طی 9-8 سال اخیر که مشترک این isp هستم همه جور بازی ازش دیده بودم و این دیگه برای من تیر آخرشون محسوب میشه
من خیلی شبها اصلا لپتاپم خاموش بود و دنبال دانلود نبودم حالا که دو شب دانلود کردیم یهو می بینم محدودم کردند اونم تا 5 ماه دیگه که حجمم تموم بشه!
منتظرم 3G ایرانسل اینجا هم راه بیفته دیگه صبانت رو شارژ نمی کنم. حتی اگر صبانت این محدود کردن شبانش رو هم برداره بازم در مقابل 3g ایرانسل نمی صرفه!
چون بسته های ایرانسل با سرعت بین 7 تا 20 مگابیتی برای 3g و 4g، فوق العاده از نظر قیمت بصرفه تر هستن و نیازی به معطلی رانژه شدن و ... هم نداره
ظاهرا شبانه هم داره که بازم نسبت به روزانه تعرفش پایینتر میشه
یکی از کاربرها با هزینه ی کم ایرانسل تونسته 100 گیگ توی یک هفته بگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا باید بیاد پول یامفت به ispها چه صبانت باشه چه غیره بده؟
صبانت طی این سالهایی که من مشترکشم دائم دامنه ی تحریم ها رو علیه مشترکینش تنگ تر و تنگ تر کرده تا سفره ی سوددهی خودش رو بزرگتر کنه
از نظر من دیگه خرید اشتراک از صبانت مثل تف سربالا شده و فقط برای کسانی خوبه که زیر پوشش 3G نیستند و یا مثل ادارات و شرکتها نبود شبانه براشون مهم نیست. برای کاربر حرفه ای خانگی دیگه حماقت و پول حروم کردنه
شما هم شکایت و تماس تلفنی و اینا رو ول کنین. وقت تلف کردنه. من قبلا این راهها رو برای صبانت زیاد رفتم و فقط خودم رو خسته کردم
تنها راهی که میتونید نفس راحتی بکشید و این شرکت رو هم در عمل پشیمون کنید همین راه حلیه که بالا گفتم.
در انتظار پوشش 3G هستم.