تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1368 از 1421 اولاول ... 36886812681318135813641365136613671368136913701371137213781418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,671 به 13,680 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بالاخره میخوام بعد 4 سال و خورده ای از شر مخابرات خلاص بشم این هفته
    از وقتی این پارتک اومد مخابرات مسخره شد وضع این مخابرات :|
    متاسفانه این پارتک مک آدرس هارو قفل میکنه
    یعنی وقتی با یه مودم به یه آدرس وصل شدی دیگه نمیتونی به مودم دیگه وصل بشی حتی اون خط خاموش باشه
    من همیشه از نت مدرسه پدرم استفاده میکردم چون حجم باقیمونده زیادی داشتن من کمپین نگرفتم چون وقتی مخابرات 128 کیلوبایت 5 گیگ بگیری میشه 12 تومن یعنی گیگی 2400 تومن در ضمن سرعت فرقی نمیکنه فقط شبانه نداری
    من از شبانه مدرسه پدرم فقط استفاده میکردم ولی دیگه با این مسخره بازی این شرکت دیگه نمیشه
    منی که طرفدار مخابرات بودم میخوام بالاخره تخلیه کنم
    شماها هم بهتره تخلیه کنین
    این شرکت پارتک فاجعه اس استان های دیگه هم گرفتار شدن
    دو هفته اول وقتی میرفتی نمایش پسورد میزدی اگه شماره دیگه ای میزدی رمز عبور رو نشون میداد :|
    حجم خوری های این جدیدی ناجور بود بهترین کار تخلیه اس...
    مخابرات روز به روز داره بدتر میشه به نفع خودتونه :|

2. این کاربر از Y_H2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ALI_J1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

بالاخره میخوام بعد 4 سال و خورده ای از شر مخابرات خلاص بشم این هفته
    از وقتی این پارتک اومد مخابرات مسخره شد وضع این مخابرات :|
    متاسفانه این پارتک مک آدرس هارو قفل میکنه
    یعنی وقتی با یه مودم به یه آدرس وصل شدی دیگه نمیتونی به مودم دیگه وصل بشی حتی اون خط خاموش باشه
    من همیشه از نت مدرسه پدرم استفاده میکردم چون حجم باقیمونده زیادی داشتن من کمپین نگرفتم چون وقتی مخابرات 128 کیلوبایت 5 گیگ بگیری میشه 12 تومن یعنی گیگی 2400 تومن در ضمن سرعت فرقی نمیکنه فقط شبانه نداری
    من از شبانه مدرسه پدرم فقط استفاده میکردم ولی دیگه با این مسخره بازی این شرکت دیگه نمیشه
    منی که طرفدار مخابرات بودم میخوام بالاخره تخلیه کنم
    شماها هم بهتره تخلیه کنین
    این شرکت پارتک فاجعه اس استان های دیگه هم گرفتار شدن
    دو هفته اول وقتی میرفتی نمایش پسورد میزدی اگه شماره دیگه ای میزدی رمز عبور رو نشون میداد :|
    حجم خوری های این جدیدی ناجور بود بهترین کار تخلیه اس...
    مخابرات روز به روز داره بدتر میشه به نفع خودتونه :|
    جدی؟؟ من ب ساعت یک شب به حساب فامیلم وصل میشم دانلود میکنم یعنی دیپه نمیشه ب حساب یکی دیگه وصل شد؟؟؟این چندروز هرچی رمزو وارد میکنم چراغ اینترنت روشن نشد.: ///

فرستاده شده از HTC EVA_UTLِ من با Tapatalk

4. این کاربر از ALI_J1375 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض مخابرات: توقف فروش ADSL در ۶ استان/ ارتباط مشترکان فعلی قطع نمی‌شود

معاون شرکت مخابرات ایران گفت: تا زمان تامین منابع مالی، فروش اینترنت ADSL در ۶ استان به متقاضیان متوقف شده است.

داوود زارعیان در گفتگو با مهر، در مورد اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت مبنی بر عدم فروش پهنای باند اینترنت به شرکت مخابرات ایران به دلیل بدهی، اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران به دلیل محدودیتها، با کاهش منابع مالی مواجه شده است و به همین دلیل، برخی شرکتهای مخابراتی با کمبود اعتبار و درآمد رو به رو هستند.

وی با بیان اینکه به دلیل عدم پرداخت بدهی از سوی ۸ شرکت مخابرات استانی به شرکت ارتباطات زیرساخت، این شرکت نسبت به توقف فروش پهنای باند اینترنت اقدام کرده است ادامه داد: با مذاکرات صورت گرفته هم اکنون مشکل دو استان همدان و مازندران رفع شده است و ۶ استان باقی مانده نیز در صدد تامین منابع مالی هستند.

زارعیان رقم بدهی شرکتهای مخابرات استانی به زیرساخت را اعلام نکرد و گفت: تا زمان تامین منابع، شرکت مخابرات ایران از فروش سرویس ADSL در استانهای مورد نظر خودداری می کند تا اختلالی در سرویس مشترکان فعلی پیش نیاید.

معاون شرکت مخابرات ایران با تاکید بر اینکه اعمال محدودیت در ارائه پهنای باند اینترنت به مخابرات، تاثیری بر سرویس دریافتی مشترکان فعلی این شرکت نخواهد داشت اضافه کرد: ارتباط مشترکان فعلی ADSL در این استانها قطع نشده و یا از کیفیت آن کاسته نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه مخابرات مبلغ ۱۳۰۰ میلیارد تومان لاصولی از مشترکان تجاری و خانگی خود دارد خاطرنشان کرد: در صورت تعامل دولت با شرکت مخابرات ایران، بسیاری از مشکلات بدهی این شرکت، مرتفع خواهد شد.

زارعیان تاکید کرد: کاهش تعرفه های شرکت مخابرات ایران از سال ۹۳ تاکنون باعث کاهش درآمد این شرکت شده و این موضوع مشکلات بسیاری از جمله عدم توانایی در تامین منابع را برای مخابرات به همراه داشته است.

به گزارش مهر، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت روز گذشته اعلام کرد: فروش پهنای باند اینترنت به شرکتهای مخابراتی در ۶ استان به دلیل بدهی و عدم توجه به اخطار شرکت زیرساخت، متوقف شده است.

اختلاف بر سر بدهی های شرکت مخابرات ایران به شرکت ارتباطات زیرساخت، چند ماهی است که محل مناقشه این دو شرکت است و پیش از این نیز در مردادماه امسال زیرساخت اعلام کرده بود که به دلیل بی‌توجهی مخابرات به تذکرات شرکت زیرساخت مبنی‌ بر پرداخت بدهی خود، ارتباط مشترکان مخابرات برای اینترنت و مکالمات بین الملل را در ۹ استان قطع می‌کند که این موضوع در آن زمان و با برگزاری جلساتی میان دو شرکت، اجرا نشد.
    منبع: مهر

6. 3 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

جدی؟؟ من ب ساعت یک شب به حساب فامیلم وصل میشم دانلود میکنم یعنی دیپه نمیشه ب حساب یکی دیگه وصل شد؟؟؟این چندروز هرچی رمزو وارد میکنم چراغ اینترنت روشن نشد.: ///

دقیقاااا !! بهترین کار اینه که از شرش خلاص بشی من امروز درخواست تخیله دادم تا شنبه برم از ی حای دیگه بگیرم...
    طرح دانشجویی 4گیگ ماهانه 16 هزار تومن شبانه 1-7 ! از ستاره شرق ک نماینده پیشگامانه !!
    واقعا پشتیبانی مخابرات صفره و بی ادب از وقتی پارتک اومد مردم رو چاپیده
    بعدشم به همه بگین مخابرات رو تخلیه کنن چون ممکنه فروش اینترنتش متوقف بشه
    تازه شم پروانه fcp نگرفتن :| فرار کنین من فرار کردم

- - - Updated - - -

دقیقاااا !! بهترین کار اینه که از شرش خلاص بشی من امروز درخواست تخیله دادم تا شنبه برم از ی حای دیگه بگیرم...
    طرح دانشجویی 4گیگ ماهانه 16 هزار تومن شبانه 1-7 ! از ستاره شرق ک نماینده پیشگامانه !!

8. 2 کاربر از Y_H2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

- - - Updated - - -

منکه از خدااامه از مخابرات کوچ کنم ولی متاسفانه من از روستای محرومم و فقط مخابرات اشتراک میده ..کسی میدونه دومگ نامحدوده مخابرات چقد هزینشه و سرعت واقعیش چنده؟ برای بازی انلاین میخام. مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منکه از خدااامه از مخابرات کوچ کنم ولی متاسفانه من از روستای محرومم و فقط مخابرات اشتراک میده ..کسی میدونه دومگ نامحدوده مخابرات چقد هزینشه و سرعت واقعیش چنده؟ برای بازی انلاین میخام. مرسی

نامحدود ؟؟؟ شوخی نکن ! نمیده مخابرات... حیف شد واقعا جاهایی ک مخابرات انحصار داره داره نابود میشه !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

منم که همه رو تشویق میکنم برن از مخابرات ولی خودم تو دامشون گیر افتادم!
    میگن چون تجهیزات مخابرات رو خططون نصب شده اگر تخلیه کنی از هیچ شرکتی نمیتونی بگیری ! یعنی تو منطقه ما به زور دارن کاربر رو نگه میدارن
    Last edited by amir deja vu; 04-11-2015 at 23:22.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نامحدود ؟؟؟ شوخی نکن ! نمیده مخابرات... حیف شد واقعا جاهایی ک مخابرات انحصار داره داره نابود میشه !!
    چه گرفتاری شدیما کجا باید بریم شکایت کنیم ؟؟ چکار کنیم یکم جمع و جور کنن خودشونو؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چه گرفتاری شدیما کجا باید بریم شکایت کنیم ؟؟ چکار کنیم یکم جمع و جور کنن خودشونو؟؟؟

سلام من خوزستانی هستم اینجا سرعت ها افتضاحه من 2 مگ دارم
    اما اگر میخوای شکایت کنی باید به سایت 195 شکایت کنی تازه پیگیر هم باید باشی و صد البته تنهای هم کاری از پیش نمیبری اما خالی از لطف نیست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه-ش ؟ مصرف منصفانه نداره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •