سلام دوستان
من هفته آینده طرح نقره ای تموم میشه
میخوام کمپن تاستانه بگیرم
سوالم اینه که این مودم وایرلسی که میدن مدلش چیه؟ قیمتش چنده؟ میتونم بفروشمش؟ کسی جایی سراغ داره که بخره؟
سلام دوستان
من هفته آینده طرح نقره ای تموم میشه
میخوام کمپن تاستانه بگیرم
سوالم اینه که این مودم وایرلسی که میدن مدلش چیه؟ قیمتش چنده؟ میتونم بفروشمش؟ کسی جایی سراغ داره که بخره؟
دوستان طبق دستور سازمان تنظیم مقررات ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اگر مشتری درخواست سرويس نامحدود كرده باشد سرويس دهنده نمي تواند به اجبار سرويس با حجم محدود را به مشتري تحميل نمايد. در سایت شرکت مخابرات ایران تعرفه adsl مخابرات مشاهده کنید http://tci.ir/s71/page5.aspx?lang=Fa . دوستان بیشتر استان ها طرح های نامحدود مخابرات ادامه دارد کردستان-فارس-تهران-گیلان-قزوین و........... به جز استان پر جمعیت خراسان رضوی.
دوستان لطفا پیگیری کنید و شکایت کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا طرح های نامحدود در خراسان رضوی اجرا شوند تا اینقدر حجم دزدی و پول خرید ترافیک به دزدهای گلدنت ندین.
بچه ها من پینگم چند وقته خیلی داغونه! کی قراره درست بشه، سرویس شدیم.
به نظرتون چی کار میشه کرد؟
به کی باید شکایت کرد؟
پینگ من خوبه فقط قعطی دارم گه گاهی
Sent from my C6903 using Tapatalk
میگم چند روزیه سرعتم نافرم خرابه
باز این مخابرات چه اشی برامون پخته
بابا گ...دن خودشونو اینام
مودمم سوخت از بست خاموش روشن کردم باز دوباره شروع شد![]()
خوب کانکشنی کن چرا اینقدر بدبختو خاموش روشن میکنی![]()
اقا من پایمبدجوری هم پایم ها
از این نت حجمی خسته شدم
اصلا لذت وبگردی و اینترنت به دل ادم نمی شینه
الانم که دیگه شب ها بخوای تا یک بیدار باشی عین نصف شب میمونه !! همیشه خواب الود تا صح بیداریم و کل روزم بازم خواب الود فقط به خاطر اینترنت !
واقعا ظلمه که همه استانا مخاراتاشون نامحدود باشه و ما این جوری زجر بکشیم بچه ها لطفا اطلاع رسانی کنید و همه میل شکایت و درخواست بزنیدد اگه تعداد زیاد باشه شاید ترتیب اثر بدن
شکایت مون توی رو بهتره تحت چه زیرعنوانی بنویسیم؟؟؟؟
کم فروشی؟؟؟؟؟؟؟؟عدم تعهدات ؟؟؟؟ گران فروشی؟؟؟؟ یاگزینعه های دیگه کدوم بهتره؟؟؟؟
اگه اینترنت نامحدود باشه میشه استفاده بهینه کرد در طول روز که ذهن فعال هست به دنبال مطالب مفید هستیم فیلم های آموزشی وبگردی مخصوصا و.... میتوانیم همان موقع که فایل مورد نظر خود نیاز داریم دانلود کنیم بسیار بهتر از دانلود شبانه که وقت خواب است و خواب آلود چندتا فیلم چرت پرت دانلود کردن.
من تحت عنوان کم فروشی ارسال کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)