چک کن ببین IP به صورت دستی روی کارت شبکه ست نشده باشه
بعدشم تنظیمات مرورگرا چک کن .پ ر و ک س ی روش ست نشده باشه.اگه IE داری یبار ریستش کن.
چک کن ببین IP به صورت دستی روی کارت شبکه ست نشده باشه
بعدشم تنظیمات مرورگرا چک کن .پ ر و ک س ی روش ست نشده باشه.اگه IE داری یبار ریستش کن.
یبار مودما ریست کنید ببینید چی میشه
با یک دستگاه دیگه(لپ تاپ یا موبایل دیگه ) به مودم وصل بشید که مطمئن بشید که مشکل از مودم هست و از لپ تاپ یا موبایل و .... نیست.
اگه دیدید فرقی نکرد باید ببرید برای تعمیر یا گارانتی.
سلام دوستان
چه جوری باید مودم tp link td 8811 را در حالت bridge تنظیم کرد؟
وقتی ما در مودم را در حالت bridge تنظیم کنیم کانفیگ کردن مودم فرق میکند؟
و چه جوری باید سیستم امنیتی مودم را فعال کرد؟
و در آخر :
سپاس
Last edited by payam178; 19-08-2012 at 16:54.
تو قسمت Advanced Setup و بخش WAN که میخوای کانکشن بسازی به جای اینکه PPPOE را انتخاب کنی Bridge را انتخاب کن .
در این حالت دیگه نباید یوزر و پسووردا روی مودم ست کنی بلکه باید تو ویندوز باید کانکشن Broadband بسازی و یوزر و پسووردا توش وارد کنی و وصل بشی
منظورتون از سیستم امنیتی چیه؟
منظورم اینه که کسی نتونه وارد تنظیماته مودمم بشه
چه جوری باید کانکشن Broadband ساخت؟
ببخشید من اینقدر سوال می پرسم![]()
سلام دوستان. من یه ماه پیش از مخابرات 256 گرفتم و وضعیت اینترنتم هم تعریفی نداره..سرعت دانلودم 32 هست ولی ثابت نمیمونه و هی پایین و بالا میشه.
بعضی وقتا که روشن میکنم سرعتم خیلی پایینه و سرعت دانلودم 10 اینا میشه و یه کم که سیم تلفن رو جا به جا و دستکاری میکنم درست میشه..بازی آنلاین هم که بازی میکنم وسطاش خیلی لگ میشه. وقتی هم که کانکتم از تلفن صدای خش خش میاد.. به نظرتون مشکل چیه؟؟!
ممنون میشم اگه کمکم کنید
![]()
خواهش
شما میتونی رمز ورود به تنظیمات مودما عوض کنی برو تو این قسمت و رمزا عوض کن:
Managemaent>>Access Control>>Password
برای ساختن کانکشن Broadband هم بگو ویندوزت چیه تا راهنماییت کنم.
خوب شما باید برای هر گوشی تلفن که تو خونه دارید یک عدد نویزگیر یا همون Splitter بذارید.(حتما واجب واجبه )
سرعت 256 که گرفتید هم سرعت دانلودش همون 32 هست در حالت عادی مگر اینکه پهنای باندا باز گذاشته باشن و سرعت دانلود بیشتر بشه.
شما Splitter بذار به احتمال زیاد مشکلت حل میشه. هم تلفن ها دیگه خش خش نمیکنن و هم دیگه قطعی نداری و هم سرعتت بیشتر میشه.چون بدون Splitter نویز رو خط تلفونته و سرعتت هم کم میشه
سلام
عید مبارک
من ویندوزم xp هستش
سلام.شما هم مبارک
برو به این مسیر
Start>>All programs>>accessories>>comunication>>New Connection wizard
پنجره اول Next
پنجره دوم روی همون Connetc to the Internet باشه و Next کن
پنجره سوم گزینه Setup my connection manually را انتخاب کن و Next
پنجره چهارم Connect using a broadband connection that requires a user name and password را انتخاب کن و next
در پنجره بعدی یک نام برای کانکشن بذار.فرقی نمیکنه چی بذاری
پنجره بعدی میتونی User وpassword را بنویسی ولی اگه ننوشتی هم اشکال نداره وقتی کانکشن ساخته شد میتونی توش وارد کنی
در مرحله اخر هم تیک add a shortcut to this ..... را بزن تا میانبر کانکشن را برات روی صفحه بیاره.
حالا وقتی روی کانکشن کلید کنی یک صفحه میاد که یوزر و پسووردا باید توش وارد کنی و Connect را بزنی تا وصل اینترنت بشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)