تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1369 از 2376 اولاول ... 36986912691319135913651366136713681369137013711372137313791419146918692369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,681 به 13,690 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

ورزش از نگاه دو جان واربو رو آورده .....
    دیشب بود.منم دیدم.

اگه این جانواریو رو اول فصل داشتیم الان خیلی بالاتر بودیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

با اعلام اتحاديه فوتبال
    ديدارهاي خيرخواهانه استقلال در شمال لغو شد
    خبرگزاري فارس: اتحاديه فوتبال باشگاه هاي ايران درباره انجام ديدارهاي خير خواهانه تيم فوتبال استقلال تهران مقابل داماش و ملوان به نفع مهرداد زهري فوتباليست زنداني باشگاه هاي استقلال و بهمن تهران و تيم هاي ملي اميد، جوانان و نوجوانان اطلاعيه اي صادر كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، در اين اطلاعيه آمده است: اين مسابقات بر اساس توافق طرفين و هماهنگي هاي بعمل آمده توسط اين اتحاديه با مبادي ذيربط كه موافقت نامه هاي شماره 2687/110 مورخ 18/9/87 ، 2240 - 2/58 مورخ 16/9/87 ، 68/16/1821 مورخ 5/9/87 ، 182- 87/6ف مورخ 14/9/87 به ترتيب مربوط به سازمان محترم ليگ برتر هيات محترم فوتبال استان گيلان و باشگاههاي محترم ملوان انزلي و داماش گيلان و موافقت شفاهي سرمربي و مسئولين محترم باشگاه استقلال تهران پيش بيني گرديده بود، ليكن در مورخه 16/9/87 طي نامه شماره 10129 باشگاه محترم استقلال به دليل هماهنگ شدن ديدار ديگري از سوي سازمان تربيت بدني به مناسبت عيد غدير خم (عيد ولايت) اعلام نمود امكان حضور در اين ديدار خير خواهان را نخواهد داشت. از آنجا كه در شرايط حاضر بدليل الزام باشگاه استقلال به حضور در ديدار فوق الذكر امكان برگزاري ديدار فراهم نمي باشد، لذا پيشنهاد مي گردد مسئولين برگزار كننده اين ديدار و بنياد محترم الغدير كليه عوايد اين ديدار را به حل مشكل خانواده هاي سرپرست از دست داده و مهرداد زهري بازيكن زنداني اختصاص دهند تا در اثر اين اقدام فرهنگي بتوانيم اداي دين خانواده فوتبال را در حل مشكل بازيكن ملي كشور به انجام رسانيم.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

براي برپايي اردوي تداركاتي
    استقلال به تركيه يا كيش مي رود
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران در تعطيلات نيم فصل به تركيه يا جزيره كيش خواهد رفت.
    به گزارش خبرگزاري فارس، بنا به نظر كادر فني استقلال تمرينات اين تيم تا روز چهارشنبه تعطيل شد.
    پس از اين تعطيلي بازيكنان اين تيم به اردو خواهند رفت.
    مسئولان اين باشگاه درصدد اعزام تيم به تركيه و حضور در كمپ آنتاليا هستند. آبي پوشان در صورت حضور در تركيه شش روز تمرينات خود را در اين كمپ پيگيري مي كنند.
    در صورتي كه مقدمات اين سفر فراهم نشود اين تيم به كيش خواهد رفت و يك هفته در جزيره در اردو خواهند بود.
    مكان اردوي آبي پوشان تا فردا قطعي خواهد شد.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

از لحاظ تفاضل کاملاً بيمه شديم و هر وقت با تيمي هم امتياز شديم ميتونيم چشم بسته بگيم از اون تيم بالاتريم !

راستي جباري به بازي با سپاهان ميرسه ؟!
    ایشا... که بازی با سپاهان برسه

بازیه مشکلی رو در پیش دارید

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ایشا... که بازی با سپاهان برسه

بازیه مشکلی رو در پیش دارید
    ممنون مجتبی جان..
    برد امروزتون رو بهتون تبریک میگم..
    انشاا.. روزی برسه که باز مثل قدیم، استقلال و پرسپولیس در صدر و در کورس قهرمانی باشن..
    اون قدیما کری خوندن خیلی بیشتر حال میداد

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ممنون مجتبی جان..
    برد امروزتون رو بهتون تبریک میگم..
    انشاا.. روزی برسه که باز مثل قدیم، استقلال و پرسپولیس در صدر و در کورس قهرمانی باشن..
    اون قدیما کری خوندن خیلی بیشتر حال میداد
    عماد جون کری نخوندم برات عمو

آرزو کردم که دو تا نماینده های ایران تو اوج باشن بهتره تا دور اول از آسیا حذف بشن ناناز

کری هم باشه برا روزای بدتون

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

عماد جون کری نخوندم برات عمو

آرزو کردم که دو تا نماینده های ایران تو اوج باشن بهتره تا دور اول از آسیا حذف بشن ناناز

کری هم باشه برا روزای بدتون
    من که نگفتم کری خوندی..
    تشکر کردم از پستی که دادی و متذکر شدم که با بودن این دو تیم تو اوج، کری خوندن بیشتر حال میده
    در هر صورت بازم ممنون. به امید روزی که این دو تیم پرطرفدار درصدر لیگ باشن و بازم به امید روزی که این دوتیم رو تو فینال جام باشگاهای آسیا ببینیم..

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امسال خیلی دوست دارم پرسپولیس هم از بحران خارج بشه و بتونیم باهاشون بعد از سالیان سال یک رقابت درست و حسابی برای قهرمانی داشته باشیم!
    دلم برای جنگی که بین دو تیم برای گرفتن اولی بود تنگ شده!
    الان سالهای سال هست که هرموقع استقلال تو اوج بوده و برای قهرمانی جنگیده پرسپولیس وضعش بحرانی بوده و یا هرموقع پرسپولیس وضعش خوب بوده استقلال تو بحران غرق بوده!!!

درسته که پرسپولیس بازیش را برد اما این تیم این فصل مشکل داره و بعید بدونم بتونه وضع خود را سرو سامان بده!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اصغر حاجیلو :
    دلم برای استقلال تنگ شده بود/کدورتی از قلعه نویی ندارم

سرپرست تیم فوتبال داماش گیلان و بازیکن پیشین استقلال از ملاقاتش با آبی پوشان در ورزشگاه آزادی ابراز خرسندی کرد و گفت: دلم برای همه استقلالی ها تنگ شده بود.
    به گزارش خبرنگار مهر، اصغر حاجیلو که پس از شکست 4 بر 2 امروز تیمش برابر استقلال با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: پس از یکسال جدایی مجددا امروز فرصتی شد تا بازیکنان استقلال و اعضای کادر فنی این تیم را از نزدیک ببینم و روحیه ام تازه شود.

وی ادامه داد: استقلال در این دیدار عملکرد قابل قبولی داشت و توانست با استفاده از موقعیت هایش به سه امتیاز بازی دست پیدا کند.

حاجیلو به دریافت چهار گل داماش در دیدار برابر استقلال اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: متاسفانه نظرمحمدی به علت شرایط روحی هنوز به یک دروازه بان ایده ال بازنگشته و در این دیدار هم مشکلاتی داشت. امیدوارم که با استفاده از تعطیلات چند روزه میان فصل بتوانیم از روانی روی این دروازه بان کار کنیم تا دوباره به شرایط ایده ال بازگردد.

سرپرست تیم فوتبال داماش گیلان بدون آنکه باخت تیمش را تقصیر داور بیندازد به انتقاد از کمیته داوران فدراسیون فوتبال پرداخت و گفت: تصور می کنم کمیته داوران باید برای چنین دیدارهای حساسی داوران مطرح تری را انتخاب کند.

حاجیلو در پایان گفت: داماش با مشکلات بسیاری روبروست که امیدواریم در آینده بتوانیم با کمک بازیکنان، کادر فنی و مدیریت باشگاه، این تیم را از انتهای جدول جدا کنیم و به شرایط ایده ال برسانیم.

بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال که قبل از شروع این دیدار با امیر قلعه نویی دیدار کرده بوده در این مورد گفت: من کدورتی از امیر قلعه نویی نداشتم و امیدوارم او هم چنین حسی داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نظری جویباری: از بین اولروم و آرفی یک نفر را جذب می کنیم!

سرپرست تیم استقلال درباره جذب بازیکن جدید برای این تیم گفت: از بین اولروم و آرفی یک نفر را انتخاب می کنیم.

نظری جویباری افزود: با چند نفر از بازیکنان لیگ برتری مذاکراتی داشتیم که هنوز به توافق نرسیده و در حال بررسی هستیم.

وی در این رابطه ادامه داد: در نیم فصل فقط می توانیم یک بازیکن را از لیگ برتر جذب کنیم و بقیه نفرات باید از تیم های خارجی باشد. در لیگ برتر با اولروم و آرفی مذاکراتی داشتیم که همانطور که گفتم در حال بررسی آن هستیم.

وی درباره شایعه عقد قرارداد با دنی اولروم گفت: هنوز قراردادی با هیچ کس امضا نکردیم و تمام سعی ما بر این است تا بتوانیم بهترین گزینه را در زمان مناسب برای استقلال انتخاب کنیم.

سرپرست استقلال در این ارتباط گفت:استقلال برای حضوری مقتدرانه در لیگ قهرمانان آسیا نیاز به بازیکن در خط حمله و هافبک دارد و به همین دلیل هم به دنبال جذب بازیکن در نیم فصل هستیم.

جویباری در خصوص بازیکنانی که احتمالا در نیم فصل از تیم جدا می شوند عنوان کرد: فقط هاشم بیگ زاده از باشگاه راه آهن پیشنهاد دارد و خواسته او در حال بررسی است اما بازیکن دیگری به هیچ تیمی نخواهد پیوست.

منبع: ایسکا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •