تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1367 از 2199 اولاول ... 3678671267131713571363136413651366136713681369137013711377141714671867 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,661 به 13,670 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من شب ها بالای 3 گیگ دانلود داشتم ولی چند شب اخیر واقعا سرعت افتضاح شده.

کسایی که تست سرعت های خوب می زارن اگه راست می گن تو ساعات شبانه تست کنن تو روز که معلومه سرعت خوبه اما به درد دانلود نمی خوره.

اینم سرعت تست من به فاصله 3 دقیقه قبل و بعد از ساعت 8 صبح

جالبه که در هر مورد بهتر از 97 تا 99 درصد مردم ایران بودم(خاک عالم بر مخابرات مملکتی که سرعت 512 بهترین سرعت 97% مردمش باشه)
    Last edited by arash59b; 31-01-2013 at 08:10.

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کسایی که تست سرعت های خوب می زارن اگه راست می گن تو ساعات شبانه تست کنن تو روز که معلومه سرعت خوبه اما به درد دانلود نمی خوره.

جالبه که در هر مورد بهتر از 97 تا 99 درصد مردم ایران بودم(خاک عالم بر مخابرات مملکتی که سرعت 512 بهترین سرعت 97% مردمش باشه)
    باشه داداش امشب از سرعت شبانه هم برای شما تست میزارم که دیگه نگی اگه راست میگن فلان ساعت هم بزارن چون همین چند ساعت پیش تو دانلود شبانه هم سرعت دانلودم روی ۴۰۰ بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب مبین نت
    من نمیدونم این آمار را چطور گرفته اند.
    ولی من هم مبین دارم و هم ADSLمخابرات که یکی از بدترین adsl های کشور است.
    ولی همین مخابرات همیشه سرعتش از وایمکس مبین بیشتره. شبها که فقط ۴ ساعت رایگان دارهِ به اندازه یک هفته شب رایگان مبین دانلود میکنم.
    دیگه شاتل و پارس آنلاین که در جدول شما رده پایین دارند که خیلی از وایمکس مبین بهترند.
    قطعاْ در این آمارگیری چیزی از قلم افتاده. من اسپیدتستهایی را که خودم میگیرم باور میکنم. چون سایتش خارجیه و مبین و شاتل و پارس و مخابرات براش فرقی نداره.
    مبین با سرور لندن هرگز پینگ زیر ۳۵۰ نداشته ام. ولی با مخابرات زیر ۲۵۰ دارم.
    این مقایسه بین سرعتهای اسمی شرکتها نبوده بلکه بین سرعتهای واقعیشون بوده وگرنه تعرفه 512 که رو 2مگ بسته شده باشه برای محاسبه لحاظ نمیشه ... سرعت با پهنای واقعی
    Last edited by مبین نت; 31-01-2013 at 09:59.

4. این کاربر از مبین نت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دورغه دروغه دوستان...من 512 مخابرات داشتم و 512 پارس انلاین ..هر دو از مبین نت بهتر بودن..هم سرعت دانلود هم پینگ..اگه این خط تلفن لعنتی دچار نویز نمیشد طرف مبین نت نمیرفتم اما...
    یک ماه 128 داشتم بعد گول خوردم 6 ماهه 512 گرفتم و الان پینگ و سرعت دانلود از اون یکماه بدتر شده در حالیکه پول بیشتری پرداختم!!!
    سلام، پاسخ دوست قبلی شامل حال شمام میشه ...

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

من برادرم مبین نت داره با سرعت 2 مگ دیروز سرعت دانلودش رو تست کردم 350-400 بود. دانلود شبانه هم زیاد واسه من مهم نیست. من هم می خوام مبین نت بگیرم. البته من الان خودم آسیاتک 2 مگ دارم ولی می خوایم تغییر موقعیت بدیم و دیگه آسیاتک اونجا پورت خالی نداره.
    البته الان می بینم که سرعت لود صفحات تو مبین نت به خصوص وقتی از v p n استفاده می کنی کم می شه ولی بازم خوبه.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من برادرم مبین نت داره با سرعت 2 مگ دیروز سرعت دانلودش رو تست کردم 350-400 بود. دانلود شبانه هم زیاد واسه من مهم نیست. من هم می خوام مبین نت بگیرم. البته من الان خودم آسیاتک 2 مگ دارم ولی می خوایم تغییر موقعیت بدیم و دیگه آسیاتک اونجا پورت خالی نداره.
    البته الان می بینم که سرعت لود صفحات تو مبین نت به خصوص وقتی از v p n استفاده می کنی کم می شه ولی بازم خوبه.
    قبل از اینکه بگیری قبلش مودم برادرتو ببر اونجا تست کن ببین سرعت چطوره ، اگه خوب بود بگیر وگرنه پولتو میریزی دور

8. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

فعلا با مدرک هایی که نشون دادم خورده تو حالش دیگه آفتابی نشد بگه بازم فلانه یا یه بهانه دیگه بیاره !! فقط میاد پست مخالفا رو لایک میکنه !!
    دوست عزیز اولا شما مدرک به درد بخوری ارائه ندادید
    شاکی شدن من به خاطر سرعتی که برای شبانه گفتین بود نه روزانه:
    والا این دقیقا به آنتن دهی وایمکس تو منطقه شما ربط داره ،
    من که تو تهران سمت میدون حسن آباد خیلی عالی دانلود میکنم شبانه روز ، یعنی روزا بالای ۴۰۰ شبا هم دقیقا همین شکل هست ، با فیلتر شکن هم اصلا مشکلی ندارم ، خودم اول که گرفتم فکر میکردم ۲ مگ که خریدم باید تا ۲۲۰ سرعت دانلود بده ولی با تعجب فراوان دیدم ۴۰۰ تا ۵۰۰ سرعت دانلودم هست ، البته بعضی شبا شده به ۳۸۰ رسیده ولی دیگه کمتر از این ندیدم
    من که راضیم
    مبین نت ناراضی زیاد داره ، ولی من به شخصه با این که روش زیاد حساب نکرده بودم ، الان ۴ ماهه دارم استفاده میکنم مودمم bm632w هست و عالی هست ، شبی هم حدودا ۸ گیگ یکم بیشتر دانلود میکنم

