تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1366 از 2199 اولاول ... 3668661266131613561362136313641365136613671368136913701376141614661866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,651 به 13,660 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نمیدونم چرا الان 2-3 شبه که سرعت افتضاحه...صبحها که پا میشم میبینم هیچی دانلود نشده انگار کلا قطع میشه...کسی دیگه ای هم این مشکلو داره؟؟
    من دیشب با سرعت 512 از ساعت 3 تا 7 صبح 1500 مگ دان کردم فقط یه مقدار افت سرعت داشت

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    شما یا بقیه دوستان که میگن سرعتشون تو روز به 400 و توی شب هم نزدیک به همین میزان هست لطف کنید یک تست سرعت از سایت اسپید تست هم توی روز و هم زمانه تایم شبانه به صورت لینک مستقیم به خود سایت اسپید تست بزارید چون فیلم گرفتن از یک فایل در حال دانلود هیچ چیزی را اثبات نمیکنه (به چند دلیل: 1-شما ممکن هست ساعت کامپیوترتون را تغییر داده باشید که بقیه به اشتباه فکر کنن توی زمان شبانه دارید دانلود می کنید 2-اصلا امکانش هست که دارید از سرویس اینترنت شرکت دیگری استفاده می کنید و بقیه را به اشتباه می اندازید)
    به هر حال من از روز قبل که این موضوع را مطرح کردم با اینکه 3 نفر کامنت دادند که سرعتشون خوبه ولی جالب اینجاست هیچ کس با مدرک قابل قبول نیومده این موضوع را نشون بده.

پس دوست عزیز شما لطف کن یه تست از سرعتتون توی روز و یکی هم توی شب بگیر و به این صورت بزار (من همین الان با سرعت 512 تست گرفتم از سرور تهران خود مبین نت):

همون طور که می بینید اسم ISP من مبین نت نوشته شده تاریخ به میلادی امروز و زمان به وقت گرینویچ هست (سه ساعت و نیم اختلاف با ایران که می شه زمان 5:34 pm ) و مهم تر از همه لینک بودن خود عکس از سایت speedtest.net (عکس از خود سایت اسپید تست لود میشه روی کامپیوترتون نه جای دیگه!!!!)
    اینم تست من از سرور لندن (به سرعت و میزان پینگ توجه کنید):

و در ضمن دوست عزیز سرعت شما هیچ ارتباطی به میزان آنتن دهی نداره. بلکه وضعیت آنتن دهی فقط روی کیفیت سیگنالتون تاثیر داره چون من همین الان با مودم اوت دور توی منطقه سبز نشستم و جلو خونمون هم هیچ ساختمونی نیست (حتی تا 100 متر اصلا ساختمون نیست جون فقط خیابون و پارک هست) پس باید سرعتم مثل موشک باشه ولی خودتون که می بینید
    در ضمن اون جدولی هم که اون دوست مبین نتمون زدن خیلی عجیب هست برام چون من خودم حداقل کیفیت اینترنت صبانت را از نزدیک دیدم که برای 2 تا از دوستام با اینکه سرعت اسمی شون 128kb هست (حتی معرفی نامه هم ندادند) سرعتشون را روی 2 مگ بهشون ارائه دادند (یعنی 16 برابر سرعتی که خرید کردن دارن استفاده می کنند)
    ولی اون جدول به نظر میرسه از زمین تا آسمون با واقعیت اختلاف داشته باشه
    امیدوارم جوابی داشته باشید
    موفق باشد
    اینم جفتش هم از ایران هم از لندن , امیدوارم جوابتون رو گرفته باشین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اعتراف میکنم بعد از دوماه استفاده از مبین نت فهمیدم چه اشتباهی کردم...سرعت واقعا پایینه و خدمات بعد از فروش مضخرف...به نمایندگی هم مراجعه میکنم میگه بدلیل بالا رفتن دلار اینها دارن پهنای باند رو گرون تر میخرن و بجای اینکه خیلی گرونش کنن(که همین الانم گرونه) پهنای باند رو بین تعداد بیشتری از افراد تقسیم کردن....
    سرعت افتضاحه...پشیمونم

4. این کاربر از rzabgy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سرعت اینترنت، همواره یکی از دغدغه‌های کاربران اینترنت در کشور ما بوده است و یکی از مهم‌ترین عواملی که کاربران هنگام انتخاب خدمات‌‌دهنده‌ی اینترنت به آن توجه می‌کنند، سرعت واقعی دریافت اینترنت از شرکت‌های گوناگون است.
    چند سالی هست که سایت «متما» زیر نظر سازمان فناوری اطلاعات ایران در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مشغول به کار شده است و یکی از پرطرفدارترین بخش‌های آن، آزمون‌های شبکه‌ی سنجش سرعت اینترنت این سایت است. «متما» هر ماه سرعت اینترنت مهم‌ترین خدمات‌دهندگان اینترنت کشور را بررسی و نتایج آزمون را مقایسه می‌کند تا فهرستی از برترین خدمات‌دهندگان اینترنت از نظر سرعت اینترنت تهیه شود.
    جدیدترین آزمون سرعت این سایت که به تازگی منتشر شده است، مربوط به دی ماه ۱۳۹۱ می‌شود. شرکت ارتباطات مبین‌نت در این آزمون جایگاه بسیار خوبی را به دست آورده است که در ادامه، نتایج بخش اینترنت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه‌ی این آزمون را مشاهده می‌کنید.

بازه‌ی زمانی ۸ صبح تا ۱۶

نام خدمات‌دهنده متوسط سرعت دریافت (Kbps) متوسط کیفیت دریافت (%) متوسط سرعت ارسال (Kbps) متوسط کیفیت ارسال (%)
    ارتباطات مبین‌نت ۵۱۰٫۷۳ ۸۵٫۱۸ ۳۴۰٫۹۱ ۸۴٫۹۱
    ارتباطات فن آوا ۵۰۱ ۹۷ ۲۳۴ ۰
    ایرانسل ۴۹۶ ۹۹ ۷۷ ۷
    داتک ۴۹۳٫۵ ۹۸٫۵ ۲۱۴ ۳۶٫۵
    ندا گستر صبا ۴۷۸٫۰۷ ۲۸٫۵۹ ۴۱۲٫۲۱ ۲۳٫۲۱
    آریانا گستر اسپادانا ۴۴۱ ۴۵ ۳۸۰٫۱۷ ۷۱٫۱۷
    پارس آنلاین ۴۳۵ ۸۹ ۷۹۱ ۵۷
    افرا نت ۴۱۰ ۴۱ ۶۶۹ ۵۹
    عصر انتقال داده ها (عصر تلکام) ۳۶۳ ۰ ۱۴۱ ۱۷
    شاتل ۳۲۶٫۹۴ ۸۰٫۸ ۳۴۳٫۸۲ ۷۸٫۵۱
    نتایج تست برای سرعت دریافت Kbps 512 است.

بازه‌ی زمانی
    ۱۶ تا ۲۴

نام خدمات‌دهنده متوسط سرعت دریافت (Kbps) متوسط کیفیت دریافت (%) متوسط سرعت ارسال (Kbps) متوسط کیفیت ارسال (%)
    داده پردازی فن آوا ۵۲۰ ۲۷ ۱۳۰۶ ۰
    ارتباطات مبین‌نت ۵۱۲٫۷۷ ۸۴٫۳۶ ۳۷۴٫۰۵ ۹۴
    پارس آنلاین ۴۸۸٫۷۵ ۵۵٫۵ ۲۴۹٫۷۵ ۰
    ایرانسل ۴۷۹٫۷۱ ۸۳٫۱۴ ۱۱۰٫۷۱ ۴۹٫۴۳
    شبکه ارتباط شبدیز ۴۷۶٫۶۷ ۷۷٫۱۱ ۴۵۴٫۷۸ ۶۴٫۱۱
    ندا گستر صبا ۴۷۰٫۹۶ ۶۳٫۵۷ ۴۰۳٫۰۴ ۵۶٫۷۸
    پیشگامان توسعه ارتباطات ۴۳۴٫۵ ۵۳ ۳۲۷ ۵۴٫۵
    آریانا گستر اسپادانا ۴۱۸ ۶۷ ۲۵۶٫۵ ۹۰٫۵
    ارتباطات فن آوا ۴۰۹ ۶۷ ۴۲۲٫۵ ۹۵
    شاتل ۳۲۸٫۵ ۷۷٫۹۵ ۳۵۷٫۸ ۹۰٫۴۸

بازه‌ی زمانی
    ۱ تا ۸ صبح

آریانا گستر اسپادانا ۵۲۸ ۳۴ ۳۱۰ ۵۶
    شبکه ارتباط شبدیز ۵۰۵ ۵۲٫۵ ۴۸۶٫۵ ۹۶٫۵
    ندا گستر صبا ۴۸۹ ۲٫۵۵ ۴۳۷٫۷ ۲٫۹۱
    ایرانسل ۴۸۹ ۹۸ ۱۲۴ ۳۴
    ارتباطات مبین‌نت ۴۰۴٫۶۷ ۵۷٫۵ ۲۲۷٫۸۳ ۶۶٫۱۷
    پیشگامان توسعه ارتباطات ۳۹۷ ۵۸٫۷۵ ۴۰۸٫۶۲ ۷۹٫۱۲
    پارس آنلاین ۳۷۳ ۲۷ ۶۲۲ ۳۶٫۵
    شاتل ۳۳۱٫۹۷ ۸۰٫۶۶ ۳۴۱٫۳۹ ۸۷٫۳۶

دورغه دروغه دوستان...من 512 مخابرات داشتم و 512 پارس انلاین ..هر دو از مبین نت بهتر بودن..هم سرعت دانلود هم پینگ..اگه این خط تلفن لعنتی دچار نویز نمیشد طرف مبین نت نمیرفتم اما...
    یک ماه 128 داشتم بعد گول خوردم 6 ماهه 512 گرفتم و الان پینگ و سرعت دانلود از اون یکماه بدتر شده در حالیکه پول بیشتری پرداختم!!!

6. این کاربر از rzabgy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab.hiro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

فعلا اینو داشته باش تا شب هم از سرعت شبانه برات بزارم که دیگه نیای اینجا بگی فقط هر چی من میگم راسته بقیه دروغ میگن !!

آقای برادر شما کدوم شهری؟سرویست چنده؟

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

فعلا اینو داشته باش تا شب هم از سرعت شبانه برات بزارم که دیگه نیای اینجا بگی فقط هر چی من میگم راسته بقیه دروغ میگن !!

ایشون کاملاً درست میگن. سرعت 2 مگ مبین نت در اصل حدود 3 مگ تا 3.5 مگابیته. البته اون زمان که من داشتم، شبا افتضاح بود، الانو نمیدونم.
    اینم تست 2 مگ اون زمان من:

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوست عزیز
    شما یا بقیه دوستان که میگن سرعتشون تو روز به 400 و توی شب هم نزدیک به همین میزان هست لطف کنید یک تست سرعت از سایت اسپید تست هم توی روز و هم زمانه تایم شبانه به صورت لینک مستقیم به خود سایت اسپید تست بزارید چون فیلم گرفتن از یک فایل در حال دانلود هیچ چیزی را اثبات نمیکنه (به چند دلیل: 1-شما ممکن هست ساعت کامپیوترتون را تغییر داده باشید که بقیه به اشتباه فکر کنن توی زمان شبانه دارید دانلود می کنید 2-اصلا امکانش هست که دارید از سرویس اینترنت شرکت دیگری استفاده می کنید و بقیه را به اشتباه می اندازید)
    به هر حال من از روز قبل که این موضوع را مطرح کردم با اینکه 3 نفر کامنت دادند که سرعتشون خوبه ولی جالب اینجاست هیچ کس با مدرک قابل قبول نیومده این موضوع را نشون بده.

پس دوست عزیز شما لطف کن یه تست از سرعتتون توی روز و یکی هم توی شب بگیر و به این صورت بزار (من همین الان با سرعت 512 تست گرفتم از سرور تهران خود مبین نت):

همون طور که می بینید اسم ISP من مبین نت نوشته شده تاریخ به میلادی امروز و زمان به وقت گرینویچ هست (سه ساعت و نیم اختلاف با ایران که می شه زمان 5:34 pm ) و مهم تر از همه لینک بودن خود عکس از سایت speedtest.net (عکس از خود سایت اسپید تست لود میشه روی کامپیوترتون نه جای دیگه!!!!)
    اینم تست من از سرور لندن (به سرعت و میزان پینگ توجه کنید):

و در ضمن دوست عزیز سرعت شما هیچ ارتباطی به میزان آنتن دهی نداره. بلکه وضعیت آنتن دهی فقط روی کیفیت سیگنالتون تاثیر داره چون من همین الان با مودم اوت دور توی منطقه سبز نشستم و جلو خونمون هم هیچ ساختمونی نیست (حتی تا 100 متر اصلا ساختمون نیست جون فقط خیابون و پارک هست) پس باید سرعتم مثل موشک باشه ولی خودتون که می بینید
    در ضمن اون جدولی هم که اون دوست مبین نتمون زدن خیلی عجیب هست برام چون من خودم حداقل کیفیت اینترنت صبانت را از نزدیک دیدم که برای 2 تا از دوستام با اینکه سرعت اسمی شون 128kb هست (حتی معرفی نامه هم ندادند) سرعتشون را روی 2 مگ بهشون ارائه دادند (یعنی 16 برابر سرعتی که خرید کردن دارن استفاده می کنند)
    ولی اون جدول به نظر میرسه از زمین تا آسمون با واقعیت اختلاف داشته باشه
    امیدوارم جوابی داشته باشید
    موفق باشد
    خوبه شما کارآگاه نشدید! وگرنه همه رو به اتهامات واهی بازداشت میکردین.
    یعنی واقعاً هر کسی از شرکتی تعریف کنه دروغ میگه و نماینده ی اون شرکته؟
    من نمی دونم این چه رسمیه که تو انجمن های مختلف جا افتاده! انگار همه باید معترض باشن. تا یکی تعریف کنه، فوری متهم میشه!

10. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yasin 1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

الان چند شبه سرعت افتضاح شده 512 دارم حداکثر سرعتم 15 س دو شب خوبه یک هفته خراب

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خوبه شما کارآگاه نشدید! وگرنه همه رو به اتهامات واهی بازداشت میکردین.
    یعنی واقعاً هر کسی از شرکتی تعریف کنه دروغ میگه و نماینده ی اون شرکته؟
    من نمی دونم این چه رسمیه که تو انجمن های مختلف جا افتاده! انگار همه باید معترض باشن. تا یکی تعریف کنه، فوری متهم میشه!
    فعلا با مدرک هایی که نشون دادم خورده تو حالش دیگه آفتابی نشد بگه بازم فلانه یا یه بهانه دیگه بیاره !! فقط میاد پست مخالفا رو لایک میکنه !!

13. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

مال منم شبانش سرعتش بالا بود ولی الان نه تنها سرعتش به زیر 10kB میرسه بلکه کلی قطعی هم داره، الان واسه اکثراً همین وضعه و این برمیگرده به بی کیفیتی کارشرکت که فقط مشتری هاش رو افزایش داده وبزودی باریزش کاربرمواجه میشه،واسه مثال خود مودمم که بیرونی بودش از پشت بوم اوردمش پایین فعلاً جمعش کردم تا چندوقت دیگه هم نظرات کاربرارو میخونم اگه همینطورباشه میفروشمش بره
    یه سوال هم داشتم:میگم مبین نت نمیتونه بجای وایمکس تکنولوژی 4g lte رو راه بندازه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •