرفش كرد...

9. 5 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

این مورد ربطی به دوربین نداره و عملکردش مثل چشم انسان میمونه
    همونطور که اگه فاصله یه سوژه از چشم خیلی کم بشه نمیتونی واضح ببینیش در لنز هم این مورد صادق هستش
    هر لنزی برای هر فاصله کانونی یه فاصله Miniimun focus distance داره و هرچه فوکال بالاتر باشه این مقدار بیشتر میشه مثلا لنز 500 میلی متر حدودا این فاصله براش بیشتر از 1 متر هستش برای همین لنزهای تله عکاسی دارای قفل فوکوس هستن که وقتی سر دوربین رو رو به پائین میگیری دوربین واسه فوکوس کردن زور نزنه!
    همونطور که دوستمون اشاره کردن برای لنز های ماکرو این مقادیر کمه و میشه به سوژه خیلی نزدیک شد

11. 2 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

این مورد ربطی به دوربین نداره و عملکردش مثل چشم انسان میمونه
    همونطور که اگه فاصله یه سوژه از چشم خیلی کم بشه نمیتونی واضح ببینیش در لنز هم این مورد صادق هستش
    هر لنزی برای هر فاصله کانونی یه فاصله Miniimun focus distance داره و هرچه فوکال بالاتر باشه این مقدار بیشتر میشه مثلا لنز 500 میلی متر حدودا این فاصله براش بیشتر از 1 متر هستش برای همین لنزهای تله عکاسی دارای قفل فوکوس هستن که وقتی سر دوربین رو رو به پائین میگیری دوربین واسه فوکوس کردن زور نزنه!
    همونطور که دوستمون اشاره کردن برای لنز های ماکرو این مقادیر کمه و میشه به سوژه خیلی نزدیک شد
    این فقل قوکوس چیه؟
    اون اوایل که دوربین گرفته بودم وقتی لنز 55 300 میذاشنم هر کار میکردم نمیتونست از یه فاصله کمتر فوکوس کنه فکر میکردم خرابه
    _______

تو این وضعیت گندی که پیش اومده و هیچ جنسی عملا ارزش خرید نداره از اونجایی که ما ایرانی هسنیم
    اگر کسی قصد خرید داره پیشنهاد میکنم یه جنسو 1000000 جا قیمت کنید بعد خرید کنید
    ضمنا به هیج فروشنده ای هم اعتماد نکنید
    ذکر این نکته خالی از لطف نیست که امریکا هیج غلطی نمیتواند بکند
    Last edited by Amir..H; 03-10-2012 at 18:16.

13. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان به نظرتون بهتر نبود این بحث رو تو یه تاپیک مجزا شروع میکردید تا کسانی هم که پیگیر این تاپیک نیستن هم میتونستن شرکت کنن و احیانن نکته ای یا سوالی بود میپرسیدن؟؟.جناب sar be hava عزیز اینجارو به معنای واقعی کلمه از موضوع اصلیش منحرف کردن رفت

15. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

این فقل قوکوس چیه؟
    اون اوایل که دوربین گرفته بودم وقتی لنز 55 300 میذاشنم هر کار میکردم نمیتونست از یه فاصله کمتر فوکوس کنه فکر میکردم خرابه
    چیز خاصی نیست یه دکمه روی لنزه که از فوکوس لنز جلوگیری میکنه و بعضی لنزهای تله گرون قیمت این قابلیت رو دارن
    دقت کرده باشین عکاس ها اکثرا چند تا بدنه و لنز با فوکال های مختلف همیشه گردنشون هست این اونجا به درد میخوره که هی این دوربین و میذاره اونیکیو برمیداره به درد ما فقیر فقرا نمیخوره زیاد!

17. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •