.................................................. .................................................. .............
دوستان عزیز من نمی خوام از شاتل بد بگم ولی اینجور که پیداست این شرکت سرعت رو برای اکثر کتربران اینترنت محدود خودش باز میزاره تا خیلی زود اکانت مصرف ماهیانشون رو تموم کنن و برن برای هر گیگ 9 هزار تومن پول بدن در حالی که در شرکتهای دیگه خیلی کمتره ( تا 2500 هم من شنیدم که هر گیگ رو می فروشن ) من خودم یک ماه مشترک 512 سرویس اکو این شرکت بودم و با اینکه خیلی جلوی خودم رو گرفتم که در روز به اینترنت وصل نشم 3 گیگ نیز اضافه بر اون 3 گیگ ماهیانم خریدم و استفاده کردم .........شبها هم که قربونش برم سرعت در حد بایت بود و کلا من توی اون ماه نتونستم بیشتر از 11 گیگ استفاده کنم که پول 6 گیگش رو هم داده بودم و همش 5 گیگ مجانی استفاده کردم ( چه شبهایی که هی بیدار نشدم ببینم که دانلود میشه یا نه ) در حالی که الان دارم ماهی 25 تومن می دم برای سرعت 128 نامحدود با 16 k دانلود که در ماه من تونستم حدود 25 گیگ دانلود کنم .
حالا شما بگید کدوم بهتره .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
( یه ضرب المثل هست که میگه آب باریکه باشه ولی همیشگی باشه ) شده حکایت این شاتل و ما !!!!!!!!!!!!!!!!