فردا مشنگ از این شهر خارج می شه می ره به یکی از شهر های همپیمان 2 تا آیتم می خره بعد 2 روز دیگه می ره یک شهر دیگه یک لباس دیگه می خره بعد می یاد به کروش
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
فردا مشنگ از این شهر خارج می شه می ره به یکی از شهر های همپیمان 2 تا آیتم می خره بعد 2 روز دیگه می ره یک شهر دیگه یک لباس دیگه می خره بعد می یاد به کروش
مي ترسم يهو بن بشم!! شر درست بشه!! ممد كه اومد فوندرش مي كنم(مثل قديم!!!)ممنون حاجی
باز این چینیا میریزن سرم یا دعوتنامه میخوان یا چرت و پرت میگن اعصاب آدم بهم میریزه !
شهر یه فاندر داشته باشه کافیه کنسول هم نداشت مشکلی نیست . اینطوری کنترل و هماهنگی هم راحتتره . کلاس هم داره![]()
pilgrims shoes 2600$
lincons top hat 5400$
fancy bow tie 2200$
اینا را می خواهم بخرم با اینا لیبورش خیلی می ره بالا 10200$ کلا پول می خواهد که فقط 7120 $ داره یعنی 5 روز می کشه تا به اون پول برشه
فردا مشنگ از این شهر خارج می شه می ره به یکی از شهر های همپیمان 2 تا آیتم می خره بعد 2 روز دیگه می ره یک شهر دیگه یک لباس دیگه می خره بعد می یاد به کروش![]()
![]()
الان من باید این لباسا را بخرم چون فکر کنم 1 ماه اینا فقط کوروش باشم چون با یک کارگر تا 1 ماهم نمی شه شهر را تموم کرد البته بگم مشنگ پور هستشواگه تاوون هال لول 10 باشه در هر بار 300 تا می تونه بسازه البته فکر کنم با اون لباس ها بشه 340 اینا ساخت
![]()
من بیام اونجا بانک را یکم می سازم ولی بعدش می روم town hall یکم حساب کتاب کنید می بینید که در هر بار ساخت 25 پوینت کمه ولی در کل فکر کنم کل پوینت اسلحه خونه بشه ( یکم ترکید)
راست ميگه من لول 43 رسيدم اما بهترين كار ويگورم 45% هستش فقط با دوئل بايد لول آپ كني يا مثل من صبرت زياد باشه
خوب اصلا در شهرمون چینی داشته باشیم مگه چی می شه الان با آپدیت فورت دیگه نمی شه پول های اعضای شهر را دید که چه قدر با خودشون پول همراه دارندبعد می خواهند چه چیزی را جاسوسی کنند
سعيد نبايد خيار رو دوئلر مي كردي!! حالا اگه شمشير هرناندو رو گرفته بود يه چيزي!! دفعه قبل ديدم چطور پاس اوت شد!!!
دار و ندار ما همين دو تا وركر بود كه يكيش رو دوئلر كردي!!
هر روز می شه 4 ساعت با موتیواسین 100 ساخت تو وقت را تلف می کنی اگه نمی تونی به وقتش بدی بسازه بده من خودم می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)