با سلام خدمت دوستان xbox كه به تلوزيون وصل ميكنم(تلوزيون 40 اينچ 1080 full hd ) وصل ميكنم گرافيكش خيلي چنگي به دل نميزنه البته با كابل كامپوزيت وصل شده يه جوريه كوچيك نشون ميده ميخواستم ببينم مشكل از كجاست ؟ مشكل دستگاه هست يا تلوزيون ؟
با سلام خدمت دوستان xbox كه به تلوزيون وصل ميكنم(تلوزيون 40 اينچ 1080 full hd ) وصل ميكنم گرافيكش خيلي چنگي به دل نميزنه البته با كابل كامپوزيت وصل شده يه جوريه كوچيك نشون ميده ميخواستم ببينم مشكل از كجاست ؟ مشكل دستگاه هست يا تلوزيون ؟
بجز gta iv چه بازی هایی نیاز به هارد داره تا سریع لود کنه؟
فکر کنم در مورد حداکثر و یا اصلا همه ی بازیها این امر صادق باشه .
یعنی با نصب روی هارد سرعت لود شدن بیشتر میشه .
اصلا این یه چیز عادی ...
خوب هر چیزی که رو هارد نصب بشه سرعت همه چیزاش میره بالا تر ... تو هر کنسول یا دستگاهی![]()
سلام اخه من می خوام ارکید بخرم چون شنیده بودم که gta iv طول می کشه تا محیطش بیاد با خودم گفتم اگه همه بازی ها این طوریه یه کم گشنگی بکشم برم elite بخرم
Last edited by valapeji; 27-04-2010 at 15:25.
من خودم این تابستون میخوام بگیرم ... صد در صد هم الیت میگیرم ... ( اگه جدیدترش نیاد) ... به نظر من یه کم گشنگی بکشی بهتر از اینه که بازیات دیر تر لود بشن یا دستگاهت زودتر داغ کنه....![]()
البته رو Arcade هم میشه هارد گذاشت و یا با آپدیت جدید از حافظه فلش استفاده کرد ولی باز هم Elite توصیه میشه.
تو این 1 ساعته رفتم مخ مامانمو زدم ازش پول گرفتم فردا می رم elite بگیرم
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
الان تو ............. عروسیه
کار خوبی میکنه چون واقعا هارد الیت لازم میشه![]()
دستت درد نكنه پدرام جان.
فقط آدرس دقيق اينجايي كه گفتي رو ميدي؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)