کسی نیست خونه؟
کسی نیست خونه؟
از راهنماییت ممنون اما این کار کرده بودم ولی به هر حال اون مشکل حل شد و مشکل دیگری دارم.
بعد از اجرای بازی یک صفحه برای شروع بازی و تنظیمات می آید که در هنگام شروع بازی یک صفحه با عکس کاکا می آید و بدون هیچ عملی از بین می رود..........
در ضمن کارت گرافیک من Gifors 8500 GT می باشد مانیتور هم 17" سامسونگ است.
لطفاَ راهنمایی کنید...
سلام
من بازی singularity رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو داد
البته بماند که قبلش به یک سری از فایل های directx گیر میداد ، البته اونا حل شد
این ارور هم یک ارور کلی است میدونم ، ولی شما چی فکر میکنید
![]()
خوب این مشکل میتونه از خیلی چیزا باشه!؟درود دوستان .
من میخوام بازیه اسپلینترسل مامور دوجانبه رو روی ویندوز 7 نصب کنم ولی نصب نمیشه و اصلا فایله ستاپش کار نمیکنه. ایا راهی هست که درست شه؟
یه بار راست کلیک کن بعد گزینه run as administrator رو بزن ببین اجرا میشه
اگه اجرا نشد مشخصات کامل سیستمتو بگو
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
ما که الان اینجا 3 نفریم منظورتو از بدون "هیچ عملی از بین میرود........." نفهمیدیماز راهنماییت ممنون اما این کار کرده بودم ولی به هر حال اون مشکل حل شد و مشکل دیگری دارم.
بعد از اجرای بازی یک صفحه برای شروع بازی و تنظیمات می آید که در هنگام شروع بازی یک صفحه با عکس کاکا می آید و بدون هیچ عملی از بین می رود..........
در ضمن کارت گرافیک من Gifors 8500 GT می باشد مانیتور هم 17" سامسونگ است.
لطفاَ راهنمایی کنید...
یعنی از بازی میپره بیرون؟!
در ضمن ما کارت گرافیک gifors نداریم اون geforce عزیزم
سلام دوستان. من بازی METRO 2033 رو نصب کردم. داخل بازی انگار زوم شده. از اطراف انگار تصویرش بریدس. رزلوشن رو هم چند بار عوض کردم فایده نداشت. پچی، راهی چیزی هست مشکل حل بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
سلام
من مافیا 2رو نصب کردم.موقع اجرا میگه physxنصب نیست.در حالی که سیستم من گرافیک ATI داره.حالا من باید physxرو نصب کنم؟
Last edited by hlpmostafa; 26-12-2010 at 03:25.
بفرمایید از اینجا دانلود کنید:اگه از اینجا هم نشد برید تو گوگل اینو سرچ کنید : Download xinput1_3.dllکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود . من همین نسخه روی روی یه سیستم دیگه با وین xp راحت نصب کردم ولی روی سیستم خودم که وین 7 داره فایله setup ش کار نمیکنه . compatibility شو هم روی وین xp گذاشتم ولی بازم نشد .
مشکلی از مشخصات سیستمم نیست .
مشخصات سیستمم :
وین 7 . 32 بیت
vga : 9500 gtx
cpu : 4200
نبود کسی به ما کمک کنه لطفا![]()
بعد از اصلاح مشکل قبلی حالا این ارور رو میده:
physx SDK not initialized.physx system software will be installed
(گرافیک من ATIو ویندوزم 7است)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)