تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1365 از 1849 اولاول ... 365865126513151355136113621363136413651366136713681369137514151465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,641 به 13,650 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

از سایت داخلیه اینترانت شما خارجی هم امتحان کردین؟ دقیقا کدوم سرویس گرفتین؟ بعد از اتمام سرویس یعنی پروفایل از نوع تنظیم میشه و باید زنگ بزنی تا بالا ببندن ریت خطو؟ شما قبل از سرویس جدید و بعدش ریت خط تو مودم چک کرده بودین چند بود؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
    نمیدونم چی شد ولی سرعت برگشت ب حالت قبل
    خدا لعنتت های وب ک معلوم نیس چی میکنی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

نمیدونم چی شد ولی سرعت برگشت ب حالت قبل
    خدا لعنتت های وب ک معلوم نیس چی میکنی
    حتما تو اون لحظه خواسته دست به سرت کنه سرعت اینترانت رو برده بالا
    منم چند روز پیش زنگ زدم از پینگ شکایت داشتم (مدتها بود پینگ 200 بود با 10 درصد پکت لاست) نمیدونم پشتیبانی چی کار کرد یه دفعه پینگ اومد رو 130 با 1 درصد پکت لاست!!! ولی بعد که قطع کردم دوباره خراب شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

هععععععی
    تعرفه شرکتا رو نگا کردم به قانونی ترین شکل ممکن قانون رو دور زدن
    قبل از جریان ارزون شدن پارس تا 2 مگ سرویس داشت و تمام سرویساش رو روی 16 مگ میبست
    الان تا 8 مگ سرویس داره و بازم تمام سرویساش رو روی 16 میبنده
    خوب قبلا 2 مگ 20 گیگ رو مثلا میداد 50 تومن => سرعت دریافتی 16 مگابیت
    الان 2 مگ 20 گیگ رو حذف کرده ب جاش 4 مگ 20 گیگ رو میده 55 تومن ( مثلا ) => سرعت دریافتی 16 مگابیت
    سرویس های حجمی تمام شرکتا اینجوری تغییر کرده !
    در مورد سرویس های نامحدود
    ارت 1 شاتل با حداقل تبادل ترافیک 11 گیگ 28 تومن بود ولی طبق تجربه خودم و خیلیا از دوستان تا 20 22 گیگ سرعت محدود نمیشد
    یعنی 1 مگ 20 گیگ 28 تومن
    ارت 1 جدید : حداقل تبادل ترافیک 16 گیگ ولی خب شک نکن بازم رو همون 20 22 گیگ محدود میکنه یعنی
    1 مگ 20 گیگ 28 تومن
    یعنی شاتل قرونی ارزون نکرده ! و بقیشون ......
    فقط فقط فقط حجم اضافی اونم زیر 10 گیگ تغییر کرده که این 600 تومنم بخوره تو سرشون !
    حتی در مورد حجم های بالا خیلی شیک شرکتا دور زدن: پارس بسته 100 گیگ رو حذف کرد ! و دوتا 50 گیگ بخری همون حول حوش 100 گیگ قدیم در میاد !
    ************************************************** ************************************************** ************************************************** *
    مهم تر از همه اینا تلفن ثابت 50 درصد گرون شد و اینترنت ن تنها ارزون نشد بلکه در مواردی گرون هم شد !!!!!!!!!!
    و به قول دوستمون یه مشت نفهم ..............!!!!!!!!!!!!!
    سلام دوست گرامی میشه یه توضیحی در مورد سرویسهای جدید art-base شاتل بدین؟!
    و این سرویسهای چه فرقی با سرویس های art معمولی دارن؟!
    آیا مثلا اگه سرویس art base 1024 من محدود بشه میتونم برم art1 بگیرم از محدودیت در بیام؟!

4. این کاربر از maniya12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوست گرامی میشه یه توضیحی در مورد سرویسهای جدید art-base شاتل بدین؟!
    و این سرویسهای چه فرقی با سرویس های art معمولی دارن؟!
    آیا مثلا اگه سرویس art base 1024 من محدود بشه میتونم برم art1 بگیرم از محدودیت در بیام؟!
    در مورد سوال اولتون
    فرقشون اینه که ترافیک داخل و خارج تفکیک میشه و مفتشون گرونه
    اگه قصد سرویس غیر حجمی دارید پارس بهتره
    تغییر از ارت بیس ها به ارت نمیدونم ممکنه یا ن میتونید از پشتیبانی بپرسید ولی فعلا مثل اینکه این نوع سرویس تو لیست فروش شاتل نیست
    بهترین کار خرید سرویس ارت 1 هست هر وقت محدودشدید با پرداخت تفاوت با ارت 2 ارتقا بدید تا از محدودیت در بیاید و الی اخر...

6. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

عزیز داری اشتباه حساب میکنی !
    سرعتی که به شما میفروشن بر حسب بیته یعنی 1024 کیلوبیت که اگه بخوای به کیلوبایت تبدیلیش کنی باید بخش بر 8 کنی یعنی 128 کیلوبایت این تو تمام دنیا همینه !
    ضریب اشتراک 1/8 یعنی تا زمانی سرعت شما کمتر از 1/8 سرعتتون ( یعنی 16 کیلوبایت ) نشده از لحاظ قانونی اوکیه !!!!!!!!!
    یعنی سرعت سرویس 1024 باید بین 16 تا 128 کیلوبایت باشه ولی شرکتهای خصوصی به شما لطف میکنه و پهنای باند بالاتر میده تا حجمت سریع تموم شه و حجم بخری
    ************************************************** ************************************************** *****************************
    این نکته رو اضافه کنم که در تمام دنیا پهنای باند بین چند نفر و و گاهی تعداد زیادی شر میشه که کار خیلی منطقیه و هم برای مشترک و هم برای شرکت کار به صرفه ایه
    ولی تو ایران برای توجیح شایدم ( توجیه ) دزدی هاشون استفاده میکنن!!!!!!!!!

بله بله حواسم نبود یه الف اضافه گذاشتم . به جای بیت نوشتم بایت خخ

کجای دنیا اولا اینترنت زیر یک مگ دارن و بعدش اون رو با منت به مردمش میدن غیر از چند کشور عقب مونده مثل خودمون ؟ تازه بهش میگن اینترنت پر سرعت !!

یعنی میگی تو تمام دنیا یه سرویس رو بین 8 نفر پخش می کنن مثل ایران ؟؟؟ فکر نکنم قانون من درآوردی ضریب اشتراک 1 به 8 تو تمام دنیا هم وجود داشته باشه ها !!!

8. این کاربر از hmz2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بله بله حواسم نبود یه الف اضافه گذاشتم . به جای بیت نوشتم بایت خخ

کجای دنیا اولا اینترنت زیر یک مگ دارن و بعدش اون رو با منت به مردمش میدن غیر از چند کشور عقب مونده مثل خودمون ؟ تازه بهش میگن اینترنت پر سرعت !!

یعنی میگی تو تمام دنیا یه سرویس رو بین 8 نفر پخش می کنن مثل ایران ؟؟؟ فکر نکنم قانون من درآوردی ضریب اشتراک 1 به 8 تو تمام دنیا هم وجود داشته باشه ها !!!
    شیرینگ تو خارج هم وجود داره ولی اون جا پهنای باندی که میفروشن 100 مگابیت این حدوداست نه اینکه بیان 128 کیلوبیت رو شیر کنن و بگن قانونیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

یعنی واقعا های وب افتضاح تر از افتضاح شده از این کاهش سرعت و لاست بالا و انواع و اقسام مشکلاتش که بگذریم قعطی و هزارو یک مشکل دیگه 3روزه رسما اینترنت بنده سرعتش شده 70 کیلو بایت مثلا 8 مگ بوده بعد پشتیبانی هم که میگه فعلا اختلال هست من نمیدونم چه اختلالی هست که تو این سه روز حل هم نمیشه

به شدت و به شدت به تمامی دوستان برادارانه توصیه میکنم حتی فکر گرفتن اینترنت از های وب هم از سرتون بیرون کنید که فکر نکنم مضخرف تر از این وجود داشته باشه رسما تبدیل میشه به تبر روی اعصابتون حالا فرض کنید من یا امثال بنده دست رسی به اینترنت دیگه ای هم نداشته باشیم دیگه چه شود

حالا خوشبختانه ماه دیگه قرار دار بنده تموم میشه که تخلیه خواهم کرد اگر وضعیت این باشه

اما نظر من اینه که بهترین راه حل حتی اگر قصد تخلیه دارین مثل بنده شکایت در این سامانه هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم ازمایش کردم بارها و بارها واقعا پیگیر بودن خدا خیرشون بده حداقل حقمون رو بگیریم

پستای قبلی دوستان پرسیده بودن چی بگین برای شکایت هیچ چیز خاصی لازم نیست بگین تو توضیحات شکایتتون عین حقیقت مشکلتون رو بگین مثلا سرعت کم هست یک عکس از دانلودتون پیوست شکایت کنید پینگتون خراب هست یا لاست دارید شرایط رو عین حقیقت داخل توضیحات شکایتتون بنویسید و نهایتا یک عکس هم پیوست کنید واقعا رسیدگی میشه

داداش این سایت که گفتی و این لینکی که دادی روش کلیک می کنم می زنه The page isn't redirecting properly

خودم رفتم گوگلش کردم پیدا کردم سایت وزارت ارتباطات !!!

هاهاها . جالبه صفحه اصلی سایت وزارت ارتباطات این کشور بالا نمیاد. سامانه ثبت شکایاتش هم بالا نمیاد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

جای دیگه ای نیست واسه ثبت شکایتمون ؟

آقا پیداش کردم . دمتون گرم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hmz2016; 29-07-2016 at 18:08.

11. این کاربر از hmz2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

داداش این سایت که گفتی و این لینکی که دادی روش کلیک می کنم می زنه The page isn't redirecting properly

خودم رفتم گوگلش کردم پیدا کردم سایت وزارت ارتباطات !!!

هاهاها . جالبه صفحه اصلی سایت وزارت ارتباطات این کشور بالا نمیاد. سامانه ثبت شکایاتش هم بالا نمیاد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

جای دیگه ای نیست واسه ثبت شکایتمون ؟
    شاید های وب موقتا قطعش کرده
    من که رو همین لینکی که دوستمون داده کلیک می کنم راحت بالا میاد

13. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

شاید های وب موقتا قطعش کرده
    من که رو همین لینکی که دوستمون داده کلیک می کنم راحت بالا میاد
    واسه من که باید برم تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش میرم تو قیمت سامانه 195 . خود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام باز نمیشه

هر کاری می کنم باز نمیشه . خخخ شایدم کار های وبه . خدا می دونه

15. این کاربر از hmz2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

کلا برای ثبت شکایت در رابطه با اینترنت به این آدرس برید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •