چي ميگفتن مثلا ؟ من كه از نيمه دوم به بعد رسيدم![]()
چي ميگفتن مثلا ؟ من كه از نيمه دوم به بعد رسيدم![]()
ازاینکه ازرو شعارهاشون کپی شده بود ناراحت شده بودند و .........![]()
منم تبریک میگم.هی دارم میگم این عباسفرد بدرد نمیخوره هی شما بگین نه.واقعا این جای خالی جباری حس میشه.راستی عجب توپی رو کوشکی نزد.
خوب به این پیروانی گیر داده بودن!
سوژه ی خوبی برای شعار ساختن هست
پیکان هم باخت تا فاصله دو تا تیم اول زیاد بشه.
====
فعلا پیشبینی نکنید بگذارید یک هفته به بازی مونده پیشبینی کردن را شروع کنید!
کار ثبتشون برای من سخت میشه
بردیم ولی شانس اوردن اگه موقعیتها گل میشد یه 6تایی میزدیم
سلام به همه ی استقلالی های گل..
منم این برد رو تبریک میگم. چند روزی نبودم..
امشب جدول امتیاز ها رو میذارم..
به امید قهرمانی استقلال
راستی بچه ها، پیش بینیه بعدی رو بذارید از یه هفته مونده به بازی پیش بینی کنید. آخه تا اون موقع چه اتفاقاتی که نمیفته !
تازه، ثبت پیش بینی ها اینجوری واسه علیرضا هم راحتتره..
آرش برهاني مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به کسي اجازه نزديک شدن به صدر جدول گلزنان ليگ برتر باشگاههاي ايران را نخواهم داد.
isn - با گلزني هاي خود در تيم استقلال تهران، به صدرنشيني ام در جدول گلزنان ليگ برتر ادامه مي دهم. وي در خصوص ديدار استقلال تهران برابر داماش گيلان اظهار داشت: دو تيم بازي خوبي را برگزار کردند اما بازيکنان تيم استقلال با تلاش بيشتر توانستند با پيروزي، زمين را ترک کنند. برهاني با بيان اينکه جاي "سياوش اکبرپور" در ديدار برابر داماش گيلان بسيار خالي بود، گفت: اکبرپور بهترين مکمل من در تيم استقلال است. وي در مورد گلزني خود در بازي برابر داماش گيلان افزود: مي دانستم که دروازه بان داماش بر روي توپ هاي بلند متزلزل ظاهر مي شود و به همين خاطر توانستم دروازه اين تيم را باز کنم.
منم تبريک ميگم چهارمين برد پياپي رو...
بازي قشنگي بود ...
فقط دفاع يه خورده شيش و هشت ميزد ...
روي گل دوم عجب سانتري کرد اين جانواريو ...
و بازم تعطيلات به سراغ ليگ اومد ... حيف کاشکي تعطيلات نبود استقلال بد جوري افتاده رو دور و سپاهان هم که همش خراب ميکنه...
به اميد شکست سپاهان...
تيم قلعه نوعي تمام رکوردهاي منفي رو امسال شکونده ... ببينيم با سپاهان چه ميکنه ...
من فکر میکردم سپاهان سخت ترین بازیمون باشه .اما به نظرمیاد سخت ترین بازی ومهمترین رقیب ما صباباتری باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)