تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1367 از 2014 اولاول ... 3678671267131713571363136413651366136713681369137013711377141714671867 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,661 به 13,670 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خليلي: مسئولان فدراسيون فوتبال شرايط مرا درك كنند

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم مصدم پرسپوليس گفت: درحالي كه در آلمان دچار مشكل مالي شده ام؛مسئولان فدراسيون فوتبال از من مدرك مي خواهند تا هزينه هايم را پرداخت كنند. محسن خليلي اظهار داشت: روزانه سه نوبت تمرين مي كنم كه يك جلسه آن فيزيوتراپي است.
    وي ادامه داد: با گذشت پنج ماه پزشكم از وضعيتم كاملا راضي است .اگر اتفاقي رخ ندهد بهمن ماه به ميادين فوتبال برمي گردم. دلم واقعا براي فوتبال تنگ شده است.
    خليلي درباره مشكلاتش با مسئولان فدراسيون فوتبال گفت: نمي دانم بايد در قبال اين بي توجهي چه حرفي بزنم . در حالي كه در آلمان به دليل مخارج زياد دچار مشكل مالي شده ام،مسئولان فدراسيون براي پرداخت هزينه هايم مدرك مي خواهند. نمي دانم آيا به اين خواسته خود فكر كرده اند يا خير.

وي عنوان كرد: انتظارم از مسئولان فدراسيون اين است كه خليلي را تمام شده ندانند. مثل تمام دنيا كه هزينه درمان بازيكنان مصدوم را مي پردازند رفتار كنند. خواهش مي كنم مرا در غربت تنها نگذارند.

خليلي در باره اينكه آيا با دايي در اين باره صحبت كرده يا نه؛ تصريح كرد: نيازي نيست با سرمربي تيم ملي حرف بزنم.فقط دوست دارم ارزش من با اين كارها زير سوال نرود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

کاشانی: هيچ صحبتي با من براي بازگشت به پرسپوليس نشده است

کانون هواداران پرسپولیس : حبيب كاشاني گفت: هيچ صحبتي با من براي بازگشت به پرسپوليس نشده است. مديرعامل پيشين باشگاه پرسپوليس تهران پنج شنبه در حاشيه ديدار تيم‌هاي فوتسال علم و ادب مشهد و شركت ملي حفاري خوزستان افزود: تمام شايعات مربوط به بازگشتم به پرسپوليس را تكذيب مي‌كنم و تاكنون هيچ صحبتي با من در اين رابطه نشده است، ضمن اين كه تيم مديريتي پرسپوليس تا اين لحظه خوب عمل كرده است. وي ادامه داد : دوستان در پرسپوليس براي رسيدن به 3 جام تلاش مي كنند و تا الان هم موفق بوده‌اند. كاشاني درخصوص مقايسه نتايج فصل گذشته و فصل جاري تيم پرسپوليس گفت: درست است كه پرسپوليس در فصل پيش از لحاظ امتيازي و جايگاه در جدول وضعيت بهتري داشت ولي 4 امتياز اختلاف با صدر جدول زياد نيست و اين فاصله قابل جبران است.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر مي‌كنيد پرسپوليس بتواند در فصل جاري هر 3 جام را كسب كند، گفت: من دعا مي‌كنم كه اين اتفاق بيفتد، ضمن اين كه مجموعه مديريتي و كادر فني پرسپوليس هم در اين زمينه قول‌هاي خوبي به هواداران خود داده است.

كاشاني تصريح كرد: البته هواداران هم بايد فرصت لازم را به تيم و مجموعه باشگاه بدهند.

مديرعامل پيشين باشگاه پرسپوليس در مورد مسائل پيش آمده در رابطه با قرارداد فصل جاري افشين قطبي با باشگاه پرسپوليس نيز گفت: از آن جايي كه از ريز اين قرارداد خبر ندارم، نمي‌توانم در رابطه با آن صحبت كنم.

وي در رابطه با حضورش در مشهد نيز گفت: هر سال عيد غدير به مشهد مي‌آيم و از طريق محمدرضا حيدريان كه از هم محله‌هاي من است و در علم و ادب بازي مي‌كند متوجه شدم كه اين تيم امروز بازي دارد و با توجه به صحبت‌هايي كه در مورد علم و ادب شنيده بودم، در ورزشگاه حاضر شدم.

كاشاني خاطرنشان كرد: شنيده بودم كه باشگاه علم و ادب مشهد در ورزش كارهاي فرهنگي خوبي انجام مي‌دهد كه اين موضوع را امروز با چشم خود ديدم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خليلي دوشنبه آزمون قواي آمادگي جسماني مي‌دهد

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس دوشنبه آزمون قواي آمادگي جسماني مي‌دهد
    محسن خليلي مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس روز دوشنبه با دستور پزشك معالج، آزمون قواي آمادگي جسماني مي‌دهد تا مشخص شود ميزان آمادگي‌اش چقدر است.
    در صورتي كه جواب اين آزمون مثبت باشد او تمرينات جديدي را انجام خواهد داد.با اين تمرينات فشار بيشتري روي عضله پاهاي خليلي وارد خواهد آمد.
    اين مرحله آخرين مرحله تمرينات خليلي در آلمان است. با دستور پزشك خليلي برنامه‌هاي پاياني اين بازيكن كه اختصاص به كار با توپ دارد پس از 5 ماه و نيم به او داده مي‌شود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پیروانی: به هيچ تيمي رحم نمي‌كنيم

کانون هواداران پرسپولیس : پرسپوليس طي اين فصل از رقابت‌هاي ليگ برتر حاشيه‌هاي فراواني را از سر گذرانده است. بازگشت خبرساز افشين قطبي به پرسپوليس شايد اولين اتفاق شوكه‌كننده براي سرخپوشان پايتخت محسوب مي‌شد؛ جايي كه اكثر بازيكنان حضور استيلي را انتظار مي‌كشيدند. در چنين شرايطي اما افشين پيرواني همان وظيفه‌اي را برگزيد كه سال گذشته حميد استيلي به خوبي از عهده آن برآمد و تيم پرمهره‌اي را مهيا كرد. با اين تفاوت كه پيرواني با قطبي اختلاف پيدا نكرد.
    او حتي وقتي قطبي از پرسپوليس جدا شد با احترام از سرمربي مستعفي ياد كرد و گفت: «قطبي لايق احترام است و براي پرسپوليس زحمت كشيد.» سرمربي پرسپوليس البته هنوز راهي طولاني تا حرفه‌اي‌شدن دارد با اين حال نتايج سرخپوشان نشان مي‌دهد كه پيرواني تا چه حد جاه‌طلبانه به آينده مي‌انديشد.

آقاي پيرواني پرسپوليس براي تعطيلات نيم‌فصل چه برنامه‌اي دارد؟
    بعد از شركت در جام ولايت تمرينات به طور منظم انجام میدهیم . مسابقه روز چهارشنبه براي ما حكم يك ديدار فانتزي را نداشت. با همه قدرت در آن شركت کردیم تا بازيكنان از شرايط بازي فاصله نگيرند.

پرسپوليس همچنان در ليگ غيرقابل پيش‌بيني است. موافقيد؟
    پرسپوليس تيم بزرگي است. از كارشناسان مي‌خواهم كه با تامل بيشتري راجع به پرسپوليس صحبت كنند.

منظورتان انتقادها درباره شكل بازي پرسپوليس مقابل پاس همدان است؟
    نه، ابدا. هر فردي مي‌تواند عقيده‌اش را به راحتي مطرح كند. ما مقابل پاس همدان خوب بوديم.

اما نيمه‌اول كمي ضعيف كار كرديد. قبول داريد؟
    ما منطقي بازي كرديم؛ همين. در ضمن ما با يك تيم جوان و سختكوش بازي كرديم. آنها آماتور نبودند. به نظر من عده‌اي با اين حرف‌ها مي‌خواهند پيروزي‌هاي ما را كمرنگ كنند. ما در نيمه‌اول منطقي بازي كرديم و در نيمه‌دوم هجومي بوديم.

اما قبول داريد كه توقعات از پرسپوليس بالا است؟
    چه توقعي؟ ببينيد، اين منطقي نيست كه از دقيقه يك بازيكنان بي‌محابا حمله كنند. تيم بايد منطقي بازي كند و در دفاع و حمله به خوبي عمل كند.

به نظر مي‌رسد چندان هم مربي آرامي نيستيد.
    جايي كه قرار است از حق پرسپوليس دفاع كنم به هيچ‌وجه كوتاه نمي‌آيم.

از حق خودتان چطور؟
    همواره از حق خودم دفاع كرده‌ام. البته نه با بي‌ادبي و توهين به ديگران. من به خودم احترام مي‌گذارم و به هيچكس هم اجازه نداده‌ام شخصيتم را زير سئوال ببرد. مي‌خواهم به پرسپوليس هم همين نكته را ياد بدهم و به بازيكنان بگويم اجازه ندهيد هيچكس شخصيت پرسپوليس را زير سئوال ببرد.

شايد به خاطر شخصيت آرام شما خيلي‌ها در انتقاد به پرسپوليس مسير تعادل پيشه كنند. آيا اينطور است؟
    فكر نمي‌كنم اينطور باشد. پرسپوليس هميشه حاشيه دارد. من فقط سعي كرده‌ام درست حرف بزنم و در رويارويي با ديگران ادبيات خوبي را به كار ببرم. خودتان بهتر مي‌دانيد آنهايي كه ادبيات درستي ندارند هميشه نزد افكار عمومي محكوم هستند. مربي تيم بايد به تيمش آرامش بدهد. نه اينكه شرايط را با بي‌موقع حرف زدنش بدتر كند.

آقاي پيرواني شما هم مثل افشين قطبي قول قهرماني مي‌دهيد؟
    اصلا با همين هدف سرمربي پرسپوليس شده‌ام. پرسپوليس را به قهرماني ليگ برتر مي‌رسانم. اما در اين راه تنها نيستم. همه تيم بايد كمك كنند.

شما پس از افشين قطبي چه فاكتوري را به پرسپوليس اضافه كرديد؟
    رفاقت‌ها را بيشتر كردم. نه اينكه در دوره مربيگري قطبي رفاقت نبود. نه، منظورم اين است كه ميان بازيكنان فضاي دوستانه‌تري را به وجود آوردم. حالا فقط حاشيه مي‌تواند آفت پرسپوليس شود و من اين اجازه را نمي‌دهم.

اما عده‌اي معتقدند شما نمي‌توانيد تا پايان فصل اين حاشيه‌ها را كنترل كنيد. حتي گفته مي‌شود شما در حد و اندازه هدايت پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا نيستيد. نظرتان چيست؟
    بگذاريد هركسي هرچه دلش مي‌خواهد بگويد. من به خودم قول داده‌ام پرسپوليس را به موفقيت برسانم. اين كار را انجام مي‌دهم. خوشبختانه تيم ما نفرات بزرگي دارد. در ضمن هيات‌مديره‌مان با دقت مسائل و مشكلات تيم را بررسي مي‌كند. اين موضوع ارزشمند است. من به اين تخريب‌ها عادت كرده‌ام.

آيا شما مقابل بازيكنان بزرگ پرسپوليس كمي مصلحت‌انديشي پيشه مي‌كنيد؟
    ابدا اينطور نيست. عده‌اي با مطرح‌كردن اين مسائل مي‌خواهند حاشيه‌ها را وارد تيم كنند اما بهتر است راه ديگري را براي تخريب پرسپوليس دنبال كنند. چون من با همه بازيكنان تيم رابطه‌اي دوستانه و در عين حال حرفه‌اي دارم. من براي از بين بردن ستاره‌هاي تيم نيامده‌ام. برعكس به كمك آنها و مجموع بازيكنان باانگيزه‌اي كه امروز با جان و دل براي پرسپوليس زحمت مي‌كشند قصد دارم اين تيم را به قهرماني برسانم.

در نيم‌فصل دوم پرسپوليس را چطور مي‌بينيد؟
    همانطور كه هواداران انتظار دارند. مطمئن باشيد به هيچ تيمي رحم نمي‌كنيم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

در صورت تایید پزشکان؛ خلیلی تمرینات بدنی اش را شروع می کند

محسن خلیلی مهاجم مصدوم تیم فوتبال پرسپولیس تهران در صورت تایید پزشکان این تیم از روز دوشنبه هفته جاری تمرینات بدنی اش را شروع خواهد کرد.

محسن خلیلی مهاجم مصدوم تیم فوتبال پرسپولیس که به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو و پارگی رباط صلیبی تحت عمل جراحی قرار گرفته بود در صورت تایید پزشکان این تیم می تواند از روز دوشنبه هفته جاری تمرینات بدنی اش را زیر نظر گروه پزشکی این باشگاه شروع کند.

پیش از این گفته می شد که خلیلی باید مدت پنج و ماه نیم باید از فوتبال و حتی تمرین کردن به دور باشد وهم اکنون مدت پنج ماه از مصدومیت وی گذشته است اما گفته می شود وی می تواند تقریبا از چهار هفته دیگرتمرینات پا به توپ خود را شروع کند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آیا علیرضا واحدی نیکبخت توبه می کند؟ / تحلیل شخصیتی از رفتارهای عجیب مرد حاشیه فوتبال ایران!

فصل نقل و انتقالات نيكبخت تنها بازمانده باند سه نفره عليه قطبي بود كه تا دقايق پاياني تكليف تمديد قراردادش با پرسپوليس مشخص نبود. مديرعامل آبي‌ها كه علاقه زيادي به ستاره سابق تيمش و البته انفجار بمب خبري داشت، از اواخر فصل گذشته پروژه بازگرداندن نيكي را مطرح كرده بود. اما حضور قلعه‌نويي روي نيمكت دليل كافي بود تا در نهايت كسي به آمد و رفت‌هاي نيكي به دفتر فتح‌الله‌زاده توجه چنداني نكند! بازگشت قطبي با شرط رفتن نيكي خبري بود كه در نهايت با قرارداد دو ساله نيكبخت و بحث آشتي‌كنان با قطبي حل شد. در ابتداي فصل شماره 10 پرسپوليس كه موتور گلزني‌اش روشن شده بود. كاري كرد تا قطبي با فراموش كردن خاطرات گذشته از او به عنوان يكي از نفرات اصلي تيمش نام ببرد.
    در اين زمان نيكي آنقدر در زمين بي‌حاشيه بود كه وقتي از او در رابطه با اين تغيير رفتارش پرسيديم، گفت:«متاسفانه در ليگ ايران بايد مثل رباط بي‌احساس باشي.» اما تعويض او در داربي مانند آتش زير خاكستر به آشتي‌كنان مصلحتي با سرمربي پايان داد و نيكبخت كه از شدت عصبانيت سرخ شده بود بلافاصله بعد از تعويض در كنار زمين با اين جمله كه «چرا تعويضم كردي مي‌توانستم گل بزنم.» در حالي كه فحاشي مي‌كرد بطري آب را به سمت نيمكت پرتاب كرد اما سر پوش سرمربي بر اشتباه او كه نيكبخت از نتيجه ناراحت بود، بلافاصله پس از اتمام بازي همه چيز را به حالت اوليه بازگرداند. روند گلزني‌هاي نيكي همچنان ادامه داشت تا او با هفت گل زده در ليست دايي به برهاني ترجيح داده شد اما در آستانه سفر تيم‌ملي به امارات واحدي تيم‌ملي را ساعتي در فرودگاه معطل كرد تا پاسپورتش را از داشبورد، نه! خانه، نه! باشگاه بياورد تا اين گمانه‌زني‌ براي نزديكان تيم‌ملي به وجود بيايد كه او در حالت غيرعادي بوده است. اين مسئله دوباره پاي او را به كميته انضباطي باز كرد تا در نهايت راي عجيب شريفي مبني بر محروميت دو ساله او از تيم‌ملي، بازگرداندن جوايز ملي‌اش و جريمه نقدي 100 ميليون ریالی، روحيه مهاجم پرسپوليس را بيشتر از هميشه تحت‌الشعاع قرار داد و او پس از رفتن قطبي دوباره افت كرد و در اولين نمايش پيرواني روي نيمكت، دو پنالتي را از دست داد تا اشك‌هايش در رختكن دل سرمربي را به رحم آورد. پيرواني همان روز گفت: «اگر باز هم پنالتي شود، نيكي پشت آن مي‌ايستد.» حالا نوبت او بود كه در مصاحبه‌اش با گفتن اين جمله كه «سرم را هم براي پيرواني مي‌دهم.» پاسخ صحبت‌هاي سرمربي جديد را بدهد اما شكستن شيشه‌هاي ماشين bmw او در روزهايي كه نيكبخت قصد داشت تا دوباره به اوج برگردد، مانند تابلوي ايست برايش عمل كرد. با اين روحيه او مقابل توره آماده نتوانست كاري از پيش ببرد. بي‌نظمي‌هاي او بيشتر از گذشته به چشم مي‌آمد و تنها مي‌توانست در روزنامه‌ها با پيرواني عصباني كل‌كل كند اما به نظر مي‌رسد كه حالا نيكي به اين باور رسيده كه نمي‌تواند و اينجاست كه برخلاف گذشته حرفي در مقابل دير آمدن به زمين يا تعويضش در دقيقه 60 نمي‌زند. با اين تفاسير به نظر مي‌رسد كه مرد هميشه حاشيه‌دار پرسپوليس نياز به تجديد روحيه دارد تا دوباره بتواند براي پرسپوليس موثر باشد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

هدايتي: چرا بايد بيش از اين براي پرسپوليس هزينه كنم / فقط تا آخر سال با پرسپوليس هستم...

حسين هدايتي رئيس هيات‌‌مديره پرسپوليس در مصاحبه‌اي نارضايتي خود را از شرايط فعلي پرسپوليس به زبان آورد. او كه آخر فصل از پرسپوليس جدا خواهد شد در اين باره مي‌گويد: "من پيشنهاد 20 ميلياردي كه براي اداره پرسپوليس درگذشته ارائه كرده بودم را الان نيز اعلام مي‌‏كنم و حتي حاضرم مبلغي بالاتر از اين را براي پرسپوليس هزينه كنم اما مي‌‏گويم سهام اين باشگاه مردمي را به من بدهيد. البته نه 100 درصد سهام را. اولا 30 - 20 درصد در اختيار دولت باشد كه وظيفه نظارت را انجام دهد، بخشي از آن را به ما و بخش ديگري را هم به مردم واگذار كنند اما سهام مديريت‌‏اش را به ما بدهيد. خود مردم هيات مديره را انتخاب مي‌‏كنند و بعد ارزيابي كنيد ما موفق بوديم يا نه. از محل درآمدش اين باشگاه را حرفه‌‏اي مي‌‏كنيم و رشته‌‏هاي مختلف راه‌‏اندازي خواهيم كرد. حتي از درآمدش به سازمان ورزش هم كمك مي‌‏كنيم. حاضريم تضمين بانكي هم بدهيم اما چرا اين كار را نمي‌‏كنيد؟ طبق اساسنامه فيفا، بايد تا سال آينده اين كار را انجام دهيد و باشگاه‌‏ها خصوصي شوند. ‌حالا كه هستيم استقبال كنيد، وقتي ما خسته شديم و رفتيم آن وقت التماس مي‌‏كنيد كه مردم بياييد. شايد آن وقت كسي نيامد. شما يك نفر را پيدا كنيد كه سال گذشته هفت ميليارد تومان براي استيل آذين خرج كرده باشد امسال هم تاكنون سه ميليارد تومان براي پرسپوليس و 5/1 ميليارد تومان هم براي استيل آذين كه روي هم رفته 5/11 ميليارد تومان در 21 ماه در ورزش هزينه كرده باشد. آيا كسي در ورزش هست كه اين همه هزينه كند؟ حالا كه ما داريم هزينه مي‌‏كنيم، كمك كنيد انگيزه و شوق ما بيشتر شود. در نهايت اينكه شرايط نبايد طوري شود كه ما خسته شويم و برويم دنبال كارمان، البته نه اينكه بگويم با من بدرفتاري شده، با من خيلي هم از نظر رفتار و گفتاري خوب عمل شده است اما به هر حال بايد تكليف مشخص شود، اگر به من سهام نمي‌‏دهيد چرا بيش از اين براي پرسپوليس هزينه كنم؟ در نهايت هم به خاطر اينكه به هواداران يا علي گفتم و رفيق نيمه راه نشوم تا پايان فصل كمك مي‌‏كنم اما آخر فصل مي‌‏گويم خدا نگهدار. مي‌‏روم سراغ استيل آذين. شما فكر مي‌‏كنيد استيل آذين براي چند ميليون نفر است؟ به فرض پنج ميليارد هم براي استيل آذين خرج كنم اما اين تيم هواداران زيادي ندارد اما اگر پنج ميليارد تومان را براي پرسپوليس خرج كنم 30 ميليون هوادار خوشحال مي‌‏شوند. كاري كه سال قبل بركات آن را ديديد و تيم قهرمان شد. بايد براي شاد كردن اين مردم هزينه كرد. پس بيايند يك بخش از سهام آن را به مردم واگذار كنند من هم جزيي از مردم يك بخش از آن را مي‌‏خرم برايش خرج مي‌‏كنم و در اوج نگه مي‌‏دارم، اين مساله به نفع مديران،‌نظام و كشور است اما متاسفانه يك گوش شنوا نيست كه اين حرف‌‏هاي من را بشنود. به هر حال يا به ما مي‌‏گويند زياد حرف نزن و آب پاكي را روي دستمان مي‌‏ريزند يا اينكه استقبال مي‌‏كنند. "

شما از اين حرف‌ها چه برداشت مي‌كنيد؟
    آيا سازمان در مورد خصوصي‌سازي كوتاه مي‌آيد يا قرار است سال آينده هم پرسپوليس با همين منوال اداره شود؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

قطبی در ایمیلش به پیروانی چه گفته است؟!

افشين پيرواني از انتشار گفت‌وگويي با قطبي عليه خودش بسيار ناراحت است.

سرمربي‌پرسپوليس كه هرگز عليه قطبي حرفي نزده، در اين باره مي‌گويد: «یكی از روزنامه های ورزشی در آخرین روز هفته پیش مصاحبه ای با افشین قطبی انجام داد كه در آن از قول قطبی نوشته شده بود من مربی بی دانشی هستم و توانایی انجام مربیگری را ندارم و حرف‌هایی از این دست. من تا امروز سعی كردم سندی مكتوب از قطبی در این باره پیدا كنم و امروز ایمیل قطبی به دستم رسید كه در آن نوشته شده بود من از زمان خروج از ایران فقط با یك خبرنگار صحبت كردم كه او هم در هلند زندگی مي‌كرد و تازه در آن مصاحبه درباره افشین پیروانی هم صحبت نكردم. گفت‌وگوی ما بیشتر حول وضعیت حاكم بر ورزش ایران بود و من از آن شكایت كرده بودم. او در گفت‌وگوی تلفنی ما هم تاكید كرد كه هیچ چیزی درباره من نگفته است. او به من گفت تا من در ایران بودم به دنبال زدن من بودند و حالا تو را گیر آورده‌اند و مي‌خواهند تو را بزنند.»
    پیروانی ادامه مي‌دهد:« واقعا من نمی‌دانم این همه مصاحبه‌های جورواجور كه قطبی در آن درباره هرچیزی صحبت مي‌كند از كجا مي‌آید؟ »

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

درگيري قلعه‌نويي در يوسف‌آباد :با يك طرفدار پرسپوليسي

امير قلعه‌نويي قبل از آغاز اين فصل در شرايطي به استقلال پيوست كه اين تيم با دو سرمربي ناكام روي نيمكت (حجازي و كريمي) در رده پايين جدول و در جايگاه سيزدهم دست و پا مي‌زد و جام‌حذفي آخرين كورسوي اميد براي نجات از آن وضعيت نابسامان و بغرنج بود. قلعه‌نويي با كسب جام‌قهرماني مسابقات حذفي در نقش يك منجي براي آبي‌ها ظاهر شد و همين باعث شد تا روز اول حضور او در تمرينات اين فصل با استقبال اكثر خبرنگارها و رسانه‌هاي گروهي روبه‌رو شود. آنهايي كه دوباره به‌خاطر حضور امير قلعه‌نويي در راس كادرفني استقلال به‌سراغ سوژه جذابي آمده بودند تا خوراك حاشيه‌هاي خود را از لابه‌لاي صحبت‌ها و مصاحبه‌هاي او جور كنند. حضور او با قتل‌عام گوسفندها آغاز شد و با شادكامي طرفداران ادامه يافت. با اين حال قلعه‌نويي از يك زاويه خاص زير ذره‌بين مطبوعاتي‌هاست. حاشيه‌هاي اميرخان از داربي شروع شد؛ زماني كه او بعد از سوت داور از لاي دست چند نفر فرار كرد تا به بيژن كوشكي برسد و حق او را كف دستش بگذارد. بعد هم ماجراي ساكت‌كردن خبرنگار ناراضي در كنفرانس مطبوعاتي بود. كاري كه قرار بود «علي حاج‌محمد» دوست نزديك اميرخان آن را انجام دهد. اين علي، علي گفتن كه در برنامه90 به تصوير كشيده شد، شمايي از خاستگاه مردي است كه گرچه در مربيگري بي‌رقيب است اما هنوز برخي درس‌ها را خوب نياموخته؛ مردي كه با استقلال تا رده 17 جدول سقوط كرد و در نهايت به صدر رسيد؛ مردي كه در 90درصد روزها خود را كنترل كرد، اما امان از همين يك روز... آقا امان!‌

ديروز باخبر شديم سرمربي استقلال در محله يوسف‌آباد با يك طرفدار سرسخت پرسپوليس دچار درگيري لفظي شده و كار تا آنجا بالا گرفته كه پليس هم مجبور به مداخله شده است. ظاهرا قلعه‌نويي در حال گذر از اين محله بوده كه يكي از كسبه، با صداي بلند و لحن بد شروع به خواندن كري عليه استقلال مي‌كند. اين دوست فوتبالدوست در اين شوخي خياباني، دز لازم را رعايت نكرده و فضا را به سمت الفاظ پشت وانتي برده، كاري كه باعث عصبانيت قلعه‌نويي شده. اين دو لحظه‌اي با هم درگيري لفظي پيدا مي‌كنند و قلعه‌نويي براي شكايت به كلانتري عارض شده است.

قلعه‌نويي هر روز در مجموعه انقلاب تهران مشغول ورزش است و با كمترين مشكل بعد از ورزش به منزل برمي‌گردد. آنچه پريروز براي سرمربي استقلال اتفاق افتاده، نشان‌دهنده اين است كه طرفداران هم بايد حد و مرز كري و متلك را بشناسند. به هر حال يك مربي در درجه اول يك انسان است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مدارک پرسپولیس، سپاهان و صباباتری هم به afc ارسال شد

روابط بین الملل فدراسیون فوتبال اعلام کرد با توجه به ارائه آخرین مدارک تکمیلی و رفع نواقص از سوی باشگاه پرسپولیس، مدارک سه باشگاه صبای قم، سپاهان اصفهان و پرسپولیس تهران نیز به afc ارسال شد.
    پس از آنکه فرم مربوط به باشگاه استقلال روز گذشته به مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شد ، امروز نیز مدارک سه باشگاه دیگر ارسال شد. بر این اساس نفرات معرفی شده این چهار باشگاه به شرح زیر است:

استقلال تهران:
    علی نظری جویباری (مدیر تیم) – علی اصغرحصیری امیری (مدیر مسابقات) – محمد حیرانی نژاد (مدیر رسانه ها ) – امیر حسین فتحی (مدیر بازاریابی).
    پرسپولیس تهران:
    محمود خوردبین ( مدیر تیم) – محمد امام وردی (مدیر مسابقات) – محسن رنجکش (مدیر رسانه ها ) – مرتضی ضرابی (مدیر بازاریابی)
    صبای قم:
    سیدمجتبی پیامبری (مدیر تیم) – هدایت سلیمی مقدم (مدیر مسابقات) – علی ابراهیمی (مدیر رسانه ها ) – یوسف عسگری (مدیر بازاریابی)
    فولاد مبارکه سپاهان:
    مجید بصیرت (مدیر تیم ) – مسعود تابش (مدیر مسابقات) – سیدحامد اصفاء (مدیر رسانه ها) – عبدالرضا غدیری (مدیر بازاریابی)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •