اره خوبه بدک نیست یعنی بهتر از این تو منطقه سعادتمند نیست.من 512 دارم شبی 2گیگ میگیرم ولی بعضی دوستان 256 دارم شبی 3 تا 4 گیگ میگیرن.البته در مناطق دیگه.
اره خوبه بدک نیست یعنی بهتر از این تو منطقه سعادتمند نیست.من 512 دارم شبی 2گیگ میگیرم ولی بعضی دوستان 256 دارم شبی 3 تا 4 گیگ میگیرن.البته در مناطق دیگه.
سرعت واسه من دوباره به حالت مرگ در امده.سرعت چیز پی انم کم شده.واسه شما هم اینجوریه؟
حالم بهم خورد از این پارس,آخه سرعت باید بره رو 4-8 KB واسه 256!؟
میرم از یه شرکت دیگه میگیرم اینا که داغون کردن ف ی ا ت ر شکنا رو! خیلی بی مسولیتن
منم ديروز رفتم دفتر نمايندگي پارس انلاين و نامه تخليمو حودم گرفتم و رفتم مخابرات تا از سرويس 256 نامحدود مخابرات استفاده كنم چند جا تست سرعت و اپلود و پينك مخابرات رو گرفتم خيلي خوب بود و سرعت هم واقعي واقعي اميدوارم شما دوستان هم موفق بشيد از دست اين شركتهاي دزد خودتون رو خلاص كنيدو به اينترنت خوب دسترسي پيدا كنيد من ديگه كلافه شده بودم از دست اين پارس انلاين هي وعده وعيد ميداد و عملي نميكرد منم رفتم و خودم رو راحت كردم اميدوارم موفق باشيد
دوست عزیز من 512 دارم شبها بیستر از 800 مگا بایت بیشتر تدارم تازه لینک های من مستقیم هستند و سرعت خوبی دارند من از 1:01 تا 5:58 این حجم رت دارم شما از چه روشی دانلود میکنید ممنونم میشم بگید فایل هایی که دانلود میکنید از چه سروری هستند -شاید استباه کار ما باشه
شما از 12:35 تا 6:58 دانلود كن حداقل 800 مگ ديگه اضافه ميشه!
ازهمه دوستان ممنونم که راهنمایی کردن.من درحال حاضرازبسته های جی پی ار اس ایرانسل استفاده میکنم.ازنظرحجمی مشکلی ندارم فقط به خاطرسرعته که میخام این سرویس وبگیرم امیدوارم که برایه من کافی باشه .
میشه کمک کنیدواسه انتخاب مودم.
من خودم مودم وایرلس نظرم هست.
14/9/90
ساعت 7 صبح
پارس آنلاین 256
حجم دانلود امشب از ساعت 12:30 تا 7 در کل شده حدود 1400 مگابایت
سلام
چرا سرعت دانلود داغون شده؟5 تا 7 سرویس 512، 200 مگابایت دانلود کرده.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)