ممنونم
توضیح شما بدردم خورد
ممنونم
توضیح شما بدردم خورد
با سلام
بنده قبلا موقعی که می خواستم مودمم رو کانفیگ کنم مرورگر رو که باز می کردم و می نوشتم 192.168.1.1 میرفت تو صفحه مودم اما الان حتما باید تو قسمت تنظیمات لن و در قسمت internet protocol 4 حتما ای پی 192.168.1.2 و ... وارد کنم تا بتونم تو مرورگر اون ای پی 192.168.1.1 رو که بزنم وارد بشه لطفا راهنمایی کنید چون الان تازه از مخابرات اینترنت گرفتم و مشکل دارم برای اتصال
حتما DHCP مودم غیر فعاله که کارت شبکه به صورت خودکار IP نمیگیره و شما مجبورید به صورت دستی IP را وارد کنید.
به صورت دستی هم اگه ست کنید اشکال نداره و شما هم میتونید وارد تنظیمات مودم بشید و هم میتونید به اینترنت وصل بشید.
اگه تنظیمات مودم به صورت اتوماتیک هست و خود مودم به صورت خودکار آنلاین میشه حتما باید Defualt Gateway و DNS هم ست کنید تا بتونید وصل بشید.Defualt Gateway را بذارید IP مودم همون 192.168.1.1 و DNS هم میتونید DNS های مختلف بذارید مثل 4.2.2.2 و ......
اگه با کانکشن وصل اینترنت میشد و خود مودم به صورت خودکار وصل نمیشه فقط گذاشتن همون IP کافیه.همون 192.168.1.2 که به جای 2 میتونید عددی بین 2 تا 254 هم بذارید فرقی نمیکنه.
ممنون از کمکتون من تونستم به اینترنت متصل بشم اما همچنان باید ای پی وارد قسمت lan باشه شما که گفتید DHCP غیر فعاله چطوری می تونم اینو فعال کنم باید کدوم قسمت از تنظیمات مودم برم
مودم من tplink هستش
DHCP روی اکثر مودما به صورت پیش فرض فعاله.
برو تو تنظیمات مودم قسمت Advanced Setup و بعد قسمت LAN و اونجا Enable DHCP را بزن.
شاید مسیرش تو مودم شما فرق کنه ولی حتما باید بری تو قسمت LAN
اگه نتونستی مدل دقیق مودمتا بگو تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
ما یه مشکلی داریم که هنگام وصل کردن کابل usb مودم و Network Adabtor و دیگه وارد اون قسمت شد می خواستم بدونم مشکل از کجاست در ضمن من از ویندوز 7 نسخه 32bit استفاده می کنم
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
سوالتون خیلی نامفهومه من که نفهمیدم.میشه واضح تر توضیح بدبد؟
چه جوری پورت 23 را در مودم 8961 tp link می توان غیر فعال کرد؟
آقا من 1 هفته هست كه چراغ adsl عشقي شده . در طوله روز مثلا 3 ساعت خاموش ميشه 2 ساعت وصله . بعد وقتي خاموشه چراغ و مودم و ميبرم ميزنم سر سيم ورودي . اونجام قطعه . زنگ زدم پشتيباني پورتم رو چك كردن گفتن درسته . پس مشكل از كجا ميتونه باشه ؟ ممكنه از مودم باشه ؟ DLINK 2730 N150
فريم وير رو آپديت كنم ؟ گارانتي كه باتل نميشه با اين كار ؟
دوست عزیز برای این مورد 2 حالت وجود داره:
1- مودمتون مشکل داشته باشه
2- خططتون از لحاظ فیزیکی به مشکل برخورد کرده باشه
برای اطمینان از این موضوع مودمتون رو ببرید یه جای دیگه و امتحان کنید.
اگه دیدید که مشکلی در مودمتون وجود نداره به مخابرات اعلام خرابی کنید و بگید بیان خططتون رو چک کنند.
بیشتر سیم کشی مخابرات ایراد داره و همین مسئله باعث میشه که خیلی اوقات سیگنال خوبی نداشته باشید.
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)