من زدم روش![]()
سرعت همون 15 از حجمم هم کم نکرد
میخواستم یک بار دیگه روش بزنم برگرده گفت شما در 24 ساعت پیش یک بار اینو زدین
عجب![]()
من زدم روش![]()
سرعت همون 15 از حجمم هم کم نکرد
میخواستم یک بار دیگه روش بزنم برگرده گفت شما در 24 ساعت پیش یک بار اینو زدین
عجب![]()
خدمت شما:
اما فکر کنم چشمم کردی امشب دوباره اومد روی 15 تا این صبانت هم معلوم نیست با خودش چند چتده؟
دیشب با خط 6 مگ حدود 50 مگ دانلود کرد. صبانت چه مرگشه تازگی؟
سلام دوستان
من زنگ میزنم صبانت کسی جواب نمیده
شمارش عوض شده ؟
باید روزانه حجم بخری تا شب دو برابر حجمی که خریدی دانلود رایگان داشته باشی
باید روززانه حجم بخرم؟!!!؟
یعنی چی؟!
خب وقتی اشتراک 6 ماهه گرفتم حجم روزانه هم دارم دیگه
بعد از 9 سال مشترک صبانت بودن تازگی چه بازیهایی درومیاره و چه چیزا می شنوم
شما مثلا اگه سرویس 6 مگ با 10 گیگ ترافیک خریدی بعد از 20 گیگ دانلود شبانه سرعت شبانه تا 15 کیلوبایت پایین میاد برای اینکه سرعت دوباره بالا بره باید دوباره حجم بخری تا دو برابرش شب دانلود کنی اینم اطلاعیه اش که صبانت زده
" اطلاعیه فوری "
با توجه به اینکه تعداد محدودی از مشترکین در ساعات مصرف رایگان شبانه به صورت پیوسته و با ابزارهای اشتراک گذاری فایل اقدام به مصرف بی رویه پهنای باند می نمایند واین امر باعث گردیده کاربران دیگر نتوانند از سرویس شبانه بطور مطلوب بهره برداری نمایند ، مقرر گردید از مورخه 93/06/11 راس ساعت 2 بامداد کلیه تعرفه هایی که شبانه آنها کاملا رایگان بوده و توسط مشترکین خریداری و فعال گردیده تنها قادر به دانلود 2 برابر مجموع حجم سرویس و حجم اضافه خریداری شده طی دوره سرویس در ساعات رایگان شبانه باشند.
لازم به ذکراست پس از مصرف 2 برابر مجموع حجم قید شده در بالا سرعت سرویس مشترک برروی سرعت 128kbمحدود گردیده ودر صورت خرید حجم اضافی مجددا قادر خواهد بود که معادل 2 برابر حجم اضافی خریداری شده از سرویس شبانه رایگان بهره برداری نماید.
در ضمن به استحضار می رساند سرعت سرویس مشترکین در ساعات شبانه رایگان قبل از اعمال محدودیت همان سرعت روزانه آن می باشد.
اگر دو برابر حجم ترافیکی که سرویسات داره تا به حال شبانه دانلود کردی سرعت محدود میشه روی 15 کیلوبایت!
بعضی اوقات با خرید ترافیک جدید هم سرعت شبانه بهتر نمیشه و باید ترافیک سرویسات را تمام کنی و دوباره سرویس بگیری!
اگر میخواهی صبانت بمانی از این به بعد اینترنت یک ماهه بگیر!
Last edited by ehsan_iace; 12-09-2014 at 12:37.
نرید مشخصات کارت بانکیتون رو به این سایتا بدید.......
به درد صبانت نمیخوره
مال سرویس دهنده ای هست که سرعت داخلی رو باز میزاره ولی سرور های خارجی رو محدود میکنه
مثل شاتل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)