تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1367 از 4105 اولاول ... 36786712671317135713631364136513661367136813691370137113771417146718672367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,661 به 13,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

طی چند سال اخیر تقریباً غیر ممکن شده.
    من خیلی ها رو دیدم که اقدام به خرید و ... کردن ولی فقط سرشون کلاه رفته و الکی میلیونها پول بی زبونو دور ریختن.
    البته منم خیلی ها رو دیدم که به طرق دیگه خدمت رو خریدن

2. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

تسنیم: جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: اخبار و شایعات مربوط به تغییر قوانین خدمت سربازی یا فروش سربازی صحت ندارد و هیچ برنامه‌ای برای تغییر قانون یا معافیت و بخشودگی نداریم.

سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره شایعات مطرح شده در زمینه احتمال تغییر قوانین خدمت سربازی اظهار داشت: اخیرا مباحثی در برخی نشریات که عمده آنها را به نام نشریات زرد می‌شناسیم، مطرح شده مبنی بر اینکه قرار است گروهی از مشمولان از خدمت سربازی معاف شوند یا تغییراتی در قانون ایجاد شود.

هیچ برنامه‌ای برای بخشش یا معافیت نداریم

وی ادامه داد: برای اینکه خیال همه را راحت کنیم، اعلام می‌کنم که هیچ برنامه‌ای برای بخشش یا معافیت خدمت سربازی کسانی که خدمت سربازی نرفته‌اند وجود ندارد و آخرین گروهی که معاف شدند، متولدین تا سال 55 بودند و متولدین سال 55 به بعد باید خود را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند.

کمالی افزود: همچنین خبرهایی که به تازگی به صورت شایعه مطرح شده مبنی بر اینکه موضوع فروش خدمت سربازی مجددا از سر گرفته می‌شود، تکذیب می‌شود و هیچ برنامه‌ای برای فروش سربازی وجود ندارد.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه هیچ برنامه‌ای هم برای معافیت‌ گروه‌های مشمول حتی غایبین نداریم، گفت: خبرهایی که بعضا از سوی افراد غیرمسئول یا به صورت شایعه مبنی بر تغییر قوانین خدمت سربازی مطرح شده نیز تکذیب می‌شود.

قوانین معرفی شده از سوی نظام‌وظیفه جدید نیست؛ رسانه‌ها اشتباه کردند

کمالی با بیان اینکه تأکید و توصیه ما به جوانان این است که برای انجام خدمت سربازی خود را معرفی کنند، ادامه داد: همچنین به تازگی اخباری در برخی رسانه‌ها با تیتر قوانین جدید خدمت سربازی منتشر می‌ شود که باید بگویم این موارد اصلا قوانین جدید نیست بلکه سازمان وظیفه عمومی که مجری قانون در این زمینه است، در راستای اجرای قانون، گاهی اوقات اطلاع‌رسانی کرده و قانون را به اطلاع‌ مردم می‌رساند و نباید از آن به عنوان قوانین جدید خدمت سربازی نام برد.

منتظر تغییر قانون نباشید/ براساس قانون فعلی تصمیم‌گیری کنید

وی گفت: تأکید ما این است که افراد منتظر مقررات جدید درباره خدمت سربازی نباشند و براساس قانون فعلی، درباره خدمت سربازی خود تصمیم بگیرند.

4. 2 کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

عاقا ؛ من ميگم رفيق خود من ٢٥ مليون تومان داد ، معافيت پزشكي خريد.
    و اگر كسي ميگفت و خودم نميديدم محال بود باور كنم.
    در واقع با اين پول ايشون يك آدم رو خريدند...

6. این کاربر از hatef70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

البته منم خیلی ها رو دیدم که به طرق دیگه خدمت رو خریدن
    چطوری ؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام

بنده میخوام فقط توی یه بخش دیگه از پادگان خدمت کنم کسی بهم تسویه نمیده.... اون وقت شما میخای سربازی رو بخری؟؟
    فکر کردین چرا دوره آموزشی رو برای تمامی معافیت های کفالت و ایثار گران اجباری کردن؟؟
    برای اینکه شما توی پادگان پرونده داشته باشید . وکسی نتونه براحتی برای شما کارت صادر کنه!
    چون با اومدن کارت های هوشمند هم نتونستن خیلی جلوی جعل پایان خدمت و معافیت رو بگیرن! الان شما پروندتون رو به پادگان میدین و با یه استعلام ساده مشخص میشه که آیا شما واقعا معاف بودین یا خیر!
    معافیت پزشکی هم به نسبت قبل سخت تر شده ... و نمیشه براحتی اون رو خرید.

9. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه afsos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پایتخت تمدن - همدان

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من اول اسفند اعزامم و کدم خورده مالک اشتر اراک ناجا ، چطور پادگانیه؟ برا تقسیم چون لیسانسم میافتم راهنمایی رانندگی یا معلوم نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من اول اسفند اعزامم و کدم خورده مالک اشتر اراک ناجا ، چطور پادگانیه؟ برا تقسیم چون لیسانسم میافتم راهنمایی رانندگی یا معلوم نیست؟
    دوست من شما برگه ی سفیدتون رو کی گرفتید؟

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    از +10 گرفتی؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

با سلام

بنده میخوام فقط توی یه بخش دیگه از پادگان خدمت کنم کسی بهم تسویه نمیده.... اون وقت شما میخای سربازی رو بخری؟؟
    فکر کردین چرا دوره آموزشی رو برای تمامی معافیت های کفالت و ایثار گران اجباری کردن؟؟
    برای اینکه شما توی پادگان پرونده داشته باشید . وکسی نتونه براحتی برای شما کارت صادر کنه!
    چون با اومدن کارت های هوشمند هم نتونستن خیلی جلوی جعل پایان خدمت و معافیت رو بگیرن! الان شما پروندتون رو به پادگان میدین و با یه استعلام ساده مشخص میشه که آیا شما واقعا معاف بودین یا خیر!
    معافیت پزشکی هم به نسبت قبل سخت تر شده ... و نمیشه براحتی اون رو خرید.
    مثلا: آشنای نزدیک خودم با 10 میلیون معافیت پزشکی گرفت.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من خودم بچه ی اراکم

پادگان خوبیه توی شهر نیست نزدیک به شهرک دانشگاهی دانشگاه آزاد هست ...

تقسماش فوق اعاده داغونه فقط شانس داشته باشین لبه مرز نیفتین چون اکثر تقسیماش لبه مرزه

15. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •