تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1366 از 2376 اولاول ... 36686612661316135613621363136413651366136713681369137013761416146618662366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,651 به 13,660 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

من فکر میکردم سپاهان سخت ترین بازیمون باشه .اما به نظرمیاد سخت ترین بازی ومهمترین رقیب ما صباباتری باشه
    سپاهان همیشه جلوی استقلال خوب بازی میکنه.ولی الان هادی عقیلی بهترین دفاعشون رو ندارن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

بچه ها یک سوال ما سال پیش چند تاباخت دادیم؟
    بالای 8تا فکر کنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اميرآبادي: مستحق پيروزي بوديم
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم استقلال تهران گفت:مقابل داماش روان‌تر از حريف بازي كرديم و مستحق پيروزي بوديم.
    مهدي اميرآبادي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خواسته‌هاي تاكتيكي‌ مربيان در زمين پياده كرديم و با بازي رواني كه انجام داديم توانستيم به برتري برسيم. تيم ما خوب و روان در اين مسابقه بازي كرد و مستحق پيروزي بوديم.
    وي در خصوص عملكردش در چند مسابقه گذشته گفت: خوشبختانه آنقدر خوب كار كردم كه همه متوجه شوند من قبلا بازيكن ملي بودم. با عملكردم در مسابقات اخير ثابت كردم كه مي‌توانم به استقلال كمك كنم و جدايي‌ام از اين تيم صحت ندارد.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

حاجيلو: كدورتي با قلعه‌نويي نداشتم
    خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال داماش گيلان گفت:‌هيچ كدورتي با قلعه‌نويي نداشتم كه بابت آن بخواهم آشتي كنم.
    به گزارش خبرگزاري فارس، اصغر حاجيلو اظهار داشت: بازي خوبي مقابل استقلال انجام داديم ولي اين تيم فشار مضاعفي به ما وارد كرد. فكر مي‌كنم گلر ما دو گل بسيار ساده از مهاجمان استقلال دريافت كرد. از اينكه استقلال اين قدر قوي در مسابقات ظاهر مي‌شود خوشحالم و اميدوارم اين تيم بتواند قهرمان ليگ برتر شود.
    وي در خصوص آشتي‌ با امير قلعه نويي در ابتداي مسابقه گفت: با قلعه‌نويي قهر نبودم كه بخواهم آشتي كنم .ضمن اينكه كدورتي هم با ايشان نداشتم حال اگر ايشان كدورتي داشت اميدوارم رفع شده است.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پس از گلزني مقابل داماش
    برهاني: جاي خالي اكبرپور به خوبي پر شد
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در مسابقه امروز جاي خالي اكبرپور را به خوبي پر كرديم.

به گزارش خبرگزاري فارس،آرش برهاني مهاجم 13 گله استقلال اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم و مقابل تيم با انگيزه داماش فوتبال رواني را ارائه كرديم. داماش هم در اين مسابقه تلاش خود را انجام داد اما ما توانستيم از موقعيت‌هاي خود نهايت استفاده را ببريم.
    وي در خصوص غيبت سياوش اكبرپور در اين مسابقه و عملكرد مهاجمان استقلال گفت:‌ اكبرپور بازيكن بزرگي است. او يك مكمل بسيار خوب براي مهاجمان است.امابازيكنان استقلال نشان دادند كه مي‌توانند جانشينان مناسبي براي مردان اصلي اين تيم باشند. عباسفرد در بازي امروز عملكرد خوبي داشت و روي گل تساوي استقلال نقش عمده‌اي ايفا كرد. اميدوارم مهاجمان استقلال در بازي‌هاي آتي بتوانند همين گونه بدرخشند.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

با انتقاد از تعطيلي ليگ
    قلعه‌نويي: اميدوارم به اين وضعيت خاتمه دهند
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال با انتقاد از تعطيلي ليگ برتر خواهان مشخص شدن تكليف تيم هاي باشگاهي شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس،امير قلعه‌نويي پس از پايان مسابقه امروز مقابل داماش اظهار داشت: در ابتداي نيمه اول بد بازي كرديم و پس از خوردن گل،فوتبالي توسط بازيكنانم ارائه شد كه در اين چند سال از استقلال نديدم. مجددا در ابتداي نيمه دوم دچار افت شديم و دوباره توانستيم تساوي را با پيروزي عوض كنيم. تعطيلات پيش روي ما فرصت مناسبي است تا فراز و نشيب هايمان را برطرف كنيم.
    وي در خصوص عملكرد داماش در مسابقه امروز گفت: به حسين عبدي و استانكو كه شخصا علاقه خاصي به ايشان دارم تبريك مي‌گويم. داماش فوتبال با برنامه اي ارائه كرد و اگر آنها همين طور مقابل حريفانشان ظاهر شوند سقوط نمي‌كنند.به اعتقاد من داماش درخانه خود مي‌تواند هر حريفي را از پيش رو بردارد.
    سرمربي استقلال در خصوص خط دفاعي اين تيم گفت: در اين مسابقه دو گل دريافت كرديم در حالي كه حتي كمترين فشار روي خط دفاع ما نبود. اعتقاد دارم كل تيم ما نوسان داشت و خط دفاعي ما ضعيف كار نكرد.
    قلعه نويي درباره تعطيلي مسابقات و برنامه تيم ملي براي بازي با ايالت باسك گفت: در اردوي ابتداي فصل كه در تركيه بوديم يكي از روزنامه‌هاي اين كشور كل برنامه نيم فصل ليگ تركيه را منتشر كرد. من از سازمان ليگ تشكر مي‌كنم و لي از آنها مي‌خواهم تكليف ما مربيان را هم مشخص كند.
    وي تاكيد كرد:نمي‌توانيم در طول يك فصل 4 يا 5 بار بدنسازي كنيم و اين مسئله روي تيم ما اثر منفي مي‌گذارد. شما ببينيد در همين 17 روز تعطيلي تيم‌هاي ليگ برتري چه هزينه‌هايي را متحمل مي‌شوند.
    قلعه نويي يادآور شد:هنگامي كه ليگ اينگونه تعطيل مي‌شود فكر و ذكر مطبوعات، رسانه ملي و مردم به سوي استقلال و پرسپوليس معطوف مي‌شود و حاشيه‌ها نيز به سراغ اين دو تيم مي‌آيد. به اعتقاد بنده اين تعطيلي به ضرر ما است.
    وي در خصوص اينكه آيا مسئولان تيم ملي براي اين تعطيلي با مربيان ليگ برتري مشورت كرده‌اند يا خير؛گفت: زماني كه من هدايت تيم ملي را بر عهده داشتم با مربيان تيم‌هاي ليگ برتري مشورت مي‌كردم اما در حال حاضر با بنده صحبتي انجام نشده به نظر من بهترين تيم ملي مي‌تواند از دل ليگ بيرون بيايد.من قبلا هم به علي دايي نكته‌اي گفتم كه ايشان ناراحت شد. باز هم مي‌گويم امكان ندارد لژيونرهاي فوتبال ما زودتر از 48 ساعت قبل از آغاز مسابقه تيم ملي خود را به مربيان معرفي كنند.در هر صورت اميدوارم از اين به بعد تعطيلات ليگ ما كمتر باشد.
    قلعه‌نويي در خصوص آشتي با اصغر حاجيلو گفت: من با ايشان قهر نبودم. آقاي حاجيلو فوتبال را با پيراهن استقلال شروع كرد و با پيراهن اين تيم هم به اتمام رساند. به ايشان هم قبل از مسابقه گفتم شما حكم برادر بزرگتر من را داريد و همين جا اعلام مي‌كنم من در فوتبال با كسي قهر نيستم.
    سرمربي استقلال در پايان از عملكرد تيم داوري تشكر كرد و اظهار داشت: آقاي حق‌وردي به خوبي از پس از مسابقه برآمد و به اعتقاد من او مي‌تواند يك مسعود مرادي ديگر براي فوتبال ما باشد.
    انتهاي پيام/

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

ورزش از نگاه دو جان واربو رو آورده .....

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

تبریک تبریک تبریک
    مرسی به حسین کاظمی بازم گل کاشت ، خیلی با تعصبه حال میکنم باهاش (:

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اینم یه خبر آرشیوی از ایسنا... فقط میخوام به حقارت این حجازی پی ببرید...

در شبي كه امارات متحده‌ي عربي خود را آماده‌ي پيروزي بر ايران كرده بود، مفسران شبكه ورزشي دبي اسپورت نيز ناصر حجازي دروازه‌بان و كاپيتان با سابقه تيم ملي ايران را به جمع خود دعوت كرده بودند تا نقطه نظرات اين پيشكسوت و كارشناس بزرگ فوتبال ايران را نيز در برنامه خود ارايه دهند.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجازي قبل از شروع بازي با اشاره به اين مطلب كه تيم ملي ايران در مقابل امارات متحده‌ي عربي ابتدا سعي مي‌كند كه گل نخورد، گفت: علي دايي در اين بازي متفاوت‌تر از بازي با تيم ملي قطر تيم ايران را روانه ديدار با اماراتي‌ها مي‌كند.
    حجازي در پايان اين ديدار نيز به ضعف تيم ملي ايران درمورد عبور از قلب دفاع امارات اشاره كرد و گفت: همين موضوع باعث شده بود توپ‌هاي بلند براي مهاجمان به ويژه كريم باقري ارسال شود.
    وي ضمن تمجيد از هنرنمايي رحمتي در درون دروازه تيم ملي ايران افزود: امارات متحده عربي بسيار با انگيزه در اين ديدار ظاهر شد.
    وي خاطرنشان كرد: چنانچه تيم ملي ايران بخواهد اينگونه كه با امارات بازي كرد، ظاهر شود در برابر تيم‌هاي كره شمالي و كره جنوبي در ادامه اين مسابقات و با ارايه اين تاكتيك به مشكل برمي‌خورد.
    مجري اين برنامه چند بار براي ارتباط مستقيم با ورزشگاه آل‌مكتوم قبل از شروع اين ديدار سخنان حجازي را قطع و نيمه كاره گذاشت. در يك نوبت از اين برخوردها مجري برنامه سخنان حجازي را قطع تا از طريق اين شبكه خوانندگي يكي از خوانندگان اماراتي كه دويست كيلوگرم وزن دارد را براي تيم ملي امارات پخش كند.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها یک سوال ما سال پیش چند تاباخت دادیم؟

13 تا باخت ناقابل!!!
    فصل پیش در نیم فصل اول به:
    ملوان
    سایپا
    سپاهان
    پیکان
    پاس همدان
    صنعت نفت!

و در نیم فصل دوم به :
    مس کرمان
    سپاهان
    پگاه
    ابومسلم
    پیکان
    ذوب اهن
    صنعت نفت!

باختیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •