از کی تا حالا سرعتتون اینطوری بوده...این طور که شما میگید به جای سرعت 512 به شما 64 بسته بودند....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از کی تا حالا سرعتتون اینطوری بوده...این طور که شما میگید به جای سرعت 512 به شما 64 بسته بودند....
نه خودم تست می گرفتم 512 بود... منتها از حدود 2 ماه پیش دیگه شبها سرعت دانلود از هر سایتی ( حتی خود اپرا که کارشناسای محترم شاتل پیشنهاد میدن ) سرعت از 64 شروع میشد می رسید به 4 کیلو بایت... از دیال آپ هم کمتر
خودشون مدام میگفتن مشکل از مخابرات خودمون وشلوغی مرکز هست... ولی از هفته پیش درست شده
اهان از اون لحاظ هم میشه!
الان برای ما شیرازی ها چند ماهی بود که 128 شده بود 512 الان یک هفته هست که دوباره شده 128..
قبل از شیراز برای اصفهان برای 128 اکو ای ها که 512 بوده شده بود 128 بعد از 10 روز دوباره برگشته به 512
احتمالا برای ما هم تا 3 4 روز دیگه برمیگرده به 512...
خوب از روی کانکشنت...
شلوغی مخابرات و این حرفها همش خالی بندیه...باید اون قدر بهشون زنگ میزدی تا واست اعلام خرابی میکردند....همون اتفاقی که قبلا توسرویس 128 سر من آوردند سر شما هم آوردند...
بر میگرده مطمئن باش برای امتحان پول سرویس ماه بعدتت رو از همین حالا واریز کن ببین فرداش سرعتت 512 شده یا نه چون دقیقا این اتفاق تو سرویس 128 واسم افتاده...
سلام.
سرعت شما الان چطوریه ؟
من به زور تونستم بیام تو p30 world .... معلوم نیست این پست هم ارسال بشه !!
دیروز و پریروز بدجوری سرعت داغون شده ، حتی از دیال آپ هم بدتر !!!! میخوام بدونم ماله شما هم همینطوره ؟؟؟؟؟؟
زنگ زدم پرسیدم ، گفتن که مخابرات تهران قاط زده ! راسته ؟
پریسا این حرفی که میزدن چرت بوووده فقط می خواستن بپیچونن![]()
نه ممکن هم هست راست بگند
شرکت به این گندگی نمیاد خودشو خراب کنه که
مخابرات های ما وضعش خرابه
امروز رفته بود یه قبض پرینت بگیرم دهنم صاف شد سه دف سرویسشون قطع شد![]()
صبح تا حالا داغون ولی حالا به قول دوستمون پرواز میکنم....
خوب امروز بعد از چن وقت یه تست گرفتیم
مثل اینکه دوباره دارند به 128 ها حال میدند
![]()
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)