تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1365 از 1547 اولاول ... 365865126513151355136113621363136413651366136713681369137514151465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,641 به 13,650 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

پشتیبانی شاتل میگه کشش خطت بیشتر از 9 مگابیت نیست نویز داره،کشش خط حدودا چند مگابیت هست؟
    الان که روی 9 مگه، SNR 16.3 هست. پس بیشتر از 9 مگ میکشه. باید بگی روی 16 مگ بذارن ببینی SNR تا چند میاد پایین. حالا شاید روی 16 مگ SNR خیلی افت کنه و باعث قطعی بشه ولی فکر کنم تا 14 مگ رو راحت جواب بده.

2. 3 کاربر از Amir1234646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

وقت بخیر
    تجربه استفاده از این مودم رو کسی داره؟
    Zyxel vmg5301-t20a

4. این کاربر از PouyaParnianpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نه دوست عزیز . اصلا خوب نیست .برای من پینگم 139-140 هست که بازم خوب نیست
    هنوز فرصت نکردم 1vs 1 فیفا20 بازی کنم ببینم قابل بازی هست یا نه . تازه امروز اپدیتش کردم بعد از 2 ماه .
    بخشید من از کجا باید اینترنت بگیرم که بتونم بازی کنم بدون مشکل با پینگ پایین و با کنسول بازی PS4 ؟
    ب

6. این کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

پشتیبانی شاتل میگه کشش خطت بیشتر از 9 مگابیت نیست نویز داره،کشش خط حدودا چند مگابیت هست؟
    بله درست میفرمایند . خط شما کشش 16 مگ رو نداره . snr خط شما با 16 مگ پایینتر میاد احتمالا اطراف 10 . و بعدش مودم شما چراغ Dsl اش هر 3-4 دقیقه قطع و وصل میشه و نمیتونید اینترنت استفاده کنید . متاسفانه سرعتی بین 8 مگ و 16 مگ نیست . یعنی اگر 16 رو جواب نده باید روی 8 تنظیم بشه . اگر خط شما همین الان پروفایل گیم روش هست . میتونید اطلاع بدید که پروفایل گیم رو بردارند اینجوری شاید 16 مگ بدون گیم برای شما جواب بده
    ضمن اینکه اگر امکانش رو دارید اگر از قسمت ورودی سیم تلفن تا محل مودم مسیر طولانی هست . با کوتاه کردن این مسیر شاید بتونید snr رو بهتر کنید . منظورم اینه که از ورودی خط تلفن مودم رو وصل کنید به لپ تاپ و snr رو چک کنید احتمالا بهتر میشه و بعد میتونید کابل لن 20 متری بگیرید و به پی سی داخل خونه وصل کنید
    snr خط من روی 26 بود پروفایل گیم 4 مگ . یکی از مردم ازار ها اومد و از بیرون خونه قسمت کافو تمام سیم های تلفن رو قطع کرد . بعد از درست شدن حالا snr من روی 18 اومده !!!
    لعنت به مردم ازار . قبلش میخواستم خطم رو از 4 مگ به 8 مگ برسونم . حالا با این وضعیت snr همین 4 رو هم به زور جوابگو هست . یه تغییر خیلی کوچیک در قسمت کافو snr من رو انقدر پایین اورد

8. 2 کاربر از Refigh687 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behroz3666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام این وضعیت خط منه میتونم پروفایل گیم 16 فعال کنم؟

10. این کاربر از behroz3666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Black Boy67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

سلام این وضعیت خط منه میتونم پروفایل گیم 16 فعال کنم؟
    درود
    افت سیگنالتون خیلی خوبه اما SNR خط خیلی پایینه. ممکنه نویز باشه رو خط
    زنگ بزنید پشتیبانی بگید برای تست میخوام فعال کنید. یک ساعت فعال میکنن بعد اگر خوب بود بهشون دوباره تماس میگیرید میگید اوکی بود اگرنه خودش برمیگرده حالت معمولی

12. 2 کاربر از Black Boy67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

درود
    افت سیگنالتون خیلی خوبه اما SNR خط خیلی پایینه. ممکنه نویز باشه رو خط
    زنگ بزنید پشتیبانی بگید برای تست میخوام فعال کنید. یک ساعت فعال میکنن بعد اگر خوب بود بهشون دوباره تماس میگیرید میگید اوکی بود اگرنه خودش برمیگرده حالت معمولی
    بهتره یه نکته رو توجه کنید
    طبق جرف پشتیبان : هر کاربر فقط یکبار حق فعال کردن پروفایل گیم رو داره و اگر پروفایل گیم بزارند و دوباره به حالت معمول برگردونند دیگه امکان باز گرداندن به حالت گیم رو نداره . محدودیت نرم افزاری وجود داره

این حرف رو به پشتیبان بزنید اگر تایید کرد در تغییر به حالت گیم دقت کنید که مجددا امکانش رو نخواهید داشت

14. 3 کاربر از Refigh687 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Black Boy67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

بهتره یه نکته رو توجه کنید
    طبق جرف پشتیبان : هر کاربر فقط یکبار حق فعال کردن پروفایل گیم رو داره و اگر پروفایل گیم بزارند و دوباره به حالت معمول برگردونند دیگه امکان باز گرداندن به حالت گیم رو نداره . محدودیت نرم افزاری وجود داره

این حرف رو به پشتیبان بزنید اگر تایید کرد در تغییر به حالت گیم دقت کنید که مجددا امکانش رو نخواهید داشت
    دقیقا در یک تماس سه بار پروفایل گیم و Annex رو به همراه تغییر سرعت از 16 به هشت و بالعکس برای من انجام دادند تا پایداری خط رو تست کنم! یا پشتیبان شما تنبل تشریف داشته یکم یا هم که جدیدا این رو محدود کردن (من در حدود یک ماه پیش بود)

16. 2 کاربر از Black Boy67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دقیقا در یک تماس سه بار پروفایل گیم و Annex رو به همراه تغییر سرعت از 16 به هشت و بالعکس برای من انجام دادند تا پایداری خط رو تست کنم! یا پشتیبان شما تنبل تشریف داشته یکم یا هم که جدیدا این رو محدود کردن (من در حدود یک ماه پیش بود)
    من جدیدا مشترک شاتل شدم و حرفی رو که زدم 2 تا از پشتیبان ها گفتند . امروز هم خط من 4 مگ گیم دایم شد . و گفتند دیگه نمیتونند خط رو به غیر از گیم تبدیل کنند و فقط میتونند سرعت رو بالا یا پایینتر بیارند . کاش مثل یک ماه پیش بود لااقل دانلودم زیاد میشد زنگ میزدم خطم رو به 8 برسونند
    حالا این قضیه رو در میون گداشتم که دوستان قبل از این اقدام سوال کنند که خدای نکرده مشکل پیش نیاد .

18. 2 کاربر از Refigh687 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من جدیدا مشترک شاتل شدم و حرفی رو که زدم 2 تا از پشتیبان ها گفتند . امروز هم خط من 4 مگ گیم دایم شد . و گفتند دیگه نمیتونند خط رو به غیر از گیم تبدیل کنند و فقط میتونند سرعت رو بالا یا پایینتر بیارند . کاش مثل یک ماه پیش بود لااقل دانلودم زیاد میشد زنگ میزدم خطم رو به 8 برسونند
    حالا این قضیه رو در میون گداشتم که دوستان قبل از این اقدام سوال کنند که خدای نکرده مشکل پیش نیاد .
    در صبانت هم پشتیبان گفت اگر حالت گیم را فعال کنم نمی شود برگشت به حالت عادی، ولی بعدش زنگ زدم برگرداندند، فقط می خواهند اذیت کنند. آخرش این است که با یک شکایت به 195 حل می شود.

20. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •