چند روزیه 4g 3g تو منطقه پارک وی به شدت داغون شده! وقتی 3g آنتن میده 4g قطع هست و بالعکس!
کلا سرعتشون هم بیشتر از 20 کیلوبایت نمیشه معلوم نیست دارن چی کار میکنن.
چند روزیه 4g 3g تو منطقه پارک وی به شدت داغون شده! وقتی 3g آنتن میده 4g قطع هست و بالعکس!
کلا سرعتشون هم بیشتر از 20 کیلوبایت نمیشه معلوم نیست دارن چی کار میکنن.
دوستان من یک طرح یکماهه ۱ گیگ روزانه + ۱.۵ گیگ شبانه از ایرانسل خریدم. الآن در کمتر از ۳ روز تو ecare زده ۸۵۰ مگ + ۲۵۰ مگ شبانه از اینترنت من باقی مونده!!! در صورتیکه من هیچ مصرف اضافه ای نسبت به قبل نداشتم (قبلا ۲.۵ گیگ همراه اول رو بین ۱۵-۲۰ روز مصرف میکردم) حالا میخواستم بدونم نحوه محاسبه ایرانسل مشکل داره یعنی خودمونی حجم دزدی داره یا نه ؟!! مرسی
از چند روز پیش تو منطقه ما 4G افزایش پهنای باند داشته. قبلا بهترین حالت حوالی 7mb/s میچرخید و الان اومده حوالی 11mb/s و دانلود بین 1300-1400K KB/s میچرخه .
ما چ بدونیم منطقه شما کجاست؟!
پیشنهاد ویژه به همه ایرانسلی ها همه نصب کنید و لذت شو ببرید دم ایرانسل گرم من خودم تست کردم دقیقا مثل توضیحاتی که سایت داده درست بود....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود نرم افزار پخش آنلاین تلوزیون رایگان ایرانسل MTN-Irancell Zoom 3.4.5
فرستاده شده از G620S-L01ِ من با Tapatalk
داداش منم ی 24 گیگ شبانه کرفتم کلا 6 گیگ دانلود کردم حجمم صفر شد دیگه از این واضح تر که داره دزدی می کنه.
داداش منم ی 24 گیگ شبانه گرفتم کلا 6 گیگ دانلود کردم حجمم صفر شد دیگه از این واضح تر که داره دزدی می کنه.
وایمکس ایرانسلم هینطور بود هیچوقت ۵ گیگ ۵۱۲ تا آخر ماه دوام نداشت ( در صورتی که من با ۳g همراه اول زیاد هم میارم )
منو بگو که دلم رو خوش کرده بودم به شبانه ایرانسل .......
یعنی ضایع تر و حال به هم زن تر از دزدی حجم نداریم !!!
یعنی بسته هم داشته باشی کم نمی کنه؟ با وای فای هم به سیم کارت وصل شی کم نمی کنه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)