توی ارتش ما رو مجبور میکردن ریش رو بزنیم و کف ریش و ژیلت آزاده ولی باید مواظب باشی ندزدن ازت . . . .
توی ارتش ما رو مجبور میکردن ریش رو بزنیم و کف ریش و ژیلت آزاده ولی باید مواظب باشی ندزدن ازت . . . .
دوستان کسی ارتش لشگر 88 زرهی - تیپ 3 ایرانشهر خدمت کرده ؟ ( البته من 2 سال پیش تموم کردم)
میخواستم بگم واقعا جای معرکه ایه.( جدای از گرما )
یادش بخیر. موقع امضا جمع کردن چه منت هایی که نکشیدم.چه بدبختی هایی بود . وای.
فرمانده گروهانمون برگه ام رو امضا نمیکرد. بهم میگفت باید دو ماه دیگه اضافه خدمت بکشم.( درصورتی که تا قبلش دوماه اضافه خدمت کشیده بودم به خاطر مسائل انظباطی
)
منم رفتم بازرسی . بازرسی هم سه سوته کارم رو راه انداخت.
دوستان کسی رفته پلیس +10 ببینه که المثنی برگ سفید اومده یا نه؟ منظورم کد محل خدمت است البته برای اعزامیای اول اسفند هستش ؟![]()
نوشته شده توسط رحیموف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال ؟
برگه ی سفید مربوط به محل خدمت یا همون برگه ای که توش کد محل خدمت درج شده اومده ؟
البته منظورم برای اعزامیای اول اسفند هستش . راستی المثنی رو میدن ؟
خیر هنوز نیومده
المثنی هم یه سری میگن میدن یه سری میگن نمیدن
یه پلیس +10 برو خودتو راحت کن
در آخر برگ سفیدت اومد بیا تو گروه توی امضام شاید هم خدمتی شدیم![]()
جوابتونو دادم که ,,,
یک سوال از دوستانی که با امریه رفتن به سایر سازمانها..... وضعیت بیمه شما چطوریه؟
مثل یک استخدامی اون سازمان از بیمه می تونید استفاده بکنید یا بیمه اون سازمان ارزشی نداره؟!
اصلا قانونش چیه؟
من برای داداشم رفته بودم 2 شنبه
که گفتن هفته دیگه میاد
البته برای کارت اصلی خودمم رفته بودم که اون رو هم گفت هفته دیگه میاد اما پست دیشب ساعت 6 اورد دم خونه
راستی یه سوال داشتم اینکه بعد اموزشی اونجور که اشنای من که تو سپاه سرهنگ هستش میخوام برم پیشش ولی من الان تو ارتش دارم خدمت میکنم واقعا میشه برم از ارتش تو سپاه ؟
نه داداش من نمیشه
اون اشناتون باید سفارشتون رو به یه کسی تو ارتش بکنه
ارسال شده از Xperia U با استفاده از تپاتالک 2
Last edited by SNOW PATROL; 31-01-2013 at 11:57.
فکر نمیکنم بشه دوست عزیز
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)