خليلي: مسئولان فدراسيون فوتبال شرايط مرا درك كنند
کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم مصدم پرسپوليس گفت: درحالي كه در آلمان دچار مشكل مالي شده ام؛مسئولان فدراسيون فوتبال از من مدرك مي خواهند تا هزينه هايم را پرداخت كنند. محسن خليلي اظهار داشت: روزانه سه نوبت تمرين مي كنم كه يك جلسه آن فيزيوتراپي است.
وي ادامه داد: با گذشت پنج ماه پزشكم از وضعيتم كاملا راضي است .اگر اتفاقي رخ ندهد بهمن ماه به ميادين فوتبال برمي گردم. دلم واقعا براي فوتبال تنگ شده است.
خليلي درباره مشكلاتش با مسئولان فدراسيون فوتبال گفت: نمي دانم بايد در قبال اين بي توجهي چه حرفي بزنم . در حالي كه در آلمان به دليل مخارج زياد دچار مشكل مالي شده ام،مسئولان فدراسيون براي پرداخت هزينه هايم مدرك مي خواهند. نمي دانم آيا به اين خواسته خود فكر كرده اند يا خير.
وي عنوان كرد: انتظارم از مسئولان فدراسيون اين است كه خليلي را تمام شده ندانند. مثل تمام دنيا كه هزينه درمان بازيكنان مصدوم را مي پردازند رفتار كنند. خواهش مي كنم مرا در غربت تنها نگذارند.
خليلي در باره اينكه آيا با دايي در اين باره صحبت كرده يا نه؛ تصريح كرد: نيازي نيست با سرمربي تيم ملي حرف بزنم.فقط دوست دارم ارزش من با اين كارها زير سوال نرود.