چرا تهران که جمعیتش بیشتره نامحدود داره ولی خراسان نداره
اینا همش بر میگرده به مدیریت مخابرات خراسان
چرا تهران که جمعیتش بیشتره نامحدود داره ولی خراسان نداره
اینا همش بر میگرده به مدیریت مخابرات خراسان
تمام مشکلات اینترنت مخابرات خراسان رضوی از زمانی که جناب ملک جعفریان به مقام ریاست تبدیل شدند به وجود آمد یا نه چه قانونی گفته که طرح نامحدود حذف بشه. مصوبه 152 کدام خطش گفته سرویس نامحدود لغو بشه!! گفته طرح حجمی به این صورت ارائه بشه. چه ربطی به لغو سرویس نامحدود داشت! خوب چرا استان های دیگه سرویسهای نامحدود داشته باشه مخصوصا تهران.
طبق مصوبه مشتری حق دارد سرویس با حجم نامحدود یا محدود درخواست کند و اجازه ندارند به زور مشتری را وادار به دریافت سرویس حجمی کنند.
دوستان تا میتوانید شکایت کنید تا به حقمان برسیم.
البته تهران فکر کنم نامحدود از 128 به بالا نده و برای همون هم اذیت میکنن فکر کنم اینطوری باشه و بی برنامه کاربر نمیگیرن
سایت crm نوشته تعهد برای پهناور باند 128 به بالا. من از اوضاع اونجا خبر دارم با هر سرعتی بخوای نامحدود میدن.
عزیز من همه که مثل شما نیستن چند تا کامپیوتر و لپ تاپ و گوشی و تبلت بهش وصلن مجبورم PPPOE بذارم
Sent from my C6903 using Tapatalk
پس اگه اینطوری است باید دسته جمعی شکایت کنیم
دوستان بیاین برنامه ریزی کنیم برای یک شکایت دسته جمعی برای نامحدود کردن اینترنت کجا شکایت کنیم بهتره؟
تا حالا که چندییییییییییییییییین مورد بوده من شکایت نوشتم هم سایت شکایت بازرسی خود مخارات خراسان هم سابت 195
ولی سایت 195 دو روز بعدش معمولا ارسال می کنه به اپراتور مشهد و شکایت هایی که اط طریق این سایت نوشتم کمتر از یک هفته یا زنگ زدن یا توی سامانه نوشتن رد شده که درخواست ارسال محدد زدم و باز رفت دوباره رو پیگیری و یه جوابی تحویلم دادن
سایت بازرسی خود مخارات مشهد هم چند مورد اونجا شکایت نوشتم هر کدوم تقریب یک ماه طول کشیده بود که رسیدگی کنن
نمی دونم میشه تعمیم داد یا نه یا استثنا نوبت من کع میشده دیر بهم جواب می دادن !!!
می تونیم همزمان در هر دوسایت بنویسیم
اما خواهشا همه بنویسیدددددددد اون فایل مصوبه ها یاعکس هاشو که کاربر amo reza زحمت شو کشیده ارسال کنید که نگن الکی از رو هوا داریم حرف می زنیم![]()
خول منم هم pc لپ تاپ و گوشی وصل میشم. برای گوشی اگه اندرویده میتونی از برنامه WIFIPPPOE یا PPPoEW استفاده کنی با کانکشن وصل بشی البته باید روت باشه
تعرفه های ADSL مخابرات استان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - گیلان - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,...........
نامحدود هم بخواد بده به سبک شرکتای دیگه چه فایده داره؟؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)