تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1368 از 2403 اولاول ... 36886812681318135813641365136613671368136913701371137213781418146818682368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,671 به 13,680 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بچه ها کسی 256 نامحدود داره اینجا؟ سرعتش چنده دقیقا !شبو روز فرق داره؟!

اگه حجمیشم کسی داره بگه لطقا سرعتشو یعنی 256 حجمی تو شب و روز سرعتش چنده!شب منظورم دانلود شبانشه!
    البته اندیشه سبزو میگم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ::TeCHnoLogY::'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بچه ها کسی 256 نامحدود داره اینجا؟ سرعتش چنده دقیقا !شبو روز فرق داره؟! اگه حجمیشم کسی داره بگه لطقا سرعتشو یعنی 256 حجمی تو شب و روز سرعتش چنده!شب منظورم دانلود شبانشه! البته اندیشه سبزو میگم!
    سلام. به صورت اتفاقی اومدم این تاپیک. من حدود 1 سال هست که اندیشه سبز خزر رو به صورت نامحدود دارم از رودسر. 1-متوسط سرعتش 32 کیلوبایت هست. 2-قیمتش هم که به صورت آنلاین می خرم فک کنم حدود 27800 هستش. البته بعضی مواقع که به صورت آنلاین می خرم تمدید نمیشه که با یه تماس با پشتیبانی مشکل حل میشه و خودشون تمدید رو انجام می دن. 3-توی نامحدود سرعت روز و شب تقریباً یکی هست. سرعت های روز و شب رو از نرم افزار NetWorx براتون گذاشتم که اولین خونه بعد از خونه های سبز رنگ به ترتیب سرعت دانلود، سرعت آپلود، حجم دانلود شده، حجم آپلود شده و مجموع کل دانلود و آپلود هست: 4- من 256 و 512 حجمی اندیشه رو هم داشتم. سرعت شبا کمتر از روزها هست. من که یادمه حجمی رو که تو روز می تونستم دانلود کنم حدود 70،60 درصد همون حجم تو شب دانلود می شد. در مجموع به نظرم با توجه به قیمتش برای دانلود خوبه. البته پینگش خیلی خوب نیست که برای من این نکته چندان مهم نیست. البته دقت کنید که این اطلاعات اندیشه از رودسر بود. موفق باشید.

3. این کاربر از ::TeCHnoLogY:: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام. به صورت اتفاقی اومدم این تاپیک. من حدود 1 سال هست که اندیشه سبز خزر رو به صورت نامحدود دارم از رودسر. 1-متوسط سرعتش 32 کیلوبایت هست. 2-قیمتش هم که به صورت آنلاین می خرم فک کنم حدود 27800 هستش. البته بعضی مواقع که به صورت آنلاین می خرم تمدید نمیشه که با یه تماس با پشتیبانی مشکل حل میشه و خودشون تمدید رو انجام می دن. 3-توی نامحدود سرعت روز و شب تقریباً یکی هست. سرعت های روز و شب رو از نرم افزار NetWorx براتون گذاشتم که اولین خونه بعد از خونه های سبز رنگ به ترتیب سرعت دانلود، سرعت آپلود، حجم دانلود شده، حجم آپلود شده و مجموع کل دانلود و آپلود هست: 4- من 256 و 512 حجمی اندیشه رو هم داشتم. سرعت شبا کمتر از روزها هست. من که یادمه حجمی رو که تو روز می تونستم دانلود کنم حدود 70،60 درصد همون حجم تو شب دانلود می شد. در مجموع به نظرم با توجه به قیمتش برای دانلود خوبه. البته پینگش خیلی خوب نیست که برای من این نکته چندان مهم نیست. البته دقت کنید که این اطلاعات اندیشه از رودسر بود. موفق باشید.
    مرسی واقعا!مخصوصا توضیحاتت درباره نامحدود!احتمالا همونو بگیرم! ولی خوب دوست داشتم بدونم تو حالت حجمی سرعت دانلود شبانش رو همین 30 فیکس میشه یا نه!
    کلا بین این 3 تا بنظرت برای دانلود کدوم بهتره؟!
    اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 6 گیگابایت در 1 ماه
    اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 8 گیگابایت در 1 ماه
    اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه

اگه دوستان دیگه هم اطلاعاتی دارن بگن ممنون میشم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مرسی واقعا!مخصوصا توضیحاتت درباره نامحدود!احتمالا همونو بگیرم! ولی خوب دوست داشتم بدونم تو حالت حجمی سرعت دانلود شبانش رو همین 30 فیکس میشه یا نه!

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من هم 512 حجمی داشتم هم 256 حجمی سرعت دانلودشون هم 512 تو روز ها 120-150 کیلوبایت و 256 60-70
    جالبش اینه که 128 بعضی ساعات 40-60 بود البته فقط چند روز بعد دوباره برمیگشت به 16-20
    512 شبا افت سرعت داره و سرعتش میشه 60-70 256 هم امتحان نکردم ولی 30-40 فکر کنم بیاد
    من خودم نامحدود رو به محدود ترجیح میدم ... اگه شما بازی های آنلاین می کنید یا پینگ برا شما مهمه حجمی بگیر

7. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من هم 512 حجمی داشتم هم 256 حجمی سرعت دانلودشون هم 512 تو روز ها 120-150 کیلوبایت و 256 60-70
    جالبش اینه که 128 بعضی ساعات 40-60 بود البته فقط چند روز بعد دوباره برمیگشت به 16-20
    512 شبا افت سرعت داره و سرعتش میشه 60-70 256 هم امتحان نکردم ولی 30-40 فکر کنم بیاد
    من خودم نامحدود رو به محدود ترجیح میدم ... اگه شما بازی های آنلاین می کنید یا پینگ برا شما مهمه حجمی بگیر
    مرسی! نه پینگ مهم نیست اصلا!فقط دانلود که شما میگی نامحدود بهتره!

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

مرسی! نه پینگ مهم نیست اصلا!فقط دانلود که شما میگی نامحدود بهتره!
    من از لاهیجان هستم
    256 نامحدود چند وقت پیش داشتم سرعتش 42 بود
    روزی 3 الی 3.5 گیگ هم دانلود میکردم
    سوالی بود درخدمتیم

10. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من از لاهیجان هستم
    256 نامحدود چند وقت پیش داشتم سرعتش 42 بود
    روزی 3 الی 3.5 گیگ هم دانلود میکردم
    سوالی بود درخدمتیم
    ممنون!اینجوری که از حرف شما و بچه ها بر میاد 256 نامحدود از همه بهتره!

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

شک نکن دوست عزیز 256 نامحدود از همه بهتره
    اما یه بدی که داره اینه سیستم 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته باید روشن باشه یا به عبارتی 24/7
    اگه سیستمم 24 ساعت شبانه روز روشن باشه مشکلی پیش نمیاد ( پاور گرین )
    شما هم اگه مشکلی نداری همینو بگیر

13. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ببین دوست عزیز نامحدود یه خوبی داره محدود هم یه خوبیه دیگه!! با توجه به شرایط شما نامحدود بهتره!
    نگاه کنید 256 محدود سرعت 60 ئه و نامحدود 40 ... با محدود از ساعت 1-7 بزاری میتونی شبی 500 مگابایت دانلود کنی
    ولی با محدود شما 4برابر این وقت دارید که دانلود پس به جای 500 مگابایت 1.5گیگ دانلود میکنید.
    البته پول برق می آیــد.

15. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •