تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1364 از 1849 اولاول ... 364864126413141354136013611362136313641365136613671368137414141464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,631 به 13,640 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سرویس های غیر حجمی سرعتشون اسمیه یعنی 1 مگ دقیق 128 کیلوبایت دانلود میکنه
    بله دیگه . قانون من درآوردی ضریب اشتراک 8 به 1 که تو هر کشوری تو دنیا اینو بگی در مورد اینترنت و سرعت اینترنت تو ایران بهت پناهندگی میدن

یک مگ = 1024 کیلو بایت تقسیم بر 8 مساوی است با 128 . آخه کجای دنیا یه خط اینترنت رو بین 8 نفر پخش می کنن غیر از این خراب شده !!!

2. 2 کاربر از hmz2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

از بس ب فکر جیبشون هستن هیچ جا اعلام نکردن ک ادم نگیره اینارو.....
    هععععععی
    تعرفه شرکتا رو نگا کردم به قانونی ترین شکل ممکن قانون رو دور زدن
    قبل از جریان ارزون شدن پارس تا 2 مگ سرویس داشت و تمام سرویساش رو روی 16 مگ میبست
    الان تا 8 مگ سرویس داره و بازم تمام سرویساش رو روی 16 میبنده
    خوب قبلا 2 مگ 20 گیگ رو مثلا میداد 50 تومن => سرعت دریافتی 16 مگابیت
    الان 2 مگ 20 گیگ رو حذف کرده ب جاش 4 مگ 20 گیگ رو میده 55 تومن ( مثلا ) => سرعت دریافتی 16 مگابیت
    سرویس های حجمی تمام شرکتا اینجوری تغییر کرده !
    در مورد سرویس های نامحدود
    ارت 1 شاتل با حداقل تبادل ترافیک 11 گیگ 28 تومن بود ولی طبق تجربه خودم و خیلیا از دوستان تا 20 22 گیگ سرعت محدود نمیشد
    یعنی 1 مگ 20 گیگ 28 تومن
    ارت 1 جدید : حداقل تبادل ترافیک 16 گیگ ولی خب شک نکن بازم رو همون 20 22 گیگ محدود میکنه یعنی
    1 مگ 20 گیگ 28 تومن
    یعنی شاتل قرونی ارزون نکرده ! و بقیشون ......
    فقط فقط فقط حجم اضافی اونم زیر 10 گیگ تغییر کرده که این 600 تومنم بخوره تو سرشون !
    حتی در مورد حجم های بالا خیلی شیک شرکتا دور زدن: پارس بسته 100 گیگ رو حذف کرد ! و دوتا 50 گیگ بخری همون حول حوش 100 گیگ قدیم در میاد !
    ************************************************** ************************************************** ************************************************** *
    مهم تر از همه اینا تلفن ثابت 50 درصد گرون شد و اینترنت ن تنها ارزون نشد بلکه در مواردی گرون هم شد !!!!!!!!!!
    و به قول دوستمون یه مشت نفهم ..............!!!!!!!!!!!!!

4. 4 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بله دیگه . قانون من درآوردی ضریب اشتراک 8 به 1 که تو هر کشوری تو دنیا اینو بگی در مورد اینترنت و سرعت اینترنت تو ایران بهت پناهندگی میدن

یک مگ = 1024 کیلو بایت تقسیم بر 8 مساوی است با 128 . آخه کجای دنیا یه خط اینترنت رو بین 8 نفر پخش می کنن غیر از این خراب شده !!!
    عزیز داری اشتباه حساب میکنی !
    سرعتی که به شما میفروشن بر حسب بیته یعنی 1024 کیلوبیت که اگه بخوای به کیلوبایت تبدیلیش کنی باید بخش بر 8 کنی یعنی 128 کیلوبایت این تو تمام دنیا همینه !
    ضریب اشتراک 1/8 یعنی تا زمانی سرعت شما کمتر از 1/8 سرعتتون ( یعنی 16 کیلوبایت ) نشده از لحاظ قانونی اوکیه !!!!!!!!!
    یعنی سرعت سرویس 1024 باید بین 16 تا 128 کیلوبایت باشه ولی شرکتهای خصوصی به شما لطف میکنه و پهنای باند بالاتر میده تا حجمت سریع تموم شه و حجم بخری
    ************************************************** ************************************************** *****************************
    این نکته رو اضافه کنم که در تمام دنیا پهنای باند بین چند نفر و و گاهی تعداد زیادی شر میشه که کار خیلی منطقیه و هم برای مشترک و هم برای شرکت کار به صرفه ایه
    ولی تو ایران برای توجیح شایدم ( توجیه ) دزدی هاشون استفاده میکنن!!!!!!!!!

6. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

تازه اینکه چیزی نیست
    ایران تنها کشور تو کل جهانه که سرعت 128 کیلوبیت رو به عنوان اینترنت پرسرعت میشناسه!!!! و از طرفی با توجه به اینکه 128 کیلوبیت در واقع 16 کیلوبایته طبق قانون ضریب اشتراک 1 به 8 اگه شما سرعتتون تا 2 کیلوبایت (نصف Dial Up) هم پایین بیاد حق اعتراض و شکایت ندارید!!!! (اینجا ایران است)

8. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دقبقا چ اتفاقی داره میفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بعد از 6 باز زنگ زدن و داد و بیداد یه سرعت من برگشت ب همون حالت اول از 120 شد 450.500 !!!!

دقیقا چه خبره؟؟؟

10. این کاربر از Reza_brj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دقبقا چ اتفاقی داره میفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بعد از 6 باز زنگ زدن و داد و بیداد یه سرعت من برگشت ب همون حالت اول از 120 شد 450.500 !!!!

دقیقا چه خبره؟؟؟
    مطمئنی؟؟؟؟
    سرویس غیر حجمی؟ 450 ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

مطمئنی؟؟؟؟
    سرویس غیر حجمی؟ 450 ؟؟؟
    اره والا...

13. این کاربر از Reza_brj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

هععععععی
    تعرفه شرکتا رو نگا کردم به قانونی ترین شکل ممکن قانون رو دور زدن
    قبل از جریان ارزون شدن پارس تا 2 مگ سرویس داشت و تمام سرویساش رو روی 16 مگ میبست
    الان تا 8 مگ سرویس داره و بازم تمام سرویساش رو روی 16 میبنده
    خوب قبلا 2 مگ 20 گیگ رو مثلا میداد 50 تومن => سرعت دریافتی 16 مگابیت
    الان 2 مگ 20 گیگ رو حذف کرده ب جاش 4 مگ 20 گیگ رو میده 55 تومن ( مثلا ) => سرعت دریافتی 16 مگابیت
    سرویس های حجمی تمام شرکتا اینجوری تغییر کرده !
    در مورد سرویس های نامحدود
    ارت 1 شاتل با حداقل تبادل ترافیک 11 گیگ 28 تومن بود ولی طبق تجربه خودم و خیلیا از دوستان تا 20 22 گیگ سرعت محدود نمیشد
    یعنی 1 مگ 20 گیگ 28 تومن
    ارت 1 جدید : حداقل تبادل ترافیک 16 گیگ ولی خب شک نکن بازم رو همون 20 22 گیگ محدود میکنه یعنی
    1 مگ 20 گیگ 28 تومن
    یعنی شاتل قرونی ارزون نکرده ! و بقیشون ......
    فقط فقط فقط حجم اضافی اونم زیر 10 گیگ تغییر کرده که این 600 تومنم بخوره تو سرشون !
    حتی در مورد حجم های بالا خیلی شیک شرکتا دور زدن: پارس بسته 100 گیگ رو حذف کرد ! و دوتا 50 گیگ بخری همون حول حوش 100 گیگ قدیم در میاد !
    ************************************************** ************************************************** ************************************************** *
    مهم تر از همه اینا تلفن ثابت 50 درصد گرون شد و اینترنت ن تنها ارزون نشد بلکه در مواردی گرون هم شد !!!!!!!!!!
    و به قول دوستمون یه مشت نفهم ..............!!!!!!!!!!!!!
    غیر از اینکه شرکت ها قیمت سرویس هاشون رو گرون کردن قیمت حجمم گرون کردن حالا باز خوبه پارس تا بسته 50 گیگ داره های وب بیشترین بسته ترافیکی عادی اش 10 گیگه اگه شما مثلا 100 گیگ نیاز داشته باشید باید 10 تا بسته 10 گیگی خرید کنید که با مالیات بر ارزش افزوده!!! درمیاد حدودا 260 هزار تومن!!! درحالیکه قبلا بسته 100 گیگ با مالیات میشد حدود 210 هزار تومن یعنی همین حجم اضافی هم که قرار بود مثلا ارزون بشه 25 درصد گرون شده!!!

15. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یعنی واقعا های وب افتضاح تر از افتضاح شده از این کاهش سرعت و لاست بالا و انواع و اقسام مشکلاتش که بگذریم قعطی و هزارو یک مشکل دیگه 3روزه رسما اینترنت بنده سرعتش شده 70 کیلو بایت مثلا 8 مگ بوده بعد پشتیبانی هم که میگه فعلا اختلال هست من نمیدونم چه اختلالی هست که تو این سه روز حل هم نمیشه

به شدت و به شدت به تمامی دوستان برادارانه توصیه میکنم حتی فکر گرفتن اینترنت از های وب هم از سرتون بیرون کنید که فکر نکنم مضخرف تر از این وجود داشته باشه رسما تبدیل میشه به تبر روی اعصابتون حالا فرض کنید من یا امثال بنده دست رسی به اینترنت دیگه ای هم نداشته باشیم دیگه چه شود

حالا خوشبختانه ماه دیگه قرار دار بنده تموم میشه که تخلیه خواهم کرد اگر وضعیت این باشه

اما نظر من اینه که بهترین راه حل حتی اگر قصد تخلیه دارین مثل بنده شکایت در این سامانه هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم ازمایش کردم بارها و بارها واقعا پیگیر بودن خدا خیرشون بده حداقل حقمون رو بگیریم

پستای قبلی دوستان پرسیده بودن چی بگین برای شکایت هیچ چیز خاصی لازم نیست بگین تو توضیحات شکایتتون عین حقیقت مشکلتون رو بگین مثلا سرعت کم هست یک عکس از دانلودتون پیوست شکایت کنید پینگتون خراب هست یا لاست دارید شرایط رو عین حقیقت داخل توضیحات شکایتتون بنویسید و نهایتا یک عکس هم پیوست کنید واقعا رسیدگی میشه

17. 2 کاربر از joyful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

از سایت داخلیه اینترانت شما خارجی هم امتحان کردین؟ دقیقا کدوم سرویس گرفتین؟ بعد از اتمام سرویس یعنی پروفایل از نوع تنظیم میشه و باید زنگ بزنی تا بالا ببندن ریت خطو؟ شما قبل از سرویس جدید و بعدش ریت خط تو مودم چک کرده بودین چند بود؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •