این شرکت سرعت سایت های خارجی مشکل داره؟یا داخلی؟
میشه از اسپید تست از داخل تست بگیرین اینجا بزارین![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
این شرکت سرعت سایت های خارجی مشکل داره؟یا داخلی؟
میشه از اسپید تست از داخل تست بگیرین اینجا بزارین![]()
این سرور داخل
اینم خارج
البته صبح ها یه کم بهتره ولی هیچ حساب وکتابی نداره
به نظر من این شرکت یه جورایی مثل اواسط کار پارس آنلاین شده ، چون پارس هم بعد از اینکه کاربراش زیاد شدن و شرکت های زیادی هم ازش اینترنت گرفتن دیگه برای کاربرای خانگی ارزشی قائل نبود. تا قبل از عید هم آسیاتک خوب بود ولی بعد از عید و بهونه انتخابات سیاست خصمانه خودشون رو علیه کاربرای خانگی استارت زدند
جالبیش اینجاست که هر وقت هم زنگ میزنی میگن درست میشه صبرکنیددر حالی که خیلی از ISP های دیگه بعد از انتخابات اوضاعشون خوب شده
به خاطر همین فکر نمیکنم تخلیه ما نیز این شرکت رو سر عقل بیاره![]()
اصلا قضیه آسیاتک ربطی به انتخابات نداره
من مون عید سرعتم پایین بود زنگ زدم یه خانومه بهم گفت که سرویس حجمی هم میخوان سرعت واقعی بگیرن بهدش که فردا دوباره قسمت شکایات زنگ زدم یارو گفت کی بهتون گفت منم گفتم نمیدونم همین ساعت بود با همین شماره زنگ زدم یا رو هم گشت میخواست ببینه کیه اینا خودشون میدویدونستند که میخوان به بهانه انتخابات خراب کنن منم سریع در رفتمچطوره مخابرات از همه ispها فیلترینگش بیشتره حتی سایت اسپید تست هم با ------ باز میشه الان خوب شده سرعت رو میگم
چه سرویسی داری؟
سلام انجام شد دوست عزیز امیدوارم جواب بده من اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی دارم سرعت دانلودم باید با idm رو 16 پورت 64 باشه الان 13 روزه این سرویس رو گرفتم سرعتم 32 هست یعنی نصف زنگ زدم به 1544 هی گفتن امروز فردا ولی الان 13 روزه سرعت واقعی رو بهم ندادن امیدوارم این نامه جواب بده البته اگه همه کپی پیست کنن حتما جواب میده
منم ارسال کردم
هر چند شرایط من اصلا تغییری نکرده همونی بود که 1 ماه پیش بود!
فقط پینگ خیلی بده.
تست اینترنت آسیاتک با نرم افزار خودشونپوکیدم از خنده...
![]()
Last edited by sadegho22; 25-07-2013 at 11:11.
حالا شما یکبار کپی پیست کنید!
فوش 20 30 نفر هم جمع اوری کنند هیچی فرقی به حال اسیاتک نمیکنه!
عکس دیده نمیشه عزیزتست اینترنت آسیاتک با نرم افزار خودشونپوکیدم از خنده...
ویرایش شد.........................
اینم تست گوگل
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)