تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1365 از 2605 اولاول ... 36586512651315135513611362136313641365136613671368136913751415146518652365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,641 به 13,650 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اقا یه سوال دارم لطفا یکی از دوستان جواب بدهند الان مالک خط تلفن صاحب قبلی خانه است که قبص به اسم ایشون میاد ودسترسی هم به ایشون نداریم الان برای دریافت اینترنت باید چکار کنیم
    یک خط جدید تلفن درخواست بده روی اون اینترنت رو بگیر

2. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

متاسفانه بنده کمپین تابستانه ثبت نام کردم ولی
    اولا شبانه اصلا رایگان نمیباشد و دقیقا حجمش داره محاسبه میشه
    دوما هر چی مصرف کنی دوبرابرش حجم کم میشه

والا نمیدونم اصلا چیکار کنم. به 2020 میگم میگه مربوط به ما نیست به فنی 2020 میگم اونم میگه ربطی به من نداره پاس داد مرکز. دیگه نمیدونم چیکار کنم بخدا

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوشته شده توسط
    Poiuy021 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اقا یه سوال دارم لطفا یکی از دوستان جواب بدهند الان مالک خط تلفن صاحب قبلی خانه است که قبص به اسم ایشون میاد ودسترسی هم به ایشون نداریم الان برای دریافت اینترنت باید چکار کنیم

یک خط جدید تلفن درخواست بده روی اون اینترنت رو بگیر
    منم با سعید موافقم بهترین کا راینه که یه خط جدید بگیری که قیمتش 50 تومن روی همون خط هم اینترنت بگیری خودشون برات ردیف میکنن . بعدم میان در خونه وصل میکنن.

داره خودمونی میشه reza.1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان جدیدا به یه مشکل برخوردم (مخصوصا شبها،روزها مشکلی نیست!)
    قبلا دکمه مودم رو که میزدم زیر 30 ثانیه به اینترنت وصل میشد ولی الان 3-4 دقیقه طول میکشه تا وصل بشه یعنی چراغ اینترنت روشن بشه مشکل چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

متاسفانه بنده کمپین تابستانه ثبت نام کردم ولی
    اولا شبانه اصلا رایگان نمیباشد و دقیقا حجمش داره محاسبه میشه
    دوما هر چی مصرف کنی دوبرابرش حجم کم میشه

والا نمیدونم اصلا چیکار کنم. به 2020 میگم میگه مربوط به ما نیست به فنی 2020 میگم اونم میگه ربطی به من نداره پاس داد مرکز. دیگه نمیدونم چیکار کنم بخدا
    در 2020 دو بخش هست یک بخش هست فقط ساعت اداری کار می کنه کار های فنی اونها انجام میدن

این که دوبرابر حساب می شه مشکل اکانتینگ هست باید به کلی حل بشه چیزی که من می دونم اکانتینگ مخابرات بتا هست مشکلات تا آخر ماه بعد اوکی می شه

7. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان جدیدا به یه مشکل برخوردم (مخصوصا شبها،روزها مشکلی نیست!)
    قبلا دکمه مودم رو که میزدم زیر 30 ثانیه به اینترنت وصل میشد ولی الان 3-4 دقیقه طول میکشه تا وصل بشه یعنی چراغ اینترنت روشن بشه مشکل چیه؟
    این مشکلی نیست این برای این هست , aشما وقتی درخواست برقرای ارتباط می کنید(روشن کردن مودم ) سیستم الویت میده برای هر یوزر در چند دقیقه برای شما می ره در الویت بعد حدود 2 تا 3 دقیقه زمان می بره

9. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza.1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مشکلی نیست این برای این هست , aشما وقتی درخواست برقرای ارتباط می کنید(روشن کردن مودم ) سیستم الویت میده برای هر یوزر در چند دقیقه برای شما می ره در الویت بعد حدود 2 تا 3 دقیقه زمان می بره
    آخه قبلا اینجوری نبود!چه روز چه شب زیر سی ثانیه وصل میشد ولی الان هر چی به سمت شب میریم دیرتر وصل میشه!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آخه قبلا اینجوری نبود!چه روز چه شب زیر سی ثانیه وصل میشد ولی الان هر چی به سمت شب میریم دیرتر وصل میشه!!
    در بعضی مراکز اینطوری شده که بیش از حد شلوغ هست شب ها چون درخواست بیشتر می شه برای وصل شدن بیشتر زمان می بره

12. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در 2020 دو بخش هست یک بخش هست فقط ساعت اداری کار می کنه کار های فنی اونها انجام میدن

این که دوبرابر حساب می شه مشکل اکانتینگ هست باید به کلی حل بشه چیزی که من می دونم اکانتینگ مخابرات بتا هست مشکلات تا آخر ماه بعد اوکی می شه
    سلام
    جالبه امروز صبح داشتم با قسمت فنی 2020 صحبت میکردم؛ هر چی میگفتم داره 2 برابر حجم ازم کم میکنه، هی میگفت یه ویروس تو کامپیوترت هست یا وایرلست ه ک شده. در حالیکه من نه وایرلس دارم و نه ویروس. مگه میشه ویروس 7 سال خفته باشه تو سه تا شرکت قبلی ( آسیاتک، صبا، فناوا) بعد تا بیام مخابرات یهو خودشو نشون بده.
    واقعا کلافه شده بودم چون اصلا حرف منو قبول نمیکرد.

راستی چون شما مطلع هستید میپرسم، این شبانه هر چی استفاده کردم تو ریز مصرفم آورده شده. یعنی زده شما 500 مگ مصرف کردید تا حالا. در حالیکه کلا 250 مگ مصرف کردم که 180 مگش مربوط به شبانه هست.
    این حجم در واقع جز مصرف روزانه من حساب شده دیگه؟ درسته؟ یعنی من الان هر چی شب مصرف کنم داره از روز کم میکنه؟

به نظر شما احتمال رایگان شدن شبانه هست یا خیر؟ یعنی مثل هون سیستم اکانتینگ که فرمودید بتا هست و احتمالا تا پایان آبان درست میشه، این شبانه هم احتمال درست شدن داره یا خیر؟
    Last edited by armin321; 21-10-2014 at 21:20.

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان برای شما هم قطعی و وصلی داره نت ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •