تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1368 از 4751 اولاول ... 36886812681318135813641365136613671368136913701371137213781418146818682368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,671 به 13,680 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام
    دوستان من قصد دارم برای اولین بار بصورت اینترنتی برای دوره بعد شارژ کنم.
    ولی نسبت به روش کار آشنا نیستم.
    کسی از دوستان می تونه مختصر و مفید راهنمایی کنه؟

ممنون
    برای استفاده از خدمات پرداخت اینترنتی به وسیله کارت های عضو شتاب، لازم است به رمز اینترنتی و پارامتر CCV2 کارت خود دسترسی داشته باشید. (منظور از پارامتر CCV2 همان عدد 2 تا 4 رقمی چاپ شده بر پشت کارت شما می باشد)

امكان پرداخت آنلاین كه شما را قادر می سازد از طریق بانكهای پارسیان، سامان، ملی، ملت و ... پول خود را به صورت آنلاین با کارت های بانکی عضو شتاب به حساب شركت واریز كنید.

چنانچه رمز پرداخت اینترنتی کارت خود را ندارید، برای دریافت آن كافیست به یكی از دستگاه های خودپرداز مربوطه مراجعه و آن را دریافت دارید. (در قسمت تغیر رمز قسمت رمز اینترنتی)

اتفاقا همین الان شارژ کردم من!

در ضمن منم گرفتار همین هستم! البته از نوع چتر بازش!
    Last edited by ahriman323; 24-12-2009 at 18:11.

2. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

پيش فرض

ممنون از دوستان
    ولی در سایت شاتل وقتی گزینه پرداخت اینترنتی رو انتخاب می کنم فقط یک سری توضیحات نمایش داده می شه و برای پرداخت جیزی نمی بینم!
    در ضمن رمز اینترنتی با CCV2 جداست؟
    Last edited by Mr.Lover; 24-12-2009 at 18:17.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

ممنون از دوستان
    ولی در سایت شاتل وقتی گزینه پرداخت اینترنتی رو انتخاب می کنم فقط یک سری توضیحات نمایش داده می شه و برای پرداخت جیزی نمی بینم!
    اره جداست!

نه از منوهای بالا برو روی پیش فاکتور...و بعد یکی از بانکها را انتخاب کن!

کارت عابربانک برای کدام بانکه؟!

5. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

پيش فرض

کارت عابربانک برای کدام بانکه؟!
    بانک ملـــــی

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اين وي پي اي و وي اس اي براي شاتل چنده؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

اين وي پي اي و وي اس اي براي شاتل چنده؟
    VPI=0
    VCI=35

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام . .

من که شاتل 128 رو پس دادم . . آخه دانلود 16 بود . . چپ و راست هم قطع میشد . .

از یه شرکت دیگه گرفتم . . دانلود 70 کیلوبایت . .
    بابا یکم صبر میکری الان اکثر 128 های شاتل 512 هستند.....
    .................................................. .................................................. .............

دوستان عزیز من نمی خوام از شاتل بد بگم ولی اینجور که پیداست این شرکت سرعت رو برای اکثر کتربران اینترنت محدود خودش باز میزاره تا خیلی زود اکانت مصرف ماهیانشون رو تموم کنن و برن برای هر گیگ 9 هزار تومن پول بدن در حالی که در شرکتهای دیگه خیلی کمتره ( تا 2500 هم من شنیدم که هر گیگ رو می فروشن ) من خودم یک ماه مشترک 512 سرویس اکو این شرکت بودم و با اینکه خیلی جلوی خودم رو گرفتم که در روز به اینترنت وصل نشم 3 گیگ نیز اضافه بر اون 3 گیگ ماهیانم خریدم و استفاده کردم .........شبها هم که قربونش برم سرعت در حد بایت بود و کلا من توی اون ماه نتونستم بیشتر از 11 گیگ استفاده کنم که پول 6 گیگش رو هم داده بودم و همش 5 گیگ مجانی استفاده کردم ( چه شبهایی که هی بیدار نشدم ببینم که دانلود میشه یا نه ) در حالی که الان دارم ماهی 25 تومن می دم برای سرعت 128 نامحدود با 16 k دانلود که در ماه من تونستم حدود 25 گیگ دانلود کنم .

حالا شما بگید کدوم بهتره .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

( یه ضرب المثل هست که میگه آب باریکه باشه ولی همیشگی باشه ) شده حکایت این شاتل و ما !!!!!!!!!!!!!!!!
    اگه دانلودهاتو بزاری واسه ساعت 1 به بعد هیچ وقت ترافیک تموم نمیکنی....

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون از دوستان
    آدرس امضاتو درست کن یه سر بزنیم به صورت آدرس HTML بنویس

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اگه دانلودهاتو بزاری واسه ساعت 1 به بعد هیچ وقت ترافیک تموم نمیکنی....
    .................................................. .................................................. ..........................
    من روز ها سر کار و دانشگاه میرم و اکثر کارام شب هستش تمام دانلود هام رو هم گذاشتم برای 1:30 شب به بعد ولی متاسفانه هیچ شبی نتونستم یه دانلود درست ه حسابی بکنم خیر سرم سرعتم 512 بود ولی از دایل آپ هم کمتر پهنای باند داشتم ...........
    بهرحال دیگه ما که از شاتل رفتیم و الان صبحها سیستم رو مزارم روی دانلود با سرعت 2 کیلو بایت برای هر فایل و ظهر که میام 7تا فایل دانلودم یا تموم شدن یا در حال تموم شدنند........... کلا الان یه ماهی هست که سیستم در کل بیشتر از 20 ساعت در روز روشن بوده و مدام داشته دانلود می کرده .کلی فیلم .نرم افزار ..........کارتون و... توی این یه ماه دانلود کردم ...

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

.................................................. .................................................. ..........................
    من روز ها سر کار و دانشگاه میرم و اکثر کارام شب هستش تمام دانلود هام رو هم گذاشتم برای 1:30 شب به بعد ولی متاسفانه هیچ شبی نتونستم یه دانلود درست ه حسابی بکنم خیر سرم سرعتم 512 بود ولی از دایل آپ هم کمتر پهنای باند داشتم ...........
    بهرحال دیگه ما که از شاتل رفتیم و الان صبحها سیستم رو مزارم روی دانلود با سرعت 2 کیلو بایت برای هر فایل و ظهر که میام 7تا فایل دانلودم یا تموم شدن یا در حال تموم شدنند........... کلا الان یه ماهی هست که سیستم در کل بیشتر از 20 ساعت در روز روشن بوده و مدام داشته دانلود می کرده .کلی فیلم .نرم افزار ..........کارتون و... توی این یه ماه دانلود کردم ...
    حالا جدیدا از کجا سرویس گرفتی؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 51 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 51 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •