سلام دوست عزیز
شما برو نظام وظیفه آمارشو بگیر ، ممکنه دانشگاه زودتر از فارغ التحصیلی شما لغو معافیت رو برای اینا فرستاده ، نگران نباش قابل حله ، راستی به پلیس +10 هم میتونی اطلاع بدی و شاید اونا برات درستش کردن
موفق باشی![]()
سلام دوست عزیز
شما برو نظام وظیفه آمارشو بگیر ، ممکنه دانشگاه زودتر از فارغ التحصیلی شما لغو معافیت رو برای اینا فرستاده ، نگران نباش قابل حله ، راستی به پلیس +10 هم میتونی اطلاع بدی و شاید اونا برات درستش کردن
موفق باشی![]()
سلام خدمت تمام دوستان عزیز
من اعزام 10.19 بودم 08 خاش
خداییش خیلی دهنم سرویس شدهالان هم به سلامتی 4 روز بهم مرخصی دادن
مثلا من معاف از رزم بودم به دلیل ساییدگی مفصل اما مگه بیشعور ها حرف حالیشون میشه
این رو هم بگم که همون بیگاری ای که ما کشیدیم همون چیزی که ما خوردیم همون بدبختی ای که ما کشیدیم سرباز بیسوادی که هنوز چپ و راستش رو بلد نیست و فاتحه ی به چپ چپ و به راست راست گروهان رو میخونه
هم با ما یکی بود
(من تا پیش دانشگاهی خوندم)
و اینکه تو گروهان 130 نفره ما 15 تا معاف رزم هستیم و تا الان فقط من و 2 نفر دیگه در مقابل تحویل گرفتن اسلحه مقاومت کردن
نکته دیگه اینکه دوستان از محل خدمتشون ننالن جهت اطلاع اینجا بعضی وقتا تا سه چهار روز اب خوردن نداریم بعضی افراد بیسواد هم که رفتن اب شور خوردن الان اسهال خونی گرفتن
پس هرجایی هستید بدونین از اونجایی که هستین بدتر هم وجود داره
فقط دعا کنین زنده بمونم
سلام بالاخره برگ سفید منم اومد پادگان شهید با هنر کرمان کسی تا حالا اموزشیش رو اونجا بوده اگه میشه یه کم راهنمایی کنیید میگین خیلی جای ناجووریه؟؟؟![]()
فارس: مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران از ممنوعیت جذب «سربازمعلم» در شهر تهران خبر داد.
سیدعلی یزدیخواه، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اظهار داشت: سرباز معلم ویژه مناطق محروم است و در شهر تهران جذب «سرباز معلم» نداریم.
وی در خصوص انتقال فرهنگیان از سایر استانها به شهر تهران نیز گفت: انتقال از شهرهای دیگر به تهران تابع ضوابط خاصی است زیرا تهران کلانشهر است و بحث انتقال فرهنگیان در حوزه وزیر و دولت است.
آموزش و پرورش اعلام کرده است مشمولین واجد شرایط دارای برگه آماده به خدمت بدون مُهر غیبت که تاریخ اعزام آنها از اسفندماه 91 تا تیرماه 92 است، میتوانند برای تدریس در آموزش و پرورش به عنوان «معلم وظیفه» ثبتنام کنند.
لطفا با فونت کوچیک بنویسید.....
من اموزشیم اونجا بود ما دوره سوم بودیم سال 88 جای بدی نیست اون موقع تازه از قرارگاه عملیاتی شده بود پادگان اموزشی
ولی الان خیلی خوب ساختنش و امکانات خوبی داره و تو تمام مقطع فکر کنم نیرو میگیره فاصلشم تا کرمان حدود 20 دقیقه هست.....
.[/E]ببین داداش کسری رو باید ناحیه بسیج مربوطه تایید کنه که جوابش رو میده به سازمان نظام وظیفه عمومی و ستاد فرمادهی مربوطه
و هر نامه ای که میاد توش شماره پرسنلی و شماره پرونده طرف هست یک کلام بهت بگم این کار نشدنی هست
معمولا میزارن ببرید و مشکلی نیست
1. بستگی به یگان داره ممکنه نیرو پستی بشی ممکنه هم اداری اما معمولا ارتش به مدرک اهمیت میده و اداری میشی اما ناجا خیر
2.احتمالش هست بیوفته و احتمالش هم هست نیوفته اما معمولا بومی میگیرند
3.بله امریه باید اموزشی بره
4.تو گوگل سرچ کنید به نتیجه میرسید
شما باید در اینگونه موارد به بازرسی مراجعه کنید اگر فایده نداشت که نداره به حفاظت یا عقیدتی سیاسی
یه سوال ؟
برگه ی سفید مربوط به محل خدمت یا همون برگه ای که توش کد محل خدمت درج شده اومده ؟
البته منظورم برای اعزامیای اول اسفند هستش . راستی المثنی رو میدن ؟
شاید زمانی که دانشگاه قبول شدین یا دوباره کنکور دادین وارد سن اعزام شدین و پیگیری نکردین
خیر هنوز نیومده
المثنی هم یه سری میگن میدن یه سری میگن نمیدن
یه پلیس +10 برو خودتو راحت کن
در آخر برگ سفیدت اومد بیا تو گروه توی امضام شاید هم خدمتی شدیم![]()
اخیش 10باره اومدم مرخصی...........
به مدت 20 روز مرخصی پایان دوره
مجموع کل مرخصی که رفتم به استناد دفتردژبان البته از مهر ماه سال جاری 73 روزقبلش هم حدود 20-30 روز رفتم .اگه مسئول نیروی انسانی بفهمه
دژبانمون میگفت رکورددار مرخصی هستم. نکته قابل توجه اینه که تمام مرخصی هام استحقاقی و تشویقی بوده. یکی از بچه ها میگفت چرا ازاستعلاجیت استفاده نکردی.......
خدایا شکر که بلاخره این اجباری داره تموم میشه.
فقط امروز یه مقام بلند پایه(حفا) گفت :بهت تسویه نمیدم. چون 1 ساله بنده خدا یه کار 10 دقیقه ای میگه انجام بده من پیچوندمش.
به خودم قول دادم روز تسویه که رفتم یگان کارشو انجام بدم.
ازخدمت سربازی متنفر بودم هر کارکردم معاف نشدم ولی انچنان خدمتی کردم که نگو نپرس........
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)