باید لول vhq 15 باشه بعد بری توی قسمت دیمولیش ..
باید لول vhq 15 باشه بعد بری توی قسمت دیمولیش ..
در موردنیروی دفاعی :اصلا تو نقشه همه هم ترایب یه دوست هستم فعلا ریسک میکنم تا قوی بشم
در مورد هم ترایبی روستا بن شده بود ولی نیروهای من که تو راه بود برسن به شهر نوبل کنند شده ولی طرف روستارو گرفته بود و احتمالا هم ترایبی فهمیده ولی اگه میشه یه نامه بخشش بنویس بده به من
در مورد اون هم عیب نداره بازیه دیگه
تخسیر هم ترایبی بود که شهر اینده منو نوبل کرد
حالا میخوام از اکانت تقلبی ریسورس بفرستم به روستای اصلی راه حل تو چیه ؟
Last edited by alizshah; 01-01-2008 at 18:25.
هر کی میتونه کمک کنه ؟
اگه آی پی هات مختلف هست بفرست ولی برای اطمینان کوکی ها رو پاک کن
راستی هر وقت سیتر کردی رو YANAJOR سیتر کن اون یکی روستای اصلی ام را آبندون کردم
راستی آقا کسی اینجا از VPN استفاده میکنه؟
میشه یکم برام تو ضیح بدین در موردش؟ میشه با ای دی اس ال هم ازش استفاده کرد؟ سرعت کم میشه؟ میشه کارت تهران را اینجا هم استفاده کرد؟
اینکه غصه نداره.
روستاهات اگر زیاده میتونم برات کم کنم.
من اصلا با روستای زیاد گیج نمیشم....
خلاصه میتونی روی کمک من حساب کنی.
من از روی مختصات روستا چه جوری بفهمم تو چی لازم داری؟
اگر نوبلمنت کشته بشه ,توی اون روستایی که همون نوبلمن رو ساخته بودی با پرداخت 1x میتونی دوباره بسازیش.
ولی اگر با نوبلمن یک روستا رو بگیری و بعد از دستش بدی پول یک نوبلمن کامل رو باید پرداخت کنی.
مصطفی فرستادم براش.دوباره سیترت کردم.نیروهامو بازسازی کردی برو برای نوبل.شرمنده انقدر بهت زحمت میدم.از گان4 و اون یارو که 4تا روستا داره و بغلم هستش کمک بگیر.
jmslklcs63
باهم رفیقیم.
راستی مرتضی هم بهم میل زده بود گفته بود یه کاری بکنی براش انجام بده
در مورد اولین جمله نفهمیدم یکم بیشتر توضیح بده
در مورد دوم از هر کجا که به اینترنت وصل باشی و از هر نوع اینترنت میتونی vpn داشته باشی و یه ای پی امریکا میده که تمام تحریم ها . فیلترها همه میرن مثل این میمونه که تو توی امریکا هستی و اونجا اینترنت وصل شدی در مورد کم سرعت شدن اینترنت در لود سایتها سرعت رو نمیبره پایین ولی من شنیدم از دوستام
سرعت دانلود رو یکم کم میکنه ( خودم ندارم )
به هر حال کسایی که از ----- رنج میبرند و از تحریم این رو انتخاب میکنند
قیمت هم ماهی اخرش 5000 تا من 2500 هم دیدم (محدودیت حجمی هم نداره )
اگه میخوای بگیری تو google سرچ کن حتما
من خودم 10تومن دادم یه ساله گرفتم.سرعت دان رو یه کم میاره پایین.ولی از وقتی سایت آی آر وی پی ان ----- شد وی پی ان من هم تخته شدش
برا سایتم میخوامش با وردپرس ساختمش این ها هم که دیگه شورش را در آوردند سایت ورد پرس و دانلود دات کام و هزار تا سایت مفید دیگه را هم ف.ی.ل.ت.ر کردند
برا کار با پی پال هم که با آی پی ایران نمیشه حالا این vpn ساعتی چند درمیاد بگیرم
راستی علی آی پی همون IP هست وقتی به اینترنت وصل میشی بهت ه شماره تعلق میگیره که با اون تو رو تو وب میشناسن و برای همه مشترکا و همه کشورها هم متفاوته اگه بیشتر خواستی بگو تا بیشتر توضیح بدم
راستی علی لینک اون برنامه تغییر آی پی را میدی بهم
Last edited by dizgаh; 01-01-2008 at 20:02.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)