تو step 2 آخراش ) از هیتلر شکم Fr-e*e Ga(te) استفاده کردم آپدیت شد ولی بدون هیتلر شکم فقط حجم به گا میدید داداش
step 2 حدود 60 Mb
تشکر)
تو step 2 آخراش ) از هیتلر شکم Fr-e*e Ga(te) استفاده کردم آپدیت شد ولی بدون هیتلر شکم فقط حجم به گا میدید داداش
step 2 حدود 60 Mb
تشکر)
باشه مرسی اون 10 مب آخرش میزنم![]()
خوشحالی الان؟ نه Maokai ضعیف شده نه Morgana، در واقع تغییر آنچنانی ایجاد نکردن.
اولا که Maokai بیشتر Damage اش رو از Q و E و بیشتر از اونا Ulti میزده و W فقط جنبه Gank کردن و CC داشته، بنابراین Nerf W هیچ تغییر خاصی ایجاد نکرده. در مورد Ulti هم به هر حال بهتر بوده که بعد از 10 ثانیه دوباره R رو بزنی، حتی در 90% موارد زیر 10 ثانیه میزنن، بنابراین اینم هیچ تغییری ایجاد نکرده.
دوما که Morgana نقش Supp داره بیشتر بنابراین مقدار Damage اسپل R اگه کم شده هیچ تاثیری روی ضعیف شدنش توی Supp نداره چون بیشتر کار R برای CC کردنه تا بقیه تیم Kill بگیرن. بعدشم E هم بیشتر به خاطر Immune کردن به Stun و فرم های دیگه CC استفاده میشه تا Mitigate کردن یا Shield کردن Damage. بنابراین این دو تا همچنان جزو بهترین ها باقی می مونن.
نههههههههههههههه 10 mb آخرش نزن
15 mb آخرش بزن
باشه ؟
زنگ میزنم نمایندگی آسیا تک گول ملنگم میکنن میگن چون مخابرات داره کد هارو بر مبداره و شماره ها رو عوض میکنه ping اینجوریه ولی فک کنم دوروغ میگن![]()
جدول رده بندی بازیکنان League of Legends
مسیر گیمر ها مفختر است که هم اکنون برای بازیکنان League of Legends یک جدول رده بندی طراحی گردیده است که می توانید به آسانی جزئی از این جدول باشید و همواره برای جایگاه برتر بکوشید.
این جدول رده بندی جهت جمع آوری اعداد و ارقامی چون:
- League Points
- Win-Ratio
- GW-Rating این امتیاز، حاصل از محسابات سیستم امتیاز دهی Gamersway می باشد
- Tier And Division
برای عضویت در جدول رده بندی فقط کافی است :
- ابتدا وارد بازی League of Legends شوید
- و نام یکی از صفحات Mastery در حساب کاربری خود را برابر Gamersway.ir قرار دهید
- و در نهایت در فرم ثبت نام موجود در صفحه « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » اسم Summoner خود را در قسمت نام بازیکن ثبت نمایید و با فشردن دکمه «ثبت نام در جدول» جایگاهی را در جدول ما برای خود بر گزینید.
سلام دوستان و اساتید بزرگ
شرمنده که وقت گران بهاتونا میگیرم ولی یه سوال داشتم میخواستم ببینم کسی نمیدونه این فصل کی قرار هست تموم بشه و جوایز را بدند؟؟؟
آیا هم چنان مثل فصل های گذشته در مهر ماه تموم میشه؟؟؟
شایعات حاکی از آن است که امسال و این فصل قرار است تا برج 9 به طول به انجامد!!!!
رفع ابهامات در برنامه گفتوگوی ویژه خبری ساعت 10 از فرو پی سی ورلد با حضور مهمان ویژه ممد نوب![]()
یعنی لعنت به این شانس
همین دیروز Morgana خریدم صاف فرداش ضعیفش کردن
درسته 1350 بیشتر نیست ولی خوب آدم زورش میاد![]()
فقط توی LvL های اول نرف شده مثل Kassadin البته این یکی نرف Kassadin من منظورم نیست بعد از اون Rework منظورمه
واسه من آپدیت گیر کرد Fr ee Ga te هم زدم تاثیری نداشت باز بازش کردم 12 مگابیت آپدیت اومد(خودم با روش خودم که مو لای درزش نمیره درستش کردم)
Last edited by Silence Hunter; 14-08-2014 at 00:12.
ashe را خریدم ولی کاش نخریده بودم
واقعا برا بچه های این فروم متاسفم یکی نیومد درست حسابی ما را راهمایی کنهاینقدر این Ashe به درد نخوره که حالم به هم خورد از این چمپpfffffffffffffffffff
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)