تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1366 از 1849 اولاول ... 366866126613161356136213631364136513661367136813691370137614161466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,651 به 13,660 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

آره الان همین جا هستم . الان من می خوام در خواست تخلیه و جمع آوری خطم رو بدم .

اومدم تو قسمت نوع شکایت : زدم تخلیه خط

موضوع شکایت : زدم عدم جمع آوری سرویس

اسم اپراتور هم که های وب یا همون داده گستر عصر نوین رو مشخص کردم .

درست گزینه ها رو مشخص کردم یا گزینه های دیگه ای باید انتخاب کنم؟ خودم که فکر میکنم درست انتخاب کردم !!!

یا بهتر بود اول موضوع شکایت رو عدم تضمین کیفیت سرویس ارائه شده انتخاب می کردم ؟ ( هر دو تاش رو امتحان می کنم .اول همین عدم تضمین کیفیت سرویس ) ببینم چی میشه !

2. این کاربر از hmz2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

درست گزینه ها رو مشخص کردم یا گزینه های دیگه ای باید انتخاب کنم؟ خودم که فکر میکنم درست انتخاب کردم !!!

یا بهتر بود اول موضوع شکایت رو عدم تضمین کیفیت سرویس ارائه شده انتخاب می کردم ؟ ( هر دو تاش رو امتحان می کنم .اول همین عدم تضمین کیفیت سرویس ) ببینم چی میشه !
    من اینجوری اقدام کردم:
    نوع سرویس: ارتباطات ثابت
    نوع شکایت: اینترنت پرسرعت
    موضوع شکایت: خروج خط از رانژه
    نام اپراتور: داده گستر عصر نوین (های وب)
    تو متن شکایت هم بنویسید برخلاف قانون که درخواست مشترک برای جمع آوری سرویس و تخلیه خط باید فورا به مخابرات ارسال شود و کل روند تخلیه باید ظرف 72 ساعت انجام شود شرکت های وب 2-3 روز کاری مشترک را برای تماس و تایید مجدد و ارائه پیشنهادات جدید معطل می نماید و اعلام نموده که روند جمع آوری 10-15 روز به طول خواهید انجامید
    با ثبت شکایت، شکایتتون از سوی سامانه فورا به شرکت مربوطه (های وب) ارجاع داده میشه و حدودا 12 ساعت بعد از امور مشترکین های وب باهاتون تماس میگیرن بگید خواسته تون اینه که باید در اولین روز کاری (یکشنبه) درخواستتون رو به مخابرات ارسال کنن نه اینکه اینجا دو سه روز معطل بشید که آخر هفته بشه و هفته بعد تازه درخواست بره مخابرات

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

البته قبل از اینکه تو 195 شکایت کنید اول زنگ بزنید 1565 درخواست تخلیه رو بدید بعد برید 195

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

در مورد سوال اولتون
    فرقشون اینه که ترافیک داخل و خارج تفکیک میشه و مفتشون گرونه
    اگه قصد سرویس غیر حجمی دارید پارس بهتره
    تغییر از ارت بیس ها به ارت نمیدونم ممکنه یا ن میتونید از پشتیبانی بپرسید ولی فعلا مثل اینکه این نوع سرویس تو لیست فروش شاتل نیست
    بهترین کار خرید سرویس ارت 1 هست هر وقت محدودشدید با پرداخت تفاوت با ارت 2 ارتقا بدید تا از محدودیت در بیاید و الی اخر...
    سلام شما میگین فرقشون اینه که ترافیک داخل و خارج تفکیک میشه و مفتشون گرونه .سوال اینجاست art-base ارزونتره فرقی این دوتا هم میگین اینه چرا میگین art-base خوب نیست؟!

6. این کاربر از maniya12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام شما میگین فرقشون اینه که ترافیک داخل و خارج تفکیک میشه و مفتشون گرونه .سوال اینجاست art-base ارزونتره فرقی این دوتا هم میگین اینه چرا میگین art-base خوب نیست؟!
    مثلا تو art اگه حداقل تبادل ترافیک 18 گیگه شما میتونی از همه اون 18 گیگ برای سایت ها و دانلودهای سرور خارجی (مثل تلگرام، اینستاگرام و ....) استفاده کنی
    ولی تو art base اگه میزان ترافیک همون 18 گیگ باشه، فقط تا سقف 6 گیگ میتونی از اینترنت (سرور خارجی) استفاده کنی و 12 گیگش مجبوری از اینترانت (سرور داخلی) استفاده کنی که واقعا زور داره پول بابتش بدی

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

منظورم سرویس های ارت بیس بود گفتم مفت اونا گرونه
    بهترین نامحدودها ارت های شاتل هستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان مثل این که از ده دقیقه قبل سرعت اینترنت های وب درست شد . الان دارم با سرعت یک مگ دانلود می کنم . البته کور خونده صد در صد تخلیه اش می کنم . حالا صبر کن

می ترسم این درست شدن هم مقطعی باشه و باز روز از نو روزی از نو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

چرا دلیل؟!میشه بیشتر توضیح بدین؟!این سرویس کی در چه تاریخی ارائه میشه؟!

- - - Updated - - -

مثلا تو art اگه حداقل تبادل ترافیک 18 گیگه شما میتونی از همه اون 18 گیگ برای سایت ها و دانلودهای سرور خارجی (مثل تلگرام، اینستاگرام و ....) استفاده کنی
    ولی تو art base اگه میزان ترافیک همون 18 گیگ باشه، فقط تا سقف 6 گیگ میتونی از اینترنت (سرور خارجی) استفاده کنی و 12 گیگش مجبوری از اینترانت (سرور داخلی) استفاده کنی که واقعا زور داره پول بابتش بدی
    آها متشکر از جوابتون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آها متشکر از جوابتون
    فقط یک سوال سرویس art-base 1024 سرعت اولیش چنده و بعد از محدود شدن چند میشه؟!

- - - Updated - - -

فقط یک سوال سرویس art-base 1024 سرعت اولیش چنده و بعد از محدود شدن چند میشه؟!

12. این کاربر از maniya12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان مثل این که از ده دقیقه قبل سرعت اینترنت های وب درست شد . الان دارم با سرعت یک مگ دانلود می کنم . البته کور خونده صد در صد تخلیه اش می کنم . حالا صبر کن

می ترسم این درست شدن هم مقطعی باشه و باز روز از نو روزی از نو
    قطعا مقطعیه و حداکثر تا 2-3 هفته دیگه مشکلاتش دوباره شروع میشن (منم واسه همین رفتم سریع درخواست تخلیه دادم که دوباره درست نشه منم بهش دل خوش کنم)
    چون پهنای باندش که ثابته و حالا هم قراره حجم های بیشتر با سرعت بالاتر بده مشکلاتش بیشتر خواهد شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •