تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1364 از 2403 اولاول ... 36486412641314135413601361136213631364136513661367136813741414146418642364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,631 به 13,640 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

زنگ زدم گفتن این مشکل سراسریه!!! و دو سه روزی میشه که این طوریه و تو سایت های خارجی رو نمیره بعدشم گفت اگه نگاه کنی سرویس گوگل جی میل اینا هم الان مشکل دارن بهش گفتم من از بعضی ها پرسیدم گفتن سرعتشون هنوز خوبه و هیچ مشکلی ندارن هر سایتی رو باز میکنن گفت اونا از هیتلر شکن استفاده می کنن.

2. این کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

الان من نامحدود 128 گرفتم سرعت تو روز حد اکثر 110 ولی نوسان زیاد داره و متوسطش حدود 50-60
    دوستان کسی از سرعت سرویس های 256 محدود خبر داره؟

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فیلثر شدن گوگل و جیمیل در ایران

ماجرا از شب گذشته آغاز شد. ابتدا گزارش هایی در برخی از سایت های معتبر داخلی منتشر شد مبنی بر اینکه قرار است سرویس های اصلی شرکت گوگل، یعنی جیمیل و موتور جستجوی گوگل فیلثر شوند. باور این ادعا سخت بود تا اینکه دبیر کارگروه مصادیق محتوای مجرمانه در مصاحبه ای با وبگردی 20:30 صدا و سیما ، از فیلثر شدن جیمیل و گوگل طی ساعات آینده خبر داد.

آقای خرم آبادی گفت: «پس از وصول درخواست های مردمی برای واکنش در قبال سایت های اهانت کننده و هتاک به ساحت پیامبر اسلام، لحظاتی قبل به این نتیجه رسیدیم که سایت های وابسته به شرکت گوگل که به اصرار خود برای اهانت در سایت یوتیوب (سایت وابسته به گوگل) ادامه میدهند تا اطلاع ثانوی پالایه شوند تا اعتراض ملت ایران را به دست اندرکاران این اقدامات موهن اعلام کنیم.» در ادامه این خبر با فیلثرینگ این سرویس ها در سراسر کشور مواجه شدیم.

موضوع اینجا است که ویدیوی موهن توسط یک کاربر در سایت یوتیوب آپلود شده بود و این سرویس نیز سال ها است که در ایران فیلثر شده. حالا چرا باید شاهد فیلثر شدن گوگل و جیمیل باشیم و در کار میلیون ها کاربر ایرانی اختلال اساسی ایجاد کنیم؟ واقعیت این است که ضررهای این کار بیشتر از همه متوجه کاربران ایرانی است و نه تنها جلوی رشد علمی را می گیرد، بلکه سبب اختلال جدی در بسیاری از کارها خواهد شد. این کار مانند این است که بگوییم به نشانه اعتراض تلویزیون هایمان را می شکنیم و کامپیوترهایمان را خُرد می کنیم. جیمیل و دیگر سرویس های اینترنتی تنها «ابزارهایی» برای انجام کارها هستند و این کار فقط فرو کردن سر نیزه در پهلوی خودمان است.

امروز صبح این فیلثرینگ همچنان ادامه دارد و البته در برخی مناطق موتور جستجوی گوگل در دسترس است. اعتراض به اَعمال موهن، حق همه ما است. ولی از دسترس خارج کردن سرویس های کاربردی اینترنت، راه اعتراضی مناسبی به نظر نمی رسد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینا دیگه دارن گندش رو در میارن. 60 میلیون ساله داریم با این نت زغالی وصل میشم, این همه, ملت اعتراض میکنند, انگار نه انگار. اما بحث که سر فیلثرینگ میشه, اگر یک بچه هم گزارش بده, بدون هیچ فکری میان سایت رو فیلثر میکنند
    کاربر مخابرات هستین دیگه؟

اندیشه هستم
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 26-09-2012 at 06:26.

5. 3 کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

میگم چرا 4 روزه گوگل باز نمیشه

لعنت

پس از وصول درخواست های مردمی برای واکنش در قبال سایت های اهانت کننده و هتاک به ساحت پیامبر اسلام،
    کی اعتراض کرده آخه.دروغ محض.داشتن گوگل مهمتره تا این بحث های بیخود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واسه من که چیلتر نیست خدا رو شکر (البته فعلا) بعدشم تازه گوگل تو ایران سودی نداره که مثلا میخوان جلوشو بگیرن حتما برید لینک زیر رو بخونید تا بفهمید اینا دیگه چقدر احمقا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تنها ضررشو ما می بینیم تازه گوگل به ایران داره سرویس رایگان برای استفاده از موترش میده بعد ما میام این طوری می کنیم بعدشم فقط گوگل ویا جیمل نیستن که بخش های دیگه هم داره فقط بلدن مثل بچه کوچولو ها لج بازی و قهر بکنن باید یکی بهشون بگه احمق های مفت خور همه چیز از ریشه بریدن اون چیز نیست.

8. 2 کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

الان من نامحدود 128 گرفتم سرعت تو روز حد اکثر 110 ولی نوسان زیاد داره و متوسطش حدود 50-60
    دوستان کسی از سرعت سرویس های 256 محدود خبر داره؟
    شما کدوم خط هستی ؟؟ با 128 اونم نامحدود سرعت دانلود 110 ؟؟؟!!؟؟؟ واسه من نهایت 30 میره....

امروز و از دیشب اوضاع اینترنت خراب شده ...زنگ زدم اندیشه یه مرده ورداشت ( مرده نه هاا جنس مذکر !! ) تا گفتم اینترنت قطع شده گوشی رو وصل کرد به یه خانومه ...اونم که ماشاله خودش یه پا ضبط صوت ...همش حرف خودشو تکرار می کرد !! میگفت تجهیزاتمونو داریم جابجا می کنیم اینترنت اینجوری شده !!!!! بعد سایت خارجی مشکل داره !! سایت ایرانی باز کنید ... خوب این یعنی چی ؟؟ یعنی اینترنتمون داره حلال میشه ! تبریک میگم
    اگه خدا بخواد دیگه کم کم داریم پاک میشیم !! به اینترنت که وصل میشم دارم بوی گلاب حس می کنم ..........به به !!!!!

10. این کاربر از pm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شما کدوم خط هستی ؟؟ با 128 اونم نامحدود سرعت دانلود 110 ؟؟؟!!؟؟؟ واسه من نهایت 30 میره....

امروز و از دیشب اوضاع اینترنت خراب شده ...زنگ زدم اندیشه یه مرده ورداشت ( مرده نه هاا جنس مذکر !! ) تا گفتم اینترنت قطع شده گوشی رو وصل کرد به یه خانومه ...اونم که ماشاله خودش یه پا ضبط صوت ...همش حرف خودشو تکرار می کرد !! میگفت تجهیزاتمونو داریم جابجا می کنیم اینترنت اینجوری شده !!!!! بعد سایت خارجی مشکل داره !! سایت ایرانی باز کنید ... خوب این یعنی چی ؟؟ یعنی اینترنتمون داره حلال میشه ! تبریک میگم
    اگه خدا بخواد دیگه کم کم داریم پاک میشیم !! به اینترنت که وصل میشم دارم بوی گلاب حس می کنم ..........به به !!!!!
    من پارسم نه اندیش ولی متوسط حدود 50 و 110 پیکشه
    جیمیل هم که گفتن چون قوانین ایران رو رعایت نکرده دادگاه دستور فیلتر شدنش رو صادر کرده
    کاش این قوانین رو میگفتن که چیه
    این جالبه
    من سوالمو دوباره تکرار میکنم
    "دوستان کسی از سرعت سرویس های 256 محدود خبر داره؟"
    Last edited by new.operations; 26-09-2012 at 14:32.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام به همه
    بچه هایی که مخابرات دارند لطف کنن بگن
    اون سایت که ادرسش یه آی پی بود چیه
    ادرسش چی بود ؟
    ـــــــــ
    و اینکه برای دیدن مصرف نت از کجا باید نگاه کرد ؟ از همون سایتی که آی پی هست ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه
    بچه هایی که مخابرات دارند لطف کنن بگن
    اون سایت که ادرسش یه آی پی بود چیه
    ادرسش چی بود ؟
    ـــــــــ
    و اینکه برای دیدن مصرف نت از کجا باید نگاه کرد ؟ از همون سایتی که آی پی هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •