تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1368 از 1783 اولاول ... 368868126813181358136413651366136713681369137013711372137814181468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,671 به 13,680 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

11

طی 9-8 سال اخیر که مشترک این isp هستم همه جور بازی ازش دیده بودم و این دیگه برای من تیر آخرشون محسوب میشه
    من خیلی شبها اصلا لپتاپم خاموش بود و دنبال دانلود نبودم حالا که دو شب دانلود کردیم یهو می بینم محدودم کردند اونم تا 5 ماه دیگه که حجمم تموم بشه!

منتظرم 3G ایرانسل اینجا هم راه بیفته دیگه صبانت رو شارژ نمی کنم. حتی اگر صبانت این محدود کردن شبانش رو هم برداره بازم در مقابل 3g ایرانسل نمی صرفه!
    چون بسته های ایرانسل با سرعت بین 7 تا 20 مگابیتی برای 3g و 4g، فوق العاده از نظر قیمت بصرفه تر هستن و نیازی به معطلی رانژه شدن و ... هم نداره
    ظاهرا شبانه هم داره که بازم نسبت به روزانه تعرفش پایینتر میشه
    یکی از کاربرها با هزینه ی کم ایرانسل تونسته 100 گیگ توی یک هفته بگیره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا باید بیاد پول یامفت به ispها چه صبانت باشه چه غیره بده؟
    صبانت طی این سالهایی که من مشترکشم دائم دامنه ی تحریم ها رو علیه مشترکینش تنگ تر و تنگ تر کرده تا سفره ی سوددهی خودش رو بزرگتر کنه
    از نظر من دیگه خرید اشتراک از صبانت مثل تف سربالا شده و فقط برای کسانی خوبه که زیر پوشش 3G نیستند و یا مثل ادارات و شرکتها نبود شبانه براشون مهم نیست. برای کاربر حرفه ای خانگی دیگه حماقت و پول حروم کردنه

شما هم شکایت و تماس تلفنی و اینا رو ول کنین. وقت تلف کردنه. من قبلا این راهها رو برای صبانت زیاد رفتم و فقط خودم رو خسته کردم
    تنها راهی که میتونید نفس راحتی بکشید و این شرکت رو هم در عمل پشیمون کنید همین راه حلیه که بالا گفتم.
    در انتظار پوشش 3G هستم.
    Last edited by HardwareMaster; 13-09-2014 at 10:31.

2. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    یه موضوع جالب من نم افزار loader droid را برای مدیریت دانلود نصب کردم(روی گوشی آندرویدی g610 هووایی) و محدوده زمانی دانلود رایگان شبانه رو بهش دادم . خود گوشی راحت دانلود میکنه .
    دیگه نیازی به روشن موندن کامپیوتر و استهلاک زیاد اون نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    یه موضوع جالب من نم افزار loader droid را برای مدیریت دانلود نصب کردم(روی گوشی آندرویدی g610 هووایی) و محدوده زمانی دانلود رایگان شبانه رو بهش دادم . خود گوشی راحت دانلود میکنه .

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان من تخلیه کردم برگشتم شرکت قبلی

6. 3 کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

امروز زنگ زدم نماینده گفتم می خوام 2 تا خطام رو از صبانت قطع کنم. و به تمامی دوستانم که خودم به این شرکت معرفی کردم هم گفتم این کار رو انجام بدن. گفت چرا نه و ... در هر صورت در نهایت حرفی که به من زد این بود تا 10 20 روز آینده احتمال خیلی زیاد این مشکل برطرف می شه. نمی دونم. من که رو حرفم هستم و دارم فرم جمع آوری رو می زنم تا برم رو آسیاتک یا شاتل.

باتشکر

8. 4 کاربر از r0ot$harp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

از خودش درآورده و دروغ گفته. من همین الان با دفتر مرکزی تماس داشتم گفت این قانون محدودیت بنا نیست برداشته بشه
    گفتم بعد 8 سال و باوجود 8.8 گیگ! ترافیک مصرف نشده ای که هنوز دارم میخوام خط رو تخلیه کنم با این قانون جدید محدودیت شبانه ی شما، تعرفه ی ایرانسل بمراتب خیلی بهتر و بصرفه تره .

هر کی توی صبانت بمونه فقط الکی سرکیسه شده و بس.

10. 4 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    خسته نباشی دوست عزیز
    از این دست برنامه های مدیریت دانلود روی اندروید زیاده و از همه بهتر ADM هست. گرچه هیچکدوم بپای برنامه های تحت ویندوز نمیرسند حتی از لحاظ بالا بردن سرعت دانلود
    ولی با کدوم سرعت شبانه میخوای دانلود کنی؟!!!

12. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

• سرویس های نامحدود مشمول قانون مصرف منصفانه می باشند و نحوه ارائه این سرویس ها بدین صورت می باشد که مشترک می تواند با شروع زمان سرویس خود طبق قرارداد حجم مشخصی از سرویس را با کیفیت بالا و ضریب اشتراک پذیری پایین تری ازالزامات قانونی (ضریب اشتراک پذیری طبق مصوبه 152 کمیسیون تنطیم مقررات رادیویی 1 به 8 می باشند ) که بصورت یک اشتراک 1 به 3 می باشد را تجربه نماید لازم به ذکر است پس از عبور از حجم مشخص شده امکان بهره برداری از سرویس با لحاظ سرعت اسمی طبق قرارداد برای مشترک فراهم می گردد.
      از روی سایت صبانت هست یعنی چی دقیقا من ازش این رو میفهمم کنه بعد از این که 2 برابر حجم رو شبانه گرفتیم سرعت تفسیم بر 3 میشه درسته؟
      اصلا میشه بیت و تقسیم بر 3 میشه یعنی من حدود سرعتم که 2 مگ هست میشه 85 کیلو نه 16 و زیر 16 درست نمیگم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان جواب دندان شکن 195!!!!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 3 کاربر از r0ot$harp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان جواب دندان شکن 195!!!!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به همه این جواب دادندمن تو جوابش نوشتم به تو هیچ ربطی نداره من چقدر مصرف کردم پول سرویس دادم دلم خواسته
    برو صفحه وزیر و شماره پیگیریت و بزار و چند تا فحش هم به 195 بده و بگو رسیدیگی بکنند

جمع بشیم بریم یا یه تومار اینترنتی درست کنیم و اعتراض کنیم تا شاید وزیر یه کاری بکنه یه جایی خوندم که پایین اوردن سرعت اینترنت شبانه هم با
    قوانین داخلی و هم بین المللی مغایرت داره

تو کلوب وزیر که نمی شه بیانیه نوشت تنها راه اینکه همه برید صفحه کلوب وزیر و نفری حداقل 5 تا کامنت بزارید تا شاید مشگل حل بشه

17. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •