مشکل چیست ؟ مگر یوزرتون وارد پارتاک نمیشه ؟
مشکل چیست ؟ مگر یوزرتون وارد پارتاک نمیشه ؟
وارد پرتک میشود اما مینویسد خط شما در حال جمع اوری میباشد
رفیق اگه اون بالا پرچم ایرانو انتخاب کنی از لینک داخلی دانلود میکنه؟ میشه یکم توضیح بدی؟
دوستان output power رو چطور کم کنم؟
وقتی کم میشه کیفیت خطم بالاتر میره مثلا قبلا که ماناماد بودم 130بود خطم تا 24مگ میکشید ولی الان که رو 200 خطم بزور تا 15مگ میکشه تازه snr بین 5و 16در نوسانه ولی بعضی وقتا کم میشه و کیفیت بالاتر میره ولی دیگه کمتر از 190نمیشه
به یه مودم دیگه تست کن حتما . مودم رو بردی سر خط تست کنی ؟ اگه سر خط هم وضعیت همین باشه چاره ایی نیست مگر تخلیه و ثبت نام دوباره
تخلیه و ثبت نام دوباره دردسریه![]()
به دردسرش می ارزه.
راستی نمیدونی این ضحی سیستمشون اپدیت شد یا نه ؟ که زنگ بزنم دان استریم رو درست کنن
خب اومدی تخلیه و دوباره رانژه شد بعدش مخابرات دانلود شبانه رو برداشت یا دوباره یه پورت مثل همین برام بستن
نه هنوز درست نشده
فکر کنم بهترین راه این باشه که قبل از تمدید دان استریمم بره رو 12مگ ببینیم snr چند میشه ممکنه رو 12مگ بزارن ولی snr خیلی پایین نیاد چون الان attainable rate شده 16000 ولی با خاموش/روشن کردن مودم عوض میشه و بعضی وقتا میشه 8مگ دوباره خاموش/روشن میکنم میشه 15مگ همینجور عوض میشهsnr هم بین 5-16در نوسانه
Last edited by farshad0123; 11-08-2014 at 17:20.
دوست عزیز وقتی داری با ای پی ایران دانلود میکنی خود سایت اتوماتیک لینک از سرور ایران بهت میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .expressleech.com/0/2er526ws9v8549/Mall.2014.720p.BluRay.mkv
دوست عزیز وقتی داری با ای پی ایران دانلود میکنی خود سایت اتوماتیک لینک از سرور ایران بهت میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .expressleech.com/0/2er526ws9v8549/Mall.2014.720p.BluRay.mkv
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)