خدا خیرشون بده کلا ۸۴ تومن دادم ۶ ماهه ، اینترنتم متحول شد :thumbup:

آره من اینترنت ۲۵۶ مخابرات هم دارم با اون یکی کامپوترم هم شبی ۱ گیگ دانلود میکنم ، که با ۸ گیگ مبین نت میشه ۹ گیگ شبی
    مسلما کسی اکانت 2M را برای دانلود تو روز نمی خره چون حجمش فقط 2 گیگ هست پس سرعت روزانه اش اصلا اهمیتی نداره (اصلا سرعت روزانه اش 10M اهمیتی نداره شما با 2 گیگ حجم به زور می تونین استفاده معمول اینترنت بکنید که لود شدن صفحات هم سرعت بالا نیاز نداره)

خوشبختانه این دوستمون تست سرعت قبل و بعد از ساعت 8 صبح گرفتن که خیلی از صحبت های شما را آشکار می کنه:

تازه ایشون تست سرعتشون تو آخرین ساعت رایگان شبانه هست که همیشه سرعت بالاتر از میانگین کل شبانه هست به دلیل اینکه خیلی از کسایی که دانلود می کنن تا اون موقع دانلودشون تموم شده و بالطبع سرعت سایرین بالا می ره و تو ساعات اول دانلود شبانه نصف همین هم نخواهد بود
    تازه همین دوستمون هم اشاره کردن که قبلا که سرعتشون بهتر بوده می تونستن 3 گیگ دانلود کنن نه 8 گیگ شما

پس بهتره شم ااز سرعت شبانه تون تست بزارید و با الکی پست گزاشتن وقت بقیه را هدر ندید

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خوبه شما کارآگاه نشدید! وگرنه همه رو به اتهامات واهی بازداشت میکردین.
    یعنی واقعاً هر کسی از شرکتی تعریف کنه دروغ میگه و نماینده ی اون شرکته؟
    من نمی دونم این چه رسمیه که تو انجمن های مختلف جا افتاده! انگار همه باید معترض باشن. تا یکی تعریف کنه، فوری متهم میشه!
    دوست عزیز اینجا خیلی ها میان اینجا و تعریفات بیخودی برخی از دوستان را میبینن و با هزار تا امید تو این وضعیت بد اقتصادی مثلا میان 300 یا 400 تومان پول مودم میدن و سرویسشون را میگیرن و بعد از اون شاید دیگه راهی به غیر از ادامه دادن با همین وضعیت بد اینترنت براشون نمونه.
    پس بهتره وجدانا بیایم و اطلاع رسانی کنیم و واقعیت هار ا بگیم تا حداقل تو اون دنیا حسابمون پاک باشه.
    جدای از ان مسئله من نگفتم ایشون دارند دروغ می گن و همیشه تو همون صحبتم هم گفتم مثلا: ( ممکن هست ساعت کامپیوترتون را تغییر داده باشید) و هرگز نگفتم این کار را کردید
    فقط برای اطلاع رسانی واقعی گفتم از speedtest تست بزارید و گرنه منم می تونم بگم سرعتم خیلی بالاست ولی آیا شما به حرف من می تونین اعتماد کیند؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز اولا شما مدرک به درد بخوری ارائه ندادید
    شاکی شدن من به خاطر سرعتی که برای شبانه گفتین بود نه روزانه:

مسلما کسی اکانت 2M را برای دانلود تو روز نمی خره چون حجمش فقط 2 گیگ هست پس سرعت روزانه اش اصلا اهمیتی نداره (اصلا سرعت روزانه اش 10M اهمیتی نداره شما با 2 گیگ حجم به زور می تونین استفاده معمول اینترنت بکنید که لود شدن صفحات هم سرعت بالا نیاز نداره)

خوشبختانه این دوستمون تست سرعت قبل و بعد از ساعت 8 صبح گرفتن که خیلی از صحبت های شما را آشکار می کنه:

تازه ایشون تست سرعتشون تو آخرین ساعت رایگان شبانه هست که همیشه سرعت بالاتر از میانگین کل شبانه هست به دلیل اینکه خیلی از کسایی که دانلود می کنن تا اون موقع دانلودشون تموم شده و بالطبع سرعت سایرین بالا می ره و تو ساعات اول دانلود شبانه نصف همین هم نخواهد بود
    تازه همین دوستمون هم اشاره کردن که قبلا که سرعتشون بهتر بوده می تونستن 3 گیگ دانلود کنن نه 8 گیگ شما

پس بهتره شم ااز سرعت شبانه تون تست بزارید و با الکی پست گزاشتن وقت بقیه را هدر ندید
    اگه چشاتونو یکم باز کنید میبینید که گفتم سرعت شبانه هم امشب میزارم ،

تا دیروز که میگفتی کلا ما دروغ میگیم ، حالا شد سرعت شبانه منظورتون بوده ! ، اونم میزارم امشب ببینم دیگه چی میخوای بگی اونوقت فقط دوست دارم مثل دیروز غیبت نزنه جوابی نداشته باشی

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ببخشید این اشتباه شده
    پست آخر دوستمون را نخونده بودم
    Last edited by yasaroj; 31-01-2013 at 12:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •