شما اگه امولاتوری لازم دارید بگید تا بهتون لینک بدم،در ضمن فقط بازیهای PSX و سگا رو میتونید درست و حسابی روی PSP اجرا کنید............
بقیه نصفه نیمه اجرا میشن........
شما اگه امولاتوری لازم دارید بگید تا بهتون لینک بدم،در ضمن فقط بازیهای PSX و سگا رو میتونید درست و حسابی روی PSP اجرا کنید............
بقیه نصفه نیمه اجرا میشن........
من یه پی اس پی فت دارم که وقتی می خواستم سیستمشو از ورژن gen 5.50 prometheus4 به ورژن 638me2 ارتقا بدم بریک شد.می تونم خودم از حالت بریک درش بیارم؟ جایی میشناسین که هم از بریک در بیارنش و هم به ورژن 638me2 ارتقا بدنش؟ هزینش چقدر میشه؟ ممنون
شما میتونی از روش پاندورا دستگاه را از حالت بریک در بیاری.آموزش ها داخل تاپیک زیر هست.(البته یکم دردسر داره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی هم بدی بیرون که معمولا همه کسایی که کنسول میفروشند این کار را انجام میدهند.قیمت هم بستگی به انصاف فروشنده از 5 تومن تا 15 تومن هست.
آها،من فکر کردم کلا ساپورت میکنه مخصوصا NES ولی جاوا رو خوب اجرا میکنه،
پس اگه میشه سگا (دانلود/آموزش) و بازی هاش رو بزارید.
ممنون.
توی لینک زیر تمام Emulator هایی که برای PSP عرضه شده رو برای دانلود میتونید پیدا کنید..............
این هم 3 تا سایت که میتونید بازیهای Sega رو ازشون دانلود کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا برکت بده به و.ی پ.ی ا.ن و هیلتر شکن................
من خودم psp 1000 داشتم که دیروز بردم توپخونه 100 تومن فروختم و شاید یه psp با مدل جدیدتری بخوام بخرم.یه سوالی در مورد psp go داشتم:
تو ایران بازی ه.ک شده داخل این کنسول چجوری میریزن (اینو میدونم که تو کشورهایی که ه.ک نمی کنن و اوریجینال بازی میکنن و اینترنت درست و حسابی دارن از طریق اینترنت بازی میخرن و از همون طریق هم بازی به داخل کنسولشون منتقل میشه ولی ایران که نه اینترنت درست حسابی داریم و نه اکثرا توانایی اوریجینال کار کردن داریم چی؟)
همونطوری که توی رم 1000 میریختیم حالا فایل های ISO رو کپی میکنیم توی حافظه خوده کنسول...........
از طریق usb این کار رو میکنیم؟ ریختن بازی به همون راحتی 1000 توسط خودمون میتونه انجام شه؟ یا باید بدیم بیرون برامون بریزن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)