bezan rozi 2bar bezan:dخودمم هم همین رو برداشت کردم...اما حالا داره از جانب ضعف حرف میزنه یا قدرت؟
بازم بزنمش؟...آخه خوب تجربه میده
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
bezan rozi 2bar bezan:dخودمم هم همین رو برداشت کردم...اما حالا داره از جانب ضعف حرف میزنه یا قدرت؟
بازم بزنمش؟...آخه خوب تجربه میده
برو آمار دوئل شهرارو نگاه كن مخصوصا شهر كامل.
من بهت توصيه ميكنم بيخيال ستينگ ترپ بشو چون ليدرشيپ توي فورت هم بدرد ميخوره الان چند وقته من اين اكانت امضامو شروع كردم فكر كنم 10 يا 15 روز باشه لول ديگه يك كار 71 درصد دارم.
دو سه روز اول لول 10 شدم الانم هر روز يك لول نهايتا بشه يك روز و نيم.
مثل اين اكانتم ليدر شيپ و دكس بزار بعد برو فورتها هم بجنگ البته سرباز رو انتخاب كن
Last edited by SoroudhM; 11-08-2009 at 17:57.
علاقه ای به فورت ندارم!
میخوام تست کنم!....ولی به احتمال زیاد از لول 20 به بعد رو لیدر شیپ کار کنم![]()
راست ميگه!! روي ليدشيپ كار كن!! اين شهري كه من داخلشم فورت دارن منتها آيتم هاي برج ها رو كه كاراكتر ليدرشيپ كار ميتونه بياره رو ندارن!!دنبال شهری می گردم که اعضاش اهل دوئل نباشن...چون می خوام در کمال آرامش لول آپ کنم
به لیدرشیپ هم می رسم.فعلا تا لول 20 میخوام بذارم رو ستینگ ترپ ببینم جواب میده؟
آخه حاجی الان 10 لوله که من رو ستینگ ترپ کار کردم...نمیتونم نصفه ولش کنم
باشه!! هر طور تو راحتي!!آخه حاجی الان 10 لوله که من رو ستینگ ترپ کار کردم...نمیتونم نصفه ولش کنم
نه حاجی ! مثل هم نیستن که !دوئلر آيم مثل دوئلر داج ديگه!! مگه دوئلر داج قرار فقط روي دادگينگ كار كني؟!
كوئست كه به جهنم!! مگه من الان كوئست مي كنم!!!
داج تا لول 50 نهایتش با لباس 40 خوبه . بقیش یا تاکتیک تا اپیرنس .
ایم ولی خیلی باید بگیری یعنی هر لول 2 تا + اپیرنس یا تاکتیک ولی همه تو سر میخوره دیگه
اگه دوست داشتی یه نوع دوئلر داج بهت یاد میدم هم کارای خوب توش باشه هم دوئلر خوبی بشی . فرقی نداره میلی یا فایرآرم . (البته تو پ.خ)
آقا به شهر دوست داشتنیمون پیوستمفعلا 1000 دلار هم ریختم ! فقط بانک رو ببرید بالا که اوضاع خرابه
نمیذارم خزانه شهر خالی بمونه .
ای سرباز قهرمان! یه چند وقتی اینجا بمان!
اگه ياد بدي كه ممنون ميشم!!اگه دوست داشتی یه نوع دوئلر داج بهت یاد میدم هم کارای خوب توش باشه هم دوئلر خوبی بشی . فرقی نداره میلی یا فایرآرم . (البته تو پ.خ)
===
چاقال ميخوام يه يوزر بسازم تا لول 20 روي ويگور كار كنم بعد بزنم تو كار آيم!! نظرت چيه؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)