قیمت مودم تا چه سقفی براتون مقدوره؟؟
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
![]()
قیمت مودم تا چه سقفی براتون مقدوره؟؟
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
![]()
با سلامسلام دوست عزیز
من الان اخرای قراردادم با شاتله و میخوام بیام بیرون . شاتل الان بالاتر از 512 سرویس ارایه نمیده . الان شما از پارس انلاین راضی هستین . 1 مگ pol هستین دیگه ؟ نه؟
سرعت دانلود بیشتر از 128 ؟ یا بیشتره؟ شبا دانلود کردین ؟
نظرتون برام خیلی مهمه . چون من هم می خوام 1024 سه ماهه بگیرم .
با سپاس بسیار
علی
عرض کنم که به نظر بنده پارس آنلاین جزء بهترین هاست و اگه کسی خواست مبسوط توضیح میدم
حالا راجع به 1024 :
ببینید من قبلش 512 داشتم (همین پارس آنلاین)و یک دوره هم 1024 آسیا تک
512 پارس آنلاین خیلی بهتر از 1024 آسیاتک بود روزها از 140 تا 250 و شبها کم کم کم 50 و متوسط 70
حالا 1024 روزها کم کم کم 120 تا 260 حتی 270 هم میره
و شبها کم کم کم 100 و متوسط 120 یا 130
اونجوری که توقع داشتم نیست ولی باز خوبه
منم همين الانش 1024 دارم ولي سرعت بالاتر از 225 نداشتم
با 512 هم همينطور
این سیاست پارس آنلاینه که روزا سرعت رو 2 مگ بستن ، و شما هرچی مصرف میکنین از حسابتون کم میشه ، یعنی سرعت رو رو 2 مگ بسته که شما بیشتر مصرف کنین !
به خاطر همینه که همه میگن دزده ! چون واسه 20 دقیقه وبگردی 80-90 مگ ازت کم میکنه در حالی که اگه سرعت کمتر بود مصرف هم کمتر میشد
حالا شبا که دانلود رایگانه، سرعت پایینه
چطوریه که ساعت 1:03 یهو کلا دانلود صفر میشه و بعد اون دیگه سرعت به حالت قبلی بر نمیگرده ؟ و بعد اون حداکثر با 60 دانلود میکنه !!!
درضمن پینگ پارس انلاین هم در مقایسه با مخابرات خیلی زیاده
نمیدونم این مشکل منو کسی داشت یا نه
الان 40 روز که اینترنت از پارس آنلاین گرفتم تو 30 روز اول سرعتم در روز 180 الی 200 متغیر بود و شب هم 15 روز اول همین 180 تا 200 و 15 روز دوم 120 شد که اگه دو فایل رو همزمان میذاشتم رو دانلود میشد همون 180 الی 200
البته واقعیتش 194 بود همیشه
تا اینکه 3 روز پارس آنلاین بخاطر تغییر سیستم سراسری قطع بود که اعلامیه رو تو خود سایت هم زدن
بعد اون پورت منطقه ما رو عوض کردن خط من قطع شد به مدت 9 روز و از اون موقع سرعت هیچ وقت بیشتر از 194 نمیره اما قبلا تا 230 میرفت
و سرعت آپلودم که 26 بود شده 16
زنگ زدم گفتن نه اینجا مشکلی نیست...حالا نمیدونم بعد از قطعی سراسری چیکار کردن که اینطوری شد
و مشکل مهمتر اینه که سرعت دانلودم توی شب به هیچ وجه بیشتر از 25 نمیره...بنظرتون چیکار کردن؟
یوزر منو تو لیست پر مصرفین گذاشتن ؟ چون من شبی حدود 2 گیگ دانلود میکردم...
خواهشا کمک کنید...
اشتراک 256
تست همین الان
فقط سرعت آپلود هم خیلی کم شده
از 26 به 17
دانلود در حال حاضر اینطوریه
امیدوارم شب......![]()
دوستان من کلاً 6گیگ داشتم 2گیگ هم بهم دادن (1گیگ برای عیدی و 1 گیگ هم که اشتباه کم کرده بودند) الان 2.5 گیگ از حسابم مونده و 2هفته دیگه زمان دارم .
اونطوری که دوستان گفتند این 2گیگ که اضافه شده باطل نمیشه و بعد از تمدید به دوره بعد منتقل میشه .
حالا می خواستم بدونم خود به خود منتقل میشه دیگه ؟ مثلاً من اگه تا دوهفته دیگه کلاً 1.5 گیگ برام بمونه بعد از تمدید قرار داد اون 1.5 گیگ خود به خود به دور بعد منتقل میشه دیگه ؟ یا باید کار خاصی انجام یدم ؟![]()
پارس انلاین خراسان ساعت ۳/۳۰ عکس گویاس.
{سند ازایفون 4 ورژن 5}
چرا سرعتای شما ها اینقد زیاده ؟؟؟؟منم ۲۵۶ گرفتم اماکیلوبایته اما واسه شما مگابیته ؟؟؟
{سند ازایفون 4 ورژن 5}
گیگ هایی که بصورت عیدی میدن بصورت خودکار منتقل میشه، هر چقدر هم ازش استفاده کنید باقیمانده دوره به دوره
منتقل میشه تا تموم بشه، اما اون یک گیگی که بخاطر اشتباه از حسابتون کم شده بود و دوباره بهتون برگردون مطمئن نیستم که انتقال بدن یا نه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)