قضیه از حال گذشته![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قضیه از حال گذشته![]()
شاتل دانلود مجانی 5 شنبه و جمعه رو برای زمستان هم تمدید کرد؟
چون تو سایتش که چیزی نزده
مرسی
eset رو باز كن و توي قسمت پايين سمت چپ بزن change بعد هم yes .با سپاس از توجه و لطف شما
یعنی این ویروس چکار میکنه ضمنا روی سیستم smart security 4 نصبه که مدام اپدیپ هم میشه .
با تشکر
کامیاب باشید
حالا سمت چپ بالا رو روي protection status بزن . بايد سه تازير مجموعه داشته باشه كه دومي network connections هست . بازش كن .ليستي از فايلايي كهدر حال تبادل اطلاعات با اينترنتن هست .بعد در حالي كه مرورگرات بستست و كاري با اينترنت نميكني ببين چيزي تبادل اطلاعات زياد داره؟ در قسمت received هم تبادل هر كدام تا اين لحظه هست . system , ekrn , svchost اگر تبادلشون كمه مشكلي نيست و لازمن .
در ضمن از مرورگر فايرفكاس استفاده كني يا ie8 بهتره . و چك كن كش مرورگرا حجمش كم نباشه . براي mozilla firefox :
tools-options-advanced-network-offline storage
حد اقل 50 مگ ولي اگر هاردت خاليه 200 مگ .
ie 6 , 7 , 8
tools-internet options - general -temporary internet files-settings
50 تا 200 مگ .
بهتراست هفته اي يك بار و يا هرروز با نرم افزار defragler هارد و به خصوص درايو c را دفرگ كنيد . اين نرم افزار كار دفرگ را بسيار سريع انجام ميدهد .به طوري كه اگر هر روز دفرگ كنيد هر درايو حدود 10 ثانيه طول ميكشد . ولي سرعت اينترنت و دسترسي به كش زياد ميشود .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mojtabaalemi; 24-12-2009 at 10:06.
سلام . .
من که شاتل 128 رو پس دادم . . آخه دانلود 16 بود . . چپ و راست هم قطع میشد . .
از یه شرکت دیگه گرفتم . . دانلود 70 کیلوبایت . .
والا من که تو تهران به شخصه دارم حال می کنماسپید در حد بنز
![]()
.................................................. .................................................. .............
دوستان عزیز من نمی خوام از شاتل بد بگم ولی اینجور که پیداست این شرکت سرعت رو برای اکثر کتربران اینترنت محدود خودش باز میزاره تا خیلی زود اکانت مصرف ماهیانشون رو تموم کنن و برن برای هر گیگ 9 هزار تومن پول بدن در حالی که در شرکتهای دیگه خیلی کمتره ( تا 2500 هم من شنیدم که هر گیگ رو می فروشن ) من خودم یک ماه مشترک 512 سرویس اکو این شرکت بودم و با اینکه خیلی جلوی خودم رو گرفتم که در روز به اینترنت وصل نشم 3 گیگ نیز اضافه بر اون 3 گیگ ماهیانم خریدم و استفاده کردم .........شبها هم که قربونش برم سرعت در حد بایت بود و کلا من توی اون ماه نتونستم بیشتر از 11 گیگ استفاده کنم که پول 6 گیگش رو هم داده بودم و همش 5 گیگ مجانی استفاده کردم ( چه شبهایی که هی بیدار نشدم ببینم که دانلود میشه یا نه ) در حالی که الان دارم ماهی 25 تومن می دم برای سرعت 128 نامحدود با 16 k دانلود که در ماه من تونستم حدود 25 گیگ دانلود کنم .
حالا شما بگید کدوم بهتره .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
( یه ضرب المثل هست که میگه آب باریکه باشه ولی همیشگی باشه ) شده حکایت این شاتل و ما !!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
دوستان من قصد دارم برای اولین بار بصورت اینترنتی برای دوره بعد شارژ کنم.
ولی نسبت به روش کار آشنا نیستم.
کسی از دوستان می تونه مختصر و مفید راهنمایی کنه؟
ممنون
رمز دوم عابر بانکت را باید داشته باشی. و همینطور cvv2
اگه نداری خیلی راحت میشه از طریق ATM آنهارا ساخت. در نهایت هم از طریق سایت خود شاتل میتونی پرداخت کنی.خیلی هم آسونه . 3 سوت پرداخت میشه و تراز صفر میشه.
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